Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 281500 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia X6
WP User Control istalirao sam ovaj plugin za registracije i zanima me kako da ga prevedem i da li mogu namjestiti aktivacionii mail i izmijeniti poruku koja stize mailom kada se neko registruje  Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zanima me da li je moguce wordpress instalirati na blogspot i koristiti teme sa wordpresa na blogspotu,nadam se da nisam fulio temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
ok zaista ne znam ... niti sam ikada probao blogspot ...

ali instalirati jedan cms na bilo sta drugo ... koja je logika  Smile tako da je odgovor ne sigurno, al ae nek odgovori neko drugi Smiley tebi za wp treba free host, a blogspot je platforma ...

a ako ti treba samo tema, jbg vidi dal mozes da prilagodis il da ti neko drugi to uradi ... mada ako si ok sa wp-om ne vidim sto ne bi njega koristio
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia X6
WP User Control istalirao sam ovaj plugin za registracije i zanima me kako da ga prevedem i da li mogu namjestiti aktivacionii mail i izmijeniti poruku koja stize mailom kada se neko registruje  Smile

zar niko ne zna  Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 6s
Pa otvori source plugina pa vidi gde sta od toga drzi, to su bar stvari koje se lepo vide u kodu i ne mozes ih bas lako promasiti Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
treba mi savet vezan za preklapanje kategorija, ako je moguce tako nesto izvesti ...

imam odredjenu (pod)kategoriju koja treba se pojavi u vise kategorija, ali za parent moze da se stavi samo jedna

konkretno imam recimo tekstove u kategoriji "Istorija" , s tim da su odredjeni tekstovi u prvoj, a odredjeni u ostalim godinama skolovanja. Glavna kategorizacija je npr. Prva, Druga, Treća, Četvrta.

E sad za tekst mogu dodati kategorije, Istorija & Druga npr. ali kako da postavim da kada se udje u bilo koju od 4 kategorije prikaze "Istorija" a zatim kada se udje u nju prikaze preklapanje samo za tu godinu.

kada bih razdvajao, morao bih da stavljam npr Istorija, Istorija 2 itd, a to mi je debilno. Pritom mi je zgodno kada se pristupi direktno na adresu domen/istorija da izlista sve clanke iz svih godina  Smile

Imao sam problem sa joomla-om jer je sekcija/kagorija, odradio sam migraciju, ali potpuno nisam razmisljao o tome da samo jedna kat moze biti parent

Smile

takodje me interesuej kako najbolje izbeci problem sa url kada su npr ime kat, taga ili teksta isti, ako uzmemo u obizr da ne zelim domen/category/kategorija , kao ni bazu za tag, a tekstovi su domen/tekst

a desava se, i bice na dosta mesta tih preklapanja
« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 16:39:56 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

FAK !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Skoro sam ceprkao po wordpressu i opusten je. Inace volim Joomlu, ali je glomaznija i sporija, ali i mocnija...

WP vs Joomla - sta vi kazete?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpisi clanova nisu mali oglasi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
drupal  Smile

ako moram da biram izmedju ta dva... wordpress
IP sačuvana
social share
Matematika
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
LG Nexus 4
ono sto ti zavrsva konkretan posao ... mada genrealno svi sada to mogu ... tako da ono u cemu se najbolje snalazis ...

ja sam presao sa joomla-e koja mi se bas svidjala na wp ... dosta je laksi ... pregledniji ... svi fajlovi su jako dustupni i dosta je lakse uopste programirana sve se lako izmeni
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

FAK !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Hvala vam na trudu  i vremenu da mi odgovirite, Smiley
jos jedno pitanjce:

okej, zaista je WP ekstra za rad, ali jedino sto mi smeta je sto imam problem sa kontrolom pozicije "modula".
U joomli je to lako - na strani toj, hocu da se vidi na poziciji toj...

Malo sam ceprkao po editoru i php fajlovima, i nije mi problem da neke stranice preuredim kako mi odgovara... Pitanje:

Jel imate da preporucite neki udzbenik, kurs...gde je to detaljno objasnjeno - kako kontrolisati raspored svake strane WP-a?

Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpisi clanova nisu mali oglasi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.