Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:25:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33791 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
pa bash u tome i jeste stvar. zivotinje prate instinkt (ima li pas budinsku prirodu ? Smile Smile)
a instikt ih preko zadovoljstvo vodi glavnoj stvari - odrzanju vrste. mene ne zanimaju moralni principi - jer neko moze proglasiti da je homosexualnost moralna ,a heterosexualnost nemoralna . mene zanimaju prirodni zakoni ,a ti nisi shvatio najvazniji deo hitlerove filosofije -ono zbog chega je mein kampf znachajno delo:
- chovek je deo prirode i kao takav on ne moze nikad da izadje izvan nje i da je nadjacha. naprotiv ,on se uvek krece u okviru prirodnih zakona (chak i kad je homosexualac) i ako se nadje van onoga shto je za njega prirodnim zakonima odredjeno kao zdravo i normalno ,priroda ga ili vrati normalnosti ili unishti tim istim zakonima. jednostavno recheno ,priroda moze bez choveka (kao vrste) ali chovek i kao vrsta i kao pojedinac ne moze bez prirode.
p.s. imash li ti neki konkretan dokaz zivotinjske (sisarske) homosexualnosti djordano ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Konkretno sam citao o radu koju je nedavno objavljen o homoseksualnosti medju shipanzama. A ima je i medju malim sisarima a kolko se secam da je bilo pomena i medju velikim crvenim kengurima centralne australije

A bas o tim prirodnim zakonima govrimo - zbog cega i na osnovu cega ti mislis da je homoseksualno neprirodno i na osnovu cega definises "prirodno" i "neprirodno" . Ono sto sam pokusao da ti kazem je da mi od zivotinja treba da ucimo o prirodi jer su one zaista deo nje a mi nismo jer je ne osecamo kao ostale zivotinjske vrste i ne zivimo u skladu sa njom. Ja homoseksualnost kod ljudi vidim kao pracenje instinkta i osecaja u sebi. Ako je taj osecaj iskren nemam apsolutno nikakav razlog da osecam bilo kakva negativna osecanja prema pederima i lezbejkama koji se tako osecaju.

Stvar je bas u tvom dubokom nerazumeavnju prirode i tvom mestu u njoj. Sve sto se desava u prirodi desava se sa razlogom - tako je i sa homoseksualnim odnosima. Zivotinje i priroda ne razmisljaju sta je primarno a sta sekundarno - oni jednostavno delaju - funkcionishu - danas ce imati sex zbog zadovoljstva sutra zbog potomstva - izmedjuostalog kao i mi. Covek po meni ima cesto sex i z bog socijalnih ocekivanja i pritisaka - koliko si puta chuo recenice - "normalno" je imati sex 3 puta nedeljno. a sta ako se tebi ima sex 10 puta nedeljno ili ti se nema sex uopste - da li si ti tada van prirode = ne bih rekao. Tako je i sa homoseksualcima.

Na kraju ko si ti ili bilo ko drugi da daje sebi za pravo da ispravlja krive drine u prirodi i normalnosti cak i pod uslovom da one postoje. Da nisi dobio poruku od Bude ili Hrista ???

Svako ljudsko bice ima pravo da zivi svoj zivot ako on/pna misli da je najbolje za njega i niko nema prava da ga u tome sprecava sve dok time ne ugrozava zivote i prava drugih. To je jedini zakon koji ja poznajem. Ja se licno ne osecam ugrozen zbog homoseksualaca i ne vidim u njima nikakvu neprirodnost. Ali se osecam ugrozen od izjava koje ti dajes u kojima pretis ubijanjima i koncentracionim logorima - takve ljude treba izolovati u svakom drustvu jer dgrozavaju druge. 
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidite koliko vas je homosexualca : pushkar,pera21,ova lezbejka kojoj sam zaboravio ime.... preklinjem vas ,organizujte se ,skupite se svi na jednom mestu a ja cu da se pobrinem za zyklon b Smile Smile Smile

Smile jos da zabranimo abortuse i seks izvan braka, i procvetace nam civilizacija Smile

a da uvedemi i inkviziciju za svaki slucaj  Smile Smile Smile
radi napretka civilizacije, naravno  Smile Smile Smile

ali sa modernim metodama

Па сад, ако је природно, па самим тим и нормално све оно што се учесало појављује у природи тј. у људском окружењу, онда су нормална и убиства, силовања и сличо.

