Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 06:24:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33777 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Homofobichan, izrazito! Pedere ne volim!
To ne krijem! A imao sam (ne svojevoljno) priliku da ih mnogo sretnem, jer, jelte, putujem mnogo po svetu

Kad mi se peder nabacuje, najradije bih ga ubio, bukvalno!

A ne razumem tvoju opasku da sam uplashen i nesiguran, pa ako bi mogao da mi pojasnish i dash neke argumente!

Cudi me da ti se bilo ko nabacuje!

Znas kako, ako nisi znao vecina homofobicnih (kazem vecina) je po defaultu vrlo nesigurna u svoju sexualnost. To prikriva time sto napada ono sto ga plasi, sto mu pricinjava nesigurnost. Po onome sto si napisao svrstavam te u onu vecinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

ljudi se uglavnom uzasnu kad ih na neki nacin 'startuje' peder
pa boze moj, startuje nas neko i suprotnog pola, pa mu stavis do znanja da nisi zainteresovan/a i cica mica i gotova prica
ali ne, ljudi se plase... valjda se zapitaju zasto je bas njih stratovao neko ko je gej, posto vlada misljenje da se oni medjusobno prepoznaju i vrlo retko pogrese u proceni  Smile
sto je totalna glupost, naravno  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Cudi me da ti se bilo ko nabacuje!

Znas kako, ako nisi znao vecina homofobicnih (kazem vecina) je po defaultu vrlo nesigurna u svoju sexualnost. To prikriva time sto napada ono sto ga plasi, sto mu pricinjava nesigurnost. Po onome sto si napisao svrstavam te u onu vecinu.

Znash kako, ne znam shto te chudi!

Lep sam, pametan, razvijen fizichki, mentalno, odrastao!
A ne znam kako to da ti znash da je vecina homofobichnih nesigurna u svoju sexualnost! Ja sam skroz siguran u svoju! Ja sam heteroseksualac! I rekao sam, gej je ok, jebite se u zadnjicu ali dalje od mene!

A druze moj, stereotipija je jako zajebana stvar! Pogotovu ako nekog ujedesh za jezik svojom stereotipijom! Can be thrown back at you as a boomerang!

Ja sam jedinka za sebe, jako samosvesna, i osoba koja stoji iza stvari koje kaze, tako da retko kojoj grupi/vecini pripadam

A ti da bi postigao/bio/postao ono shto sam ja treba josh mnogo proje, chvaraka i slanine da pojedesh
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... mom dragom se desilo takodje da par buta bude 'meta'
jednom na moru, jednom ovde u Bg
oba puta su kaze bili likovi za koje nikad ne bi pomislio da su gej- oba puta im je rekao da su pogresili 'adresu', da nije u tom fazonu... sta je trebao da uradi, da ih premlati?!
naravno, niko ga nije uhvatio za pozadinu ili slicno, vec mu je stavljeno do znanja na neki normalniji nacin da im se dopada  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@water

Ne jedem ni cvarke, ni proju, ni slaninu....tako da necu nikad biti "razvijen" Smile i "samosvestan"  Smile kao ti! Smile

Jbg taki zivot Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 12:13:36 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
... mom dragom se desilo takodje da par buta bude 'meta'
jednom na moru, jednom ovde u Bg
oba puta su kaze bili likovi za koje nikad ne bi pomislio da su gej- oba puta im je rekao da su pogresili 'adresu', da nije u tom fazonu... sta je trebao da uradi, da ih premlati?!
naravno, niko ga nije uhvatio za pozadinu ili slicno, vec mu je stavljeno do znanja na neki normalniji nacin da im se dopada Smile

ja sam recimo bio startovan u USA

kazem mu da je pogreshna adresa, on nastavi, kazem mu da se udalji, on nastavi

e tad je moglo da dodje do medjunarodnog incidenta

tad mi se smanjio prag tolerancije

@petar

vidim koliko je sati, mozda pojedesh kashicu pa u krevetic, da se ne bi vaspitachica ljutila Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svi smo mi na neki nacin startovani Smile. Sad, naravno da ako si "razvijen" i "samosvestan" da imas vise sansi......to je tacno. Bas bih voleo da vidim tu situaciju kada su te "startovali" u USA  Smile Mora da si im argumentovano stavio do znanja ko si i sta si  Smile....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@petar

ne razumem shta ti je toliko smeshno u rechima mentalna razvijenost i samosvesnost. Mozda shto ih prvi put chujesh, ili shta? Mozda sam previshe elokventan za tebe trenutno? Nije problem, reci, mogu ja da se spustim i na tvoj nivo. Da uzimam rechi izvan konteksta i tako...

Samo mi reci da me ne razumesh, i spusticu se na tvoj mentalni nivo i objasnicu ti Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@petar

o btw ne videh da si ti igde postavio svoj stav, vec samo provocirash! Ako jesi onda izvini, ali bih voleo da mi kazesh gde ili da postavish link, jer bih voleo da prochitam isti, a ako nisi voleo bih da ga sad iznesesh
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@petar

ne razumem shta ti je toliko smeshno u rechima mentalna razvijenost i samosvesnost. Mozda sam previshe elokventan za tebe trenutno?
Samo mi reci da me ne razumesh, i spusticu se na tvoj mentalni nivo i objasnicu ti Smile

Zaboravio si "startovati"!  Smile Razvijenost moze biti i fizicka i psihicka, zar ne? Smile

« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 13:16:58 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 06:24:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.