Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:11:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor price. . .  (Pročitano 46645 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A sta mislis o ovome???

Ustao je kao i svako jutro.Dorucak,kafa,i opet dosadan dan na poslu...Zna da ce se sve isto zavrsiti.Docekace ga prazan stan i topla kupka koju mu je sobarica spremila pre odlaska,znajuci da ce doci u isto vreme kao svaki put.Dok je hodao pustom i polumokrom ulicom ,zeleo je da mu se zivot izmeni,odjednom zacuo je plac.Plac zene u otrcanom belom ogrtacu,koja je u ruci nosila nesto nalik na bebu,u mraku je tesko raspoznavao.Prisao joj je i ponudio da prespava kod njega.Zena nista nije odgovorila,samo je krenula u grobnoj tisini za njim.Plasila ga je njena cutljivost i jecaj.S vremena na vreme bi je upitao nesto ali ne bi dobio odgovor.Na ulazu u kucu zena je pocela da vristi,njen vrisak zaledio mu je krv u venama,ispustila je zamotuljak koji je nosila.Posegao je za njim, video je uzasan prizor,njen ogrtac ,u predelu stomaka,bio je natopljen krvlju,i nesto je visilo nije mogao da prepozna dok se nije totalno priblizio..Njena utroba je visila...Od prevelikog straha uzeo je zamotuljak i istrcao na ulicu,trcao je brzo koliko su ga noge nosile.Zastao je.Odmotao je zamotuljak,plasio se prizora koji je mogao da vidi,ali bio je jos gori od onog od kog je strahovao,beba je bila u delovima,iz svih mogucih rupa izlazili su crvi i buba svabe.Poceo je da povraca,nije mogao da stane..Kroz glavu mu je proletao njegov dosadan zivot,zazalio je zbog zelje da mu se zivot promeni,ali njegov kosmar se nije zavrsio tu...Nastavio je da bezi,ni sam ne zna gde,ni sam ne zna od cega...Utrcava u zamracenu ulicu,prolazi pored ljudi koji se nalaze u cudnim polozajima,cuje jeziv i pakostan smeh.Srce mu lupa sve jace.strah je prevelik,oseca sluzave dodire na rukama,za vratom,opet povraca.Zacuo je pesmu i smeh male dece,to ga je podsetilo na deo sretnog detinjstva,na svoju sestru koju je mnogo voleo,sve dok,dok mu se nije vratio osecaj krivice,jer da je nije gurnuo u reku ona se ne bi udavila...Halucinacije tog tragicnog dogadjaja se gube u
nepreglednoj magli..Nesto ga steze za nogu,zaustavlja mu krv.Lagano spusta glavi i vidi svoju istrulelu sestru,koja ga doziva u pomoc,njeno prebledelo lice mu saustavlja disanje,pokusava da dodje do daha ali ne uspeva,umesto toga pocinje da pljuje voda,ona ga gusi,bespomocno gleda u nju,ali ona ga vise ne moli za pomoc samo se smeje...

A tebi prepustam da je zavrsis..N 13 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
M.J. 4ever moram da te razocaram i to 2 puta!

1. Nisam zensko
2.Slusam onaj satanisticki metal - mada sada manje nego pre, trenutno slusam doom, gothic i industrial.

I odakle ti ideja da sam zensko, zar nisi video profil?!
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Mrwice ono sto si napisala je prilicno lepo i zanimljivo Smile Smile Smile Smile Smile. Sta mislis, da recimo...(ovo sto sledi je bolesno) ga sestra napadno i pokusa da ga siluje,a on odjednom oseti zelju za tim.......? Ako hoces pokusacu da to lepo upakujem, pa da vidimo kako ce to izgledati.

Nego, pokusaj i ti da zavrsis i pokusaj da onu zenu i bebu u komadima povezes sa celokuopno pricom, tako da ima smisla.....kao ,recimo da bi to bila njegova sestra da je on nije gurnuo u reku i da je on ta beba.....Zakomplikuj i bice zanimljivije.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2006, 12:54:15 od N 13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
He, nije lose... Smile    trenutno nemam inspiracije da je zavrsim... ](*,)Kad obicno dolazis???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@SpookShowBabe  hvala na razumevanju!!!! Smile

Ne nzam otkud mi to da si ti zensko...na avataru mi licish na zensko a profil ti nisam gledao.Sto se tice muzike nema veze samo se nadam da nisi neki satanista kji uziva dok muci ljude i zivotinje?!
Imam jdenog druga koji je u tom trripu,znaci nosi non stop neke pentagrame i ne podnosi kada neko govori o Bogu,ima zastavu krsta koji je okrenut naopacje i to jednu veliku zastavu....Bash je bolestan

@Mrwica ono noje ni malo loshe,mislim svaka cast!!!
Ja ne mogu da pishem takce stvari..ne znam nemam inspiraciju za to.Mozda mi ponekad dodje ali kada napishem par recenica ne zam sta dalje a incae nemam pojam da pishem sastave na bilo koju temu!!!!

P.S. @N31 koje si god???  Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala...  M.J.4ever izvini sto pitam a jel si ti musko ili zensko??? Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Eeeee ovako stoje stvari. '85. sam godiste, ime Nebojsa, nisam satanista ali volim da nerviram ljude time jer vriste zbog takvih stvari.
Nemam odredjeno vreme kada sam ovde, ali se nadam da cu za koji dan visiti na netu 24 casa dnevno.
Sta mislite da i vi kazete nesto o sebi, mislim da bi bilo zanimljivije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa OK...ja sam dosta mladji od tebe...mushko sam!!!Volim horor ali ne volim damucim zivotinje,ali obozavam da tripujem ljude da se drogiram i da pomisle svasta o meni i onda im to potvrdjujem!!!Pa volim inace anarhiju sto se tice unistavanja a ne volim bash tuce,bezveze mi je!!!Od muzike samo muziku 70 i 80 godina i to pop i rock
Razocaracu vas je sam veliki fan Michael Jacksona ali volim rock 70 i 80godina kao sto sam rekao
A da umalo da zaboravim ja sam '91god!!!Sada ti @Mrwica!!! Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaboravio sam ime Milosh

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
Imate u jednoj od glavnih tema "Leksikon"....mozete i tamo da popunite sve informacije Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:11:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.