Што се мене тиче, нека они стављају своје полне органе ако хоће и у замку за медведе, мене и даље нико неће убедити да је то нормално. Smile

naravno da su i ubistva, silovanja i slicno normalna pojava koju sankcionisu ljudski zakoni zarad socijalizacije sredine u kojoj zivimo i zarad kanona (pravila) koja su nam stvorena - nametnuta - usvojena (nepotrebno precrtati)
naravno da je normalno da lovimo i da budemo lovljeni
da otimamo zenke zarad stvaranja copora
da ubijamo ili oteramo suparnike sa svoje teriotije
i naravno da tada samo sposobni i jaki opstaju
i to je jedino prirodno
sva ostala pravila stvorio je covek zarad vlasti pojedinaca ili pojedinih grupa
crkva koja je stvorila odredjene kanone (koji svakako nisu po prirodnim zakonima) samo je dobro osmisljen instrument vlasti nad velikim masama ljudi

a da moje misljenje nije usamljeno neka posluzi sledeci citat cisto radi detaljnjijeg i boljeg razumevanja, jer neko je davno rekao da je ponavljanje majka znanja (ili nauke - zavici od prevoda koji procitas)

to da li se zivotinje sexaju zbog nagona ,zadovoljstva ili necheg drugog nije toliko bitno . bitno je da je glavni cilj sex-a ipak produzenje vrste jer zadovoljstvo jedne jedinke ne moze biti znachajnije od celokupne vrste

Da li zaista mislis da zivotinje imaju svest o necemu sto ti zoves vrstom, i odrzanjem iste. Osim toga procitaj recenicu koju si napisao i razmizli dobro o njoj. Sam sebe pobijas u istoj recenici dva puta. Da li zaista mislis da zivotinje znaju znacenje reci "bitno" - i da zbog tog razloga imaju ili nemaju sex. Zivotinja prati instinkt i u tome je u prednosti nad ljudima koji su instinkt zamenili moralnim normama, a ove je pak proizvela crkva , drzava i ostale institucije socilajnog okruzenja. Zivotinja radi ono sto oseca i ne deli pripadnike svoje vrste na moralno i socijalno prihvatljive i neprihvatljive kao sto mi to zdusno radimo ne bili sami sebi dali vecu vrednost i nasim zivotima veci znacaj.

Ali chovek je ipak maestralna bozija tvorevina - uvek vidi ono sto zeli da vidi, uvek cita samo ono sto zeli da procita - bez obzira sta je zaista pred njegovim ochima. Denial - opovrgavanje i odbacivanje - osnovni mehanizam ljudske psihe. Sledeci korak je frustracija i nezadovoljstvo a na kraju dolazi prihvtanje neizbeznog i ono sto je odbacivano kao neistina postaje deo nove mape ponasanja, nove svete krave koju treba braniti pred napadacima.

Sve u svemu "mlacenje prazne slame" je nesto na cemu su ljudi trosili godine rada. Valjda su tako tvrdili i za nesrecnog Djordana kada je rekao da je zemlja okrugla. Jadan covek  - nije hteo da se prilagodi "istini" pa je stradao.

sve u svemu mrznja prema razlicitostima i homofobija postoji medju ljudima
strah od drugacijeg razmisljanja sprecavao je civilizaciju da se mnogo ranije razvije
a oni koji su branili nepromenjeno stanje uvek su to tadili drakonskim metodama (uz veliku mrznju i nasilje)

da se vratim na pocetak
ovaj heroj odbrane muskosti strpao bi nas nekoliko u komoru i pusti ciklon B
i taj sto je pustao ciklon B branio je neke svoje principe
sta mislis dali i jedna zivotinjska vrsta (po tvom shvatanju) moze da ubije par miliona jedinki svoje vrste samo zato sto su druge rase, vere ili zato sto im se nesvidja oblik glave i dr...
na taj nacin i ti u sebi branis svoj skriveni homoseksualizam pa nek ti je uzdravlje

E, ovo sam morao ovako posto nemam puno vremena ovih dana   

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па сад, ако је природно, па самим тим и нормално све оно што се учесало појављује у природи тј. у људском окружењу, онда су нормална и убиства, силовања и сличо.

Што се мене тиче, нека они стављају своје полне органе ако хоће и у замку за медведе, мене и даље нико неће убедити да је то нормално. Smile

Ubistva i stanje duha neke osobe (u sexualnom smilsu) se ne mogu porediti. Ako cemo na taj nacin, onda ubistava ima i medju heterosexualnim parovima.

Ti i nisi relevantna za mnogo sto-sta, tako da nemoj ni da se trudis da ti to bude normalno....iskljucivi ljudi su ograniceni.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 09:21:15 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na koji nachin bi homosexualac mogao bolje da ispuni svoje zivotne potencijale nego da se pretvori u sredstvo za lichnu higijenu ,prirodno djubrivo ili eventualno da posluzi u nekom bioloshkom experimentu. mislim ,ljudi budimo realni - to je ispunjenje njihove zivotne svrhe Smile Smile

Jel 'ebes ti nesto u zivotu? Nisam bas najsigurniji.

