Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 11:46:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33806 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
A kakve veze ima tvoj post sa delom mog citata sa ovom temom Smile:

nisi odgovorio ni na moje prethodno pitanje!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jes' ti razvijen? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
A, kako bi bilo da za promenu malo spustite loptu...
Mislim.. ja stvarno nemam nameru da se raspravljam sa vama...
Ako me ne poslusate, snosicete posledice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Anea ce da seche pishe a vi vidite sta cete - ja begam.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@zec

ok  Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
Petre,nemam reci za tebe Smile
Anea,samo strogo
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
petar021

oladi malo, covek izneo svoj stav i nema razloga da sada ides na vredjanje  Smile Smile Smile
sa druge strane vaterpolista je skroz cool lik koji nije zasluzio da ga iko ovde zajebava
pogotovo ne zbog iznetog stava

ovo je moje misljenje i nije nikakva advokatura pogotovo sto mi se misljenje poklapa sa onima koji brane pravo ljudima na samoopredeljenje i slobodu misljenja u svim segmentima zivota pa tako i u seksualnom
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 14:21:37 od puskar »
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Konkretno sam citao o radu koju je nedavno objavljen o homoseksualnosti medju shipanzama. A ima je i medju malim sisarima a kolko se secam da je bilo pomena i medju velikim crvenim kengurima centralne australije

A bas o tim prirodnim zakonima govrimo - zbog cega i na osnovu cega ti mislis da je homoseksualno neprirodno i na osnovu cega definises "prirodno" i "neprirodno" . Ono sto sam pokusao da ti kazem je da mi od zivotinja treba da ucimo o prirodi jer su one zaista deo nje a mi nismo jer je ne osecamo kao ostale zivotinjske vrste i ne zivimo u skladu sa njom. Ja homoseksualnost kod ljudi vidim kao pracenje instinkta i osecaja u sebi. Ako je taj osecaj iskren nemam apsolutno nikakav razlog da osecam bilo kakva negativna osecanja prema pederima i lezbejkama koji se tako osecaju.

Stvar je bas u tvom dubokom nerazumeavnju prirode i tvom mestu u njoj. Sve sto se desava u prirodi desava se sa razlogom - tako je i sa homoseksualnim odnosima. Zivotinje i priroda ne razmisljaju sta je primarno a sta sekundarno - oni jednostavno delaju - funkcionishu - danas ce imati sex zbog zadovoljstva sutra zbog potomstva - izmedjuostalog kao i mi. Covek po meni ima cesto sex i z bog socijalnih ocekivanja i pritisaka - koliko si puta chuo recenice - "normalno" je imati sex 3 puta nedeljno. a sta ako se tebi ima sex 10 puta nedeljno ili ti se nema sex uopste - da li si ti tada van prirode = ne bih rekao. Tako je i sa homoseksualcima.

Na kraju ko si ti ili bilo ko drugi da daje sebi za pravo da ispravlja krive drine u prirodi i normalnosti cak i pod uslovom da one postoje. Da nisi dobio poruku od Bude ili Hrista ???

Svako ljudsko bice ima pravo da zivi svoj zivot ako on/pna misli da je najbolje za njega i niko nema prava da ga u tome sprecava sve dok time ne ugrozava zivote i prava drugih. To je jedini zakon koji ja poznajem. Ja se licno ne osecam ugrozen zbog homoseksualaca i ne vidim u njima nikakvu neprirodnost. Ali se osecam ugrozen od izjava koje ti dajes u kojima pretis ubijanjima i koncentracionim logorima - takve ljude treba izolovati u svakom drustvu jer dgrozavaju druge. 
ja bih voleo neki konkretan dokaz da shimpanze ili kenguri ili bilo koja druga zivotinjska vrsta upraznjava homosexualni analni sex .
 shto se tiche prirodnosti ,ja nisam rekao da su homosexualci neprirodni ,vec jednostavno da su na putu koji vodi u propast,tj da su devijacija. dajem sledeci primer : chovek se razboli od raka koze. reshi da se ne lechi .rak predje na srce,pa na pluca ,bubrege i na kraju chovek umre u mukama . to je sve potpuno prirodno . ali u isto vreme to je za tog choveka vrlo loshe.
 ako ti kazesh da je instikt homosexualaca ispravan (mada to nije instikt nego stecheno ponashanje) ,onda je ispravan i instikt onih koji zele da ih ubiju ,jer na kraju krajeva i oni su deo prirode Smile
 zashto meni lichno smetaju homosexualci ? pa zato shto su homosexualci samo vrhunski simptom bolesti jednog drushtva .jer gde su homosexualci tu su i pedofili ,narkomani ,polne bolesti ,prostitucija, kriminal ... jedno zlo vodi drugom . ako poredimo jednu drzavu sa covechijim telom ,onda ono shto pochne kao infekcija na kozi ,ako se ne lechi dodje i do unutrashnjih organa . chak nije potrebno ni da obole svi organi ,nego samo jedan od njih i da onda propadne celo telo.
 ono zbog chega su homosexualci opasni jeste bash to shto vecina ljudi misli bash kao ti - ma shta me se tichu ,nek rade shta hoce dok mene ne ugrozavaju. ali opasnost od homosexualizma je bash kao i opasnost od raka - kad pochne da smeta onda je obichno suvishe kasno. i tad preostaje ili hitlerovo reshenje ili propast za celo drushtvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ako me ne poslusate, snosicete posledice...

Dobila bi ti posledice kad bi te sreo u mraku, veruj mi!

Volim ove ovako kurcevite! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Da, kad bi me sreo u mraku... Wink
Na svetlu bas i nisi tako hrabar  Smile

Ajd sad budi dobar, pa prestani da se sabanises... hvala..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 11:46:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.