Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 240444 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Diamond
Ok hvala ti za ovo, znam ja gdje pronaci samo me zanimalo sa kojim komponentama imas najbolje iskustvo.

cim nadjem vremena malo cu da se pozabavim dizajnom, pa ako mi gdje zapne znam gdje cu da pitam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Care svaka ti cast,  Smile Smile Smile  skratio si mi sate traganja, sad sve radi OK sve ti ja ovo kontam, ali praksa je praksa a meni je prvi put da postavljam sajt, ali zadovoljan sam.

Sto se tice samog dizajna tu sam na samom pocetku, kao sto sam napisao, sajt je cisto iz zanimanja uradjen tako da mi je vaznije da radi nego kako izgleda, mada cu se sada malo posvetiti i dizajnu. Zamolio bih te ako nadjes vremena da mi na PP das par vec isprobanih dodataka koje koristis.  Smile Zanima me kalendar, RSS citac, vremenska prognoza, galerija, anketa te neki bolji forum, te koji template mislis da bi mi odgovarao (ja imam ponesto od toga ali nisam bas zadovoljan nekim dodatcima), naravno u obzir dolazi samo free stuff, bar zasad.

Jos jednom beskrajno hvala za sitnice koje su od ogromnog znacaja....  Smile

cisto da znas posto si na tom free hostu da ce ti kad tad obrisati sajt jer je na srpskom...
da se ne iznenadis kad se probudis ujutru a ono nema nicega bez ikakvog upozorenja
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Diamond
Znam, sto se jezika tice prebacio sam na engleski sam jezik, imam backup pa dok treje dobro je....  Smile
Mozda nekad i zakupim....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S5600
koji chat mi preporucujete za joomlu 1.5?
« Poslednja izmena: 10. Avg 2009, 17:41:04 od Mmillann »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat: swichi_md link=topic=100775.  msg7370387#msg7370387 date=1248943311

Ali imam sad novi problem, Sada mi se ucita Home kada kucam URL ali navigacija unutar stranice ne radi, npr.   kliknem u meniju "Kontakt" i otvori mi se kontakt strana ali nije ucitan "izgled" vec samo na bijeloj pozadini tekst bez slika, ili dobijem poruku sa greskom:

404 - Component not found

You may not be able to visit this page because of:

1.   an out-of-date bookmark/favourite
   2.   a search engine that has an out-of-date listing for this site
   3.   a mistyped address
   4.   you have no access to this page
   5.   The requested resource was not found.  
   6.   An error has occurred while processing your request.  

Please try one of the following pages:

* Home Page

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.  

Component not found

Napominjem da mi na localu sve radi ok i da sam prekopirao sve na host.    Pozdrav i jos jednom hvala

Ja imam sličan problem.   Uploadovao sam sajt iz lokala i jedino se Home strana vidi OK.   Ovu poruku iz citata dobijem kad probam da pokrenem anketu.  
Sve ostale strane se pojave, ali bez slika i kao da nije primenjen templejt, pa tekst stoji preko celog ekrana.  
Probao sam onu preporuku da isključim SEO i da instaliram komponentu sh404sef ali dobijam sledeće greške:

* JFTP::connect: Could not connect to host "www.  sajt.  rs" on port 21
        * JFTP::_putCmd: Not connected to the control port
        * JFTP::mkdir: Bad response
        * JFTP::chmod: Bad response
        * JFTP::connect: Could not connect to host "www.  sajt.  rs" on port 21
        * JFTP::_mode: Bad response
        * JFTP::_passive: Not connected to the control port
        * JFTP::store: Unable to use passive mode
        * Warning! Failed to move file.  
        * Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.  moduleid = m.  id WHERE m.  published = 1 AND m.  access <= 2 AND m.  client_id = 1 ORDER BY position, ordering

Unapred hvala.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ovako treba mi forma za dodavanje sadrzaja od strane posetioca, forma treba biti jednostavna, znaci samo da ima:
naziv sadrzaja, url sadrzaja, slika sadrzaja i opis sadrzaja. I da formu prvo ja proverim pa onda da se publishuje a ne da korisnici direktno publishuju. Trazio sam ali nista slicno nisam nasao, imate li ideju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Touch Pro
imas u joomli da odredjonom korisniku das status tj. ovlastenja
najbolje je da stavis da je "editor" to znaci da moze da napise clanak ali ne moze da ga publikuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Resio sam problem, instalirao sam komponentu Jform, odlicna komponenta za te forme. E sad imam problem sa postavljanjem radija na sajtu, pokusavam da ubacim jedan radio ali neznam kako, znaci hocu da na naslovnoj strani stavim sliku radija, a ispod radija dugme pusti i kad se klikne da se u drugoj strani otvori radio. E sad sta mi treba za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
..... svaki komentar je dobro dosao ...
Osim što je na ijekavici, sajt super izgleda! koliko je CMS u medjuvremenu napredovao kad je čovek u stanju da kroz učenje napravi ovako nešto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
opa Smiley stvarno svaka cast ...odlican si temp nasao ... jedino sto bi ja promenio ovde je ... izbacio bih style switcher Wink
Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.