Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor price. . .  (Pročitano 46753 puta)
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Kako me nije mrzelo? Pojma nemam, zar je bitno? Hoce li neko poslati neku strasnu pricu, nesto bolesno....? Ja zavrsavam moju pa cu vam je poslati celu.

Zzabice sto si tako...kako da kazem...nemam pojma. Opusti see i uzivaj!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ovih dana nemam inspiraciju Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ja ne znam nista osim da se neki decko @mrwica nashe god. obesio,i to ne zna niko iz kojih razloga...on je iz Karlovaca znaci kod NS.Imam tamo drugaricu i ona mi je rekla pa je i plakala i onda sam morao da je malo tesim i onda mi je sve ispricala,izgleda da je iz nekog losheg drushtva a bio je u poslednje vreme sve u tom tripu dodjite mi na sahranu i onda je poslao ujtru uu 6 sati nekoj devojci na koju se lozio"Volim te,i uvek cu te voleti a sada zbogom" i onda kaze kao pa znala sam ja da ce se on ubiti onakp mrtva hladna,kakva jadnica.I tako...jer zna josh neko nesto malo onako  Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A jo ala je to bolesno...Chula sam mnogo takwih pricha  Smile..Ali swe u nekim delowima...Ne mogu da se setim ni jedne u celosti...Jadan dechko Smile  Chula sam da su neku babu u selu ,zaborawila sam kako se zowe,proglasili weshticom,i znate kako to ide spaljiwanje njene kutje ,odetje i narawno nje na lomachi..MEDJUTIM,ONA JE NEKIM CHUDOM TO PREZIWELA,PA SU JE wezali za neko drwo i ostawili da je wukowi i ptice rastrgnu..I tachno godinu dana posle swi koji su uchestwowali u tome dobili su neku chudnu infekciju,a njihowa deca(bar oni koji su ih imali)su poumirala,i meso im je istrulilo za manje od dwa sata...Neshto ne werujem u tu prichu,ali ajde da je ispricham ipak su owo horor priche Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2006, 15:41:41 od Mrwica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Sto se tice lika sto se obesio tako i treba kada je budala. Nezna ni da zivi kako treba (Izvinjavam se svima koji se osete prozvani) i kao voli neku devojku i ubije se zbog nje. DILEJA
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa u prawu si,ako se obesio zbog nje onda je stwarno debil...Bre ima mnogo dobrih dewojaka..nije ona jedina na swetu!!!!A tek ja shto sam debil,pricham sama sa sobom i josh uwek to radim...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rekao sam de se obesio i da se ne zna iz kojih razloga...nije zbog te devojke sigurno,vec kako kaze ta moja drugarica zbog losheg drustva jer se druzio sa nekim jadnikom koji je bio imao neke veze sa drogom i onda je kao kada si ga  uhvatili rekao tom obeshenom liku da uzme hors i stavi u gace da ga nece pretresati i on tako uradi i njega pretresu i najebe...i onda je trebao da ide u popravni dom i onda se gubio tako u poslednjih mesec dana kao da mu dodju na shranu i tako kao sada me pljujete a sutra ce te zaliti za mnom i nesto u tom tripu!!!I onda se obesio i rto tako...znaci nije zbog devojke vec valjda zbog toga svega...ma ne znam,a drugarica kaze da je bio jako do yaya i talentovan,znaci inace dobar djak i da se nije nesto tukao i bio jako prihvatljiv u drustvu a da zbog toga niko ne zna pravi rAZLOG ZBOG CEGA SE obesio!!!Mislim i kada je to sve o smrti pricao niko nije mogao da pomisli da ce se neko njegovih godina obesiti...ma jbg kad je debil moga je da izadje na kraj sa tim problemima... Smile Smile
Sto se tice @Mrwica ove price bash je provaljena!!!jadno Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma znam... Smile  To mi je ujak prichao kad sam bila mala....Jel ste chuli za owu shto se desilo proshle godine..Ochuh i mama trogodishnje Katarine maltretirali su je i ubili...A dan pre nego je umrla ,po njihowoj prichi ,mala je pala sa kreweta pa su je odwezli u bolnicu i tamo je umrla.Imala je teshko unutrashnje krwarenje i rascep jetre...Njena majka okriwljuje swog dechka ili shta wetj,a on okriwljuje ..josh se ne zna koga...Kako neko moze da maltretira dete od tri godine??A mala je slatka ko shetjer.. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Eh, kad smo vec kod samoubistva..Evo vam jedan interesantan nachin:
Olovke u nosu ( urbana legenda ? )

Trajanje: Sekunde ili nikad

Dostupnost: Potrebne su samo 2 oštre olovke i sto.

Pouzdanost: Veoma nepouzdano

Napomene: Radi se tako što se stave 2 olovke u nos, po jedna u svaku nozdrvu, zašiljena strana unutra, uguraju se lagano koliko je moguce duboko i onda se iz sve snage udari u sto donjom stranom olovaka. Ovo je mit. Probajte ukoliko želite samolobotomiju umesto smrti.

Yeah... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@osma_putnica ...OVO JE BASH BOLESNO!!!! Smile Smile
Cak sam se najezio malo dok sam citao!!!Ja ne znam nista vishe,gde je3 @N 13,obicno bude u ovo ili pre ovog vremena??? Smile

Ja ne znam nista vise za sada,josh neko nesto??? Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.