'ebi nesto i bices manje frustriran....pa ako mozes i zensko! Smile
ovaj tekst iz wikipedie je mlacenje prazne slame -nema nikakvih primera. ja lichno sam primetio da mlad ker nasrce i na mushke pse,ali bogami i na drva ,kante ,ljudske noge ...tako da to nije bash reprezentativni primer ,narochito kad stariji psi pochnu zubima da ga uche shta je shta Smile Smile . ono shto je sigurno je da nema nijedne zivotinjske vrste koja upraznjava analni sex izmedju partnera istog pola - to je deformitet svojstven samo ljudima .
 to da li se zivotinje sexaju zbog nagona ,zadovoljstva ili necheg drugog nije toliko bitno . bitno je da je glavni cilj sex-a ipak produzenje vrste jer zadovoljstvo jedne jedinke ne moze biti znachajnije od celokupne vrste . nazalost ,reloader je u pravu shto se tiche danashnje judeo-liberalne civilizacije - njoj je cilj da stvori bice kojem je prosto telesno zadovoljstvo najvaznija stvar da bi onda lakshe mogla da ga kontrolishe.
 najtuznije u celoj stvari je shto veliki broj ljudi ne uvidja prostu chinjenicu da je drushtvo u kome bi se stvari poput homosexualizma smatrale normalnim unapred osudjeno na propast i da je sasvim svejedno da li ce smrtnu kaznu nad tim drushtvom izvrshiti polne bolesti,spoljni neprijatelji ,ekonomska kriza , rasni sukobi ili neshto drugo. ako istorija neshto pokazuje ,to je da su za velike katastrofe najcheshce najodgovorniji oni koje te katastrofe i pogode ...

Mozda taj dzukac kojeg si posmatrao i hoce da te napravi budalom (sto nije problem), da pomislis kako on ne zna nista i kako je samo obicna seoska dzukela.

Dalje, sa kojim pravom ti ocenjujes pisanja strucnjaka na internetu (o wikipedia pricam). Naravno da to ne moze svako da pise i da treba imati posebne kvalifikacije da bi to radio.

Gde ces vecu katastrofu od WWII. Svi znamo na koji je nacin doslo do toga. Totalitarizam, ne priznavanje drugacijeg, glupost!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 09:19:38 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre par godina, gledao sam intervju sa Vladetom Jerotićem,
(Prof. Dr. jal Psiholog, jal Psihijatar, šta li je)
koji reče da nauka prepoznaje da 7 % urođenih Homosexulaca,
a da su ostalih 93 % to .... 'stekli'.

Ja rekoh mojoj majci da, ako ih pitaš - svi će reći:
"Ja sam jedan od onih 7 %!"

Ona odgovori: "Nije li žalosno da je zbog ponašanja onih 7 %
ovih 93 % postalo nalik njima? Jer, inače nebi!"

Pametna keva!

To mi liči na onaj vic:
"Čita novine alkoholičar, i vidi da piše da je za
40 % saobraćajki odgovorna 'alkoholisana osoba'
a za 60 % - osobe u treznom stanju, i uzvikne:
"Pobiše nas! Pobiše nas!"
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Meni je gej OK sve dok:

1)To se deshava daleko od mene
2)Oni se "pune" u Evropi, Americi
3)Ne prilaze mi i ne pipaju me

U protivnom sam jako zajebana osoba i kad kazem skloni se, a on to ne uradi mogu i da ubijem Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ja kao izrazit konzervativac,reklo bi se od mene ne volim gej/lezbo,sto i donekle jeste istina.Ali ...
U svom poslovnom i privatnom zivotu stekao sam odredjen broj saradnika i prijatelja koji su takve orijentacije.Ipak to mi nije smetalo da izmedju njih i mene postoji jedan korektan i dobar odnos kako na polju posla,tako i prijateljstva.A zasto?
Meni je isticanje seksualne opredeljenosti kao glavnog ljudskog atributa,na ustrb nekih drugih plemenitih ljudskih osobina,veoma ruzno,onako naturalisticki ...
Ljude koje ja poznajem a homoseksualnog su opredeljenja,svoj seksualni zivot stavljaju u domen svoje privatnosti,isticu sebe kao coveka i individuu,koji potvrdu nalaze u afirmaciji i svom stvaralastvu,kao i integrisanjem u normalan drustveni zivot ...
Nisam ljubitelj homoseksualizma,ne bi voleo da mi sin ili cerka budu takvi,ali na zalost to je pojava sa kojom se moramo suociti i pre je shvatiti kao izazov a ne kao pretnju...
Pozz...
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je gej OK sve dok:

U protivnom sam jako zajebana osoba i kad kazem skloni se, a on to ne uradi mogu i da ubijem Smile

Vidi se da si uplasen i nesiguran....homofobican.
Nisam ljubitelj homoseksualizma,ne bi voleo da mi sin ili cerka budu takvi,ali na zalost to je pojava sa kojom se moramo suociti i pre je shvatiti kao izazov a ne kao pretnju...
Pozz...

Naravno. Pa ko nekom moze garantovati da osoba za koju najmanje misli da je gay, u stvari jeste gay (to moze biti bilo ko: drug, sestra, prijatelj....mozda cak i sopstveni roditelji).
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 11:53:33 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Meni je gej OK sve dok:

Vidi se da si uplasen i nesiguran....homofobican.

Homofobichan, izrazito! Pedere ne volim!
To ne krijem! A imao sam (ne svojevoljno) priliku da ih mnogo sretnem, jer, jelte, putujem mnogo po svetu

Kad mi se peder nabacuje, najradije bih ga ubio, bukvalno!

A ne razumem tvoju opasku da sam uplashen i nesiguran, pa ako bi mogao da mi pojasnish i dash neke argumente! Ovako zvuchish kao da pasuljarom pokushavash tenk da unishtish
 Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:25:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.