Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 281504 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
pa sad...nisam bas najvolji sa tim pa ne znam dje se to nalazi dje treba da prepravim..to sto ima da se smanji je u dashboardu u opcijama teme.ali kao sto se vidi na slici sta se desi onda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
jbg vrv tema nije odradjena kako treba ... ne znam koja je tema ... mada inace ne radim nista niti verujem da bilo ko bilo sta ozbilnije radi preko dashboarda ... to je neki osnovni css koji moras znati ako zelis bilo sta da uradis
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
imam mali problem ... tj vrv je malo veci ... nije vidljiv sa samog sajta ... vec sam preko ftpa primetio

kada sam pokusao danas da skinem sjat ... kako bih u localu uporedio nesto i odradio ... skinuo sam sve sem wp-contenta ... pooto tu ima par gb downlaod fajlova ... koje ne bi bilo smisla skidati .. .

a zatim sam usao da skinem i sadrzaj tog foldera bez tih par gb ...

i nikako da se skine ... cudno mi ne vidim razlog ... ali posto sam radio nesto drugo pustima ja tako ... ono mi izbacuje vidim u filezili crveno al posto brzo ide (leti) ne stizem da procitam sta je ... izvalim da izbacuje greske kao da ne moze da kopira ... u moementu izvalim da mi je net puko na sec ... pa pomislio izbagovalo se ... ponovim akciju ... nastavi on da skida ... kad opet isto ... prestao da radim sta sam uzeo da vidim sta je tu ...
i izvalim neke gluposti ... milion .txt fajlova skida ... koji se nalaze u languages folderu u defaultnoj 2011 temi ... nema smisla ... pogledam imena ... a ono joomla ... billing ... advokat ... ovo ono ... reko sta je bre ovo ... udjem na svom kompu posto je pozamasan broj skinut ... kad ono u folderu gde bi trebalo ... samo jedan fajl .txt stoji i menja ime sve vreme ... tacniej kao da nestaje a stvara se novi ... kad pokusam da otvorim kaze file not found logicno  Smile

i tako izvalim fajl backdoor dz.dz cgi.dz config.dz itd jedan fajl u kome je kao konfiguracija joomle gde za sitename stoji neki drzavni sajt crne gore ...

skoro pisao sam bas ovde ... albanci su ubacili svoj homepage ... nsiam primetio nista cudno po sajtu pa nisam cackao dalje reko samo je homepage promenjen ... podrksa rekla nije do njih nisu ostali prijavljivali ... sem moje ip adrese niko nije bio preko ftp ... tako da vrv je posledica toga ...

pokrenuo sam da obrise ceo folder i evo ga radi ... ne znam dal ima svrhe uopste ... a primetio sam relativno skoro da mi se odsta povecalo popunjenju na disku ... al posto smo u to vreme kacili dosta stvari ... nisam opet proveravao ... sad vidim zasto je to  Smile

sta da radim ... kakve ovo opasnosti ima uopste sad po sve sto se nalazi na hostu ... da li je dovoljno obrisati samo to sto se u nalazi ... ili sta gledati uopste ... nisam do sada imao ovakvih problema pa ne znam sta raditi za dalje

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
pa posto neces da promenis server onda jedino sto mi pada na pamet je da pogledas verovatno je negde modifikovana skripta ili clean install Wp i ovi sa hosta nek ti refresuju nalog ceo.I to ce da radi neko vreme...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.50
mob
Apple iPhone 6s
Generalno, nije lose iscimati host da oni isciste sta treba iz konzole, a ako se problem ponavlja, cisa instalacija ili promena hosta..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
napisacu ticket ... nisam stigao ranije veceras ... pa ce valjda resiti ... generalno nisam cuo da je neko jos imao problema ... host je cak i popularniji kolko vidim kod nas ... cak ga i burek hvali Smiley

pokusacu da vidim kao sto tagu rece ... da li ima jos negde nesto ... posto cak ni te fajlove koje sam video na kompu skinute kroz ftp ne vidim ... a ni ove ostale ... vec kad pokrenem brisanje foldera krene da ih brise  Smile valjda ce ovi iz hosta taj deo resiti

posto ste obojca pomenuli host ... mislite da je do njih? posto generalno ... updateovan je wp ... nema nekih skripti ne proververnih ... svega par pluginova popularnih ... koji se gotovo svuda koriste ... ne verujem da su bas tolko "busni" u tom slucaju ... a opet da se samo kod mene desi  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 4
Kako da se izborim sa silnim SPAM komentarima? U nekoliko minuta, pristigne i nekoliko stotina komentara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6120
Akismet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
kao sto sam ocekivao ... ali nisam bio siguran da li dolazi u obzir ... problem je potekao od foruma ... a on je posebna prica ... na koju ne bi trosio reci ... i sramota me je sto sajt u mom vlasnistvu to pokrece  Smile ... nadam se ada cu uskoro dobiti ovaj design koji cekam ...

pa tamo oko nove god da sve spakujem ... trebalo bi biti mnogo sigurnije ... naravno ni za sta na svetu se ne moze reci da je potpuno sigurno ...

valjda nece biti problema u tom prelaznom periodu ponovo ...

inace podrska je resila problem ... pronasla sve probleme ... pobrisala i sredila te foldere ...
sto je najcrnje mogao sam popiti suspenziju ni ne znajuci ... al sve je proslo ok ...

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6120
Nadam se da se ne cekam ja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.