Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:55:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor price. . .  (Pročitano 46602 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola E1000
A da probas sa pisanjem ljubavnih prici!Bolje bi ti islo. Smile Pozdrav za Pravuljca i njegovu veliku ljubav Dacu :jackdirt: N13 obrati paznju na zeceve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

nja nja

Zodijak
Pol Žena
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia neam pojma
e nije lose stvarno...
IP sačuvana
social share
Закон силе - тријумф смрти
преживелих неће бити
мук и задах смрти
кад сировом земљом пођу
да јој старе кости глођу
тад, кад све задрхти
цела земља, свима мати
свима ће и гроб постати

edit by kokota: All-caps je zabranjen!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola E1000
Ma naravno da je dobro.Poznajem lika garantujem da ce jednog dana pisati kao i Stiven King Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@N 13 Bah je cool,ono jebe kevu...pa na zalost imam jednu babu koja zivi blizu Vrbasa (Savino Selo) tamo je ono... Smile OKo mene sve sami primati,ne znasha sta da radish i onda ,alo sa mojim bratom zajebavam seljake...bash se nesto naprzze i zive samo za sex a niko od njih nije se u zivotu poljubio (na zvaku) i onda nesto pocnu da kenjaju,nemam ni ja pojma...ali se to odma provali!!! Smile

Pa stvarno ti je onaj odlomak do yaya...svaka cast

Pa ja ne znam stta da kazem..jel neko od vs nekada dozivao duhove i sta je posle bilo??Znam da je tema ovog pitanja bajata ali sada mi nista ne pada na pamet... Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Nazalost nemam iskustva sa duhovima, kao ni sa prizivanjem istih, mada bi voleo da to probam. Samo nemam drustvo koje je toliko zaljubljeno u misticizam i okultizam, nazalost. Sto si tice seljaka, ma koji ih j#. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nego.......

Neka neko napise nesto lepo, bolesno i morbidno. Nadam se da postoji jos obozavalaca horora i bolestina (ja ne poznajem nijednog, i nadam se da nismo izumrlili ili se, ne daj Boze, stopili sa okolinom) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 326
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Umro jedan chovek koji je svirao harmoniku,i sahranili su ga,zajedno sa njim u grob stavili su i harmoniku.Kad se smracilo dosli su cigani da ukradu harmoniku i otkopali su grob.Covek je bio ziv! Izasao je i otisao pravo kuci a tamo kad su ga videli zanemeli su od straha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@luckastalutkica  to sam vec negde cuo...ja ne znam kako se dozivaju duhovi!!!!!Meni je to gotivno,moj dfrug je za dozivanje...ali nema ih tako puno,niko ne sme!!!Sranje...ovo je istina:

Ovo se desilo jednoj mojoj devojci Smile

E ovako ona prvo nije imala svoju sobu,i morala je da deli sa sestrom!I onda bez ikakvog razloga neki njeni stanari se iseljavaju i ona dobija njihovu sobu koja je ogromna...i nju non stop neko u toj sobi proganja,i ne da joj da spava kao da joj dolazi i davi,dira je i pipa po telu,trazi nesto od nje...I ona to kaze svojima i oni ne znaju sta da rade i odu kod popa i sada im pop daje neke kako ona kaze "krunice" da ih ostavi upaljene dok spava i ona je tako uradila i sver je kako treba!!!!Sada,njen deda je do yaya bolestan (fizicki),ima gangrenu i njemu se raspadaju delovi mesa,i onda ide kod te svoje baba koju obozava da previja dedi rane,i nimalo se nije gadila cak kada je on umro ona je spavala kod njega u sobi gde je on umro i to namerno da bi videla da li ce joj se nesto desiti i nista...i sada ona krece da spava kod sebe kuci i to bez krunica i ne moze opet je nesto proganja i ona i dan danas koristi neke krunice...sada ja znam sta se desilo ali ne mogu da vam kazem jer sam joj rekao da necu nikome reci,ali je to stvarno horor cak je pisalo u novinama!!!!

Zao mi je @N 13 Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ako je pisalo i u novinama , napisi ovde  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ne znam...ona zivi na granici sa Hrvatskom tako da je to bilo izdato u Hrvatskim novinama,imam kuci clanak nemama skener da skeniram pa cu napisati.Sada me trenutno mrzi da kucam tako da cu samo najvaznije pa cu posle u detalje..

Pa to je prouzrokovala neka baba,a nije ni ona htela da mi kaze zashto.Zapravo imaju2 babe vracare ali je samo jedna to uradila kako vec rece nije htela da mi kaze zasto!Ona kaze da su te babe "tabu" i da se zna za njih da se bave crnom magijom,ali da ona nikada ne bi posumljala na njih i saada sta se desava:
Ta baba joj dolazi u san i ne znam tacno sta hoce od nje,valjda da joj da ruku...i ona ode sama sutra kod popa da ga pita sta da radi i nije rekal svojima,i pop joj kaze da kada je ta baba bude zaustavila i sta god da je pita da odgovori sa
N E,i tako je bilo isti taj dan kada je baba srela pitala je da ode kod nje na kolace(Tajani je rekao pop da bude fina sa njom i sve na finjaka)i ona je lepo iskulira i kaze da nece da zuri,i babe je nesto obradjuje samo da bi joj se zblizila i ona je i dalje kulira na finjaka i na kraju baba odustane!nedugo posel toga te dve babe nesto pocele da omalovazava crkvu i obadve se skinu gole i pocnu da se vijaju u prave neke krugove,naravno da dolazi policija i zatvara ih.Posle ne znam sta se desilo sa njima  na koliko su osudjene i tako dalje,ovo je bilo do detalja...znaci ovo je bila Z I V A   I S T I N A!Sve je do reci kako mi je ona rekla(Tajana) cim budem skenirao clanak shaljem vam!!!!

Ajde neki horor koji do sada nisam cuo P L I Z Z Smile

@N 13 ajde nesto...molim vas

P.S. Tebe 110% smatraju nekim satanistom ili tako nesto,gde cesh u Vrbas...jadna ti!!!!  Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
E da me smatraju samo satanistom to bi bilo lepo, nego sam pored toga i feget, sektas, pedofil, nekrofil, manijak koji pije krv...... Smile Smile Smile Smile Smile Smile!
Sta ces? To je Vrbas. Ljudi su konzeravativni do kraja. Ali kada bi mene bilo briga sta drugi misle o meni zavrsio bi u tapaciraj sobi, sa lepom kosuljom malo duzih rukava.

Kada zavrsim 1. poglavlje poslacu vam sve i nadam se da ce te uzivati. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:55:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.