Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 07:08:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33832 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nije problem biti peder - nek rade sta hoce i kako hoce (sve u zakonskim okvirima) - ali ono sto je problem je fundamentalizam medju pederima. Filozofija ekstremizma koja je odgovor na homofobicni ekstremizam. Sa jedne strane masu toljagama sa druge strane mashu toljagama. U celoj prici stereotipa, i ugrozenosti postoje normalni ljudi sa obe strane.

Prvo treba izbaciti iz glave sliku homoseksualizma kao problema a onda se i radikalizam da nestane sam po sebi. Zaista ne vidim zasto bi se ljudi diskriminisali po liniji sexualne opredeljenosti.

Sa druge strane

Sta koji moj radi ova temi na religiji. Da ne gledamo na homosexualizam kao neki kult ili sektu  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2006, 05:10:25 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
ovo ti je isto i forum za sociologiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Politicko organizovanje homica mi je totalno besmisleno npr NVO "Ljubitelji dugonogih plavusa" pa se politicki bore za prava takvih tjah!! Kao da je drzava duzna da svakome obezbedi partnera za sex - dugonoga plavusa ili obdaren crnac - sta ko vec voli. Drzava kao makro koji svima obezbedjuje sex po zelji i to besplatno, totalna nebuloza. Stara istina da su agresivci u 90% slucajeva sexualno prikracene osobe (10% - klasican kriminal) bilo kog sexualnog opredeljenja, bilo oni strejt ili homo. Zemlje kao sto je Egipat u kome homici normalno zive, imaju i svoja mesta za okupljanje, bez ikakvog NVO organizovanja i propagande u medijima.

Sex je privatna stvar svakog punoletnog gradjanina, i nijedna NVO, drzava ili crkva nema pravo da u to zadire, neprikosnovenost "spavace sobe" bilo da si strejt, homo ili dobrovoljni apstinent
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Još malo pa ćemo mi heteroseksualci morati da se organizujemo kao nezaštićena manjina.
Misli, stvarno bezveze...neka oni rