Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:09:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor price. . .  (Pročitano 46330 puta)
Clan u razvoju

nja nja

Zodijak
Pol Žena
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia neam pojma
haha
IP sačuvana
social share
Закон силе - тријумф смрти
преживелих неће бити
мук и задах смрти
кад сировом земљом пођу
да јој старе кости глођу
тад, кад све задрхти
цела земља, свима мати
свима ће и гроб постати

edit by kokota: All-caps je zabranjen!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia c6
shala mala
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

nja nja

Zodijak
Pol Žena
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia neam pojma
svi se zahvaljujemo na cvecu....... jel znamo jos neku pricu......
mogla bih da pricam one pricice sto mi je baba citala kad sam bila mala pred spavanje... pravi horori  Smile
IP sačuvana
social share
преживелих неће бити
мук и задах смрти
кад сировом земљом пођу
да јој старе кости глођу
тад, кад све задрхти
цела земља, свима мати
свима ће и гроб постати

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ne znam,mozda kada bi se setio neke ali posle cu da spishem sada nemam vremena!!! Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia n 93
Pazi vako. Ima jedna baba, odvratna jebena baba koja ima nadnaravno debelog psa. Stanuje odma pored mog stana u zgradi. Sva je nekako zla i ni sa kim u zgradi ne prica. Posto moja sestra ima malu bebu a ona ima odvratnog kera koji smrdi mi smo je napusili par puta da ne ide sa kerom u lift, ali ona to nije fermala ni za sta. Post oje Rumunka slabo je sta i razumes. Elem ja joj se i ne javljam i prolazim kao da je nema pored nje, keva kaze da mozda zna neke kletve pa da se iskuliram od nje.Desava se sledece. Sanjam kako krecem na posao izlazim iz lifta a ona stoji ispred i ceka da joj pridrzim vrata. Medjutim ja vrata pustam i ona je udaraju u ledja. Na sta ona pocinje nesto da psuje, ja se okrecem i teram je u pic ma i izlazim iz zgrade. Ona dotrcava i pocinje nesto da baja i prosipa mi neku vodu za vrat. Jebote ja sam se usro od te vode. Skapirao sam da je neka kletva i pocinjem da trcim kao ludak. Pokusavam da rcutujem oce nas ali nista ,pokusavam da se prekrsti , opet nista. Na srecu budi me sat i ja ustajem prepariran, kao lud. Pijem kafu sa kevom i krecem na posao. Izlazim iz lifta, kad slika kao iz sna. Onako u polu neverici ja pridrzim vrata i baba udje u lift. Ljudi ja sam se vratio kuci jer mi nije bilo dobro. Nisam otisao taj dan na posao jer sam skroz ukenjao. To je sve istina sto sam napisao. Pozdrav za hrabrije
IP sačuvana
social share
I ovaj kamen zemlje Srbije,
Shto pretec' suncu dere kroz oblak,
Sumornog chela mrachnim borama,
O vekovechnosti pricha dalekoj,
Pokazujuc'i nemom mimikom
Obraza svoga brazde duboke.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nelulle bash je ovo bolesno!!!
Slushaj sada:

Ja imam jako do yaya komhinicu koja je tracara broj 1 u citavoj Novoj Pazovi i sada se nesto njoj desilo i oona je to samo rekla mojoj babi kooja je jako ono dobra sa njom i njih dve non -stop tracare i sada sam cuo kada je moja baba prepricavala mojoj kevi!!!
Moja komshinica tracara je bila trudna i ne znasm tacno zbog cega ali se nesto pokacila sa nekom tamo babetinom dok su oni gradili kuci i sada ta baba sa kojom se ona pokacila je stavila neku dlaku u stepenik od njihove kuce i kada god moja komshinica predje preko stepenika nju nesto kako moja baba kaze "presekne"!!!i MOJA KOMSHINICA JE BILA TADA TRUDNA!I sada pazi sta se deshava..ona sanja kako joj ta bab dolazi i govori umrecesh sa tim jebenim kpiletomi pokazuje joj stepenik!!!SAv sam se najezio dok ovo pishem...i sutradan oni lome taj stepenik i nalzae neciju dlau  u nekoj flashi!!!I kada se ponovo taj stepenik namestio sve je bilo OK i na kraju su oterali tu Babetinu iz tog nekog sela i ona se vihse nije vratila!!!Mislim da je otishla kod svog sina da zivi Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

nja nja

Zodijak
Pol Žena
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia neam pojma
ne znam zasto ali ove price mi vise slice na neke babske traceve i to,kao, ako ti crna macka pretrci preko puta doziveces nesrecu.... Smile nekako....kao da gledam neku spansku seriju (ali u toj situaciji me necete uhvatiti)
ajmo sad jedan pravi horor...!
IP sačuvana
social share
преживелих неће бити
мук и задах смрти
кад сировом земљом пођу
да јој старе кости глођу
тад, кад све задрхти
цела земља, свима мати
свима ће и гроб постати

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ne znam,moram malo da se prisetim!!! Smile
ZAr ona prica kada je umrla ona baba nije bila horor(ja sam je napisao)?Bash je ono totalno horor,ja sam se ziv ukenjao!!!

Kada nesto doaznam pisacu ali sada ne znam cega da se setim!!!

Secam se jednom kada sam bio mali da je neki cove izgledao kao neki bolesni ubica,i noshio je neki krvavi noz sa sobom,ali sada ne mogu da setim detalja! Smile

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Horor grad: Vrbas(nadam se da ga niste posetili)
Horor mesto za izlazak: Bilo koje fensi mesto gde pustaju narodNJAKE
Vreme desavanja: od 22:30 do .....
A sada pustite masti na volju i smislite nesto......
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
.....Hladnoca smrti ga je pratila od pocetka njegovog bekstva i u tami je cuo plac i vristanje male dece.Vristanje od bola i patnji. Mrtva deca su ga dozivala.............. Dok je preskakao grobove vristanje je postajalo sve glasnije i video sijanje malih ociju kroz maglu i tamu. Sada je cuo puzanje njihovih malih bezivotnih tela po suvom liscu. Dosla su po njega.....laganoje uroni u mrtvu, crvljivu i trulu masu. trulo mesu mu je ispunjavalu usta i lugano se slivao niz njegovo lice.....

Ovo je moje malo remek ne delo, nadam se da odgovara temi. jos je u toku pisanje nadam se da ce biti gotovo do kraja godine. Kako vam se cini?
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:09:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.