Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:29:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: How I Met Your Mother - serija  (Pročitano 66529 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
U svemiru? Smile Pa ti stvarno navodiš vodu na svoju vodenicu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa ne mora u svemiru Smile Mislim, nisam razmisljao tako daleko, ali ne bi bilo toliko tesko nastaviti je.. jaoo, da.. i NPH koji juri vanzemaljke.. Smile

Ali, ako se racuna da je kraj (spoilers ahead): takav, da su se Robin + Barney razveli (posle cele sezone gde je njihovo vencanje bila glavna prica), Barney dobio dete, Ted zavrsio sa Robin, a Marshal & Lili su samo.. tu, i dobijaju novo dete rekao bih da je moja ideja za kraj puno bolja..
Plus bi znacilo da bi ostali zajedno u borbi protiv vanzemaljaca (ili barem bi davalo ideju da bi bila borba, sto ne mora da znaci da je stvarno tako), i.. pa to. Real friendship survives everything, i slicno.. barem bi takva neka poenta bila. A i hebote, objasnilo bi zasto je uopste pricao pricu o tome kako je upoznao njihovu majku.

Inace, Marshalu izlazi novi film sa Kameron Dijaz.. http://www.imdb.com/title/tt1956620/
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 21:15:02 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sve bi bilo bolje od ovog kraja, to se slažem... ali kako baš vanzemaljci Smile Šalim se ja... mrzim kad useru kraj serije... pogotovo kad 8 sezona zezaju narod Smile

A Sigalovi filmovi... sviđaju li se oni ikom? Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 21:23:33 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa ne znam.. jedino mi je to palo na pamet, a da serija/finale ne bude prosek, i po malo onako, depresivna. Dovoljno luda takodje, i to kazem, definitivno bolja od ovakvog kraja. Naravno mogli su ga i bolje odraditi bez svega toga, ali verujem da bi pre nesto ovako uradili nego to..

Nisam ga gledao u puno, a ovaj mozda i pogledam, video sam trajler danas i ne deluje toliko lose, i pored takve price. Jos kada jedan pomene da Linkoln traje 3 sata (a toliko im traje i snimak).. "You did Lincoln." Smile

Veoma malo serija, a da sam ih ja gledao, imaju dobar kraj. Bolje napraviti nesto ludo, da se razlikuje, nego usrati ovako..
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 21:34:31 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ма ја тек сад видим да је цела серија била лоша. Ако су већ ишли логиком да је Робин битна и да је целокупна радња око ње а Мајка само успутна станица, онда су могли да испоштују назив серије до краја, лепо да нема ових флеш фронтова шта се дешавало након што су се они упознали већ целокупна радња стриктно шта је све радио у животу и шта му се све дешавало а да моменат када је упозна буде крај серије. И то би било феноменално. Овако су мешали све редом, вртели радњу напред-назад-па у круг и добили на крају нешто што се огромној већини не свиђа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson k700i
Баш онако како сам желео да се заврши... Наравно све би било далеко боље да је трајало 4 сезоне и да није постојала прича између Робин и Барнија. Последња сезона је потпуни промашај... Све око свадбе... А онда ово. Али све у свему драго ми је да сам пратио ову серију.,.. КРАЈ!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nekako mislim da studio više nije ni briga šta publika misli Smile Odgledali im 8 sezona, namlatili im pare, sad mogu samo da kukaju preko interneta... serija je gotova, šta je bilo u finalu ne utiče na gledanost... boli ih uvo Smile Isto važi i za pisca, čovek je plaćen, sad će da piše neku drugu seriju... adios amigos...

A za Sigala znam da u svakom drugom filmu glumi s Pol Radom... nisu mi neki par Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ne bih rekao, jer se dosta pustaju reprize tamo.. i dosta ljudi voli da ih gleda, ali tesko da ce to biti slucaj i sa ovom serijom.
Plus se snima onaj spin-off od istih pisaca..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
I to će da se gleda Smile Najlakše je prevariti nekog ko je siguran da ne možeš dvaput da ga prevariš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
LG Google Nexus 5
meni je kraj sasvim ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:29:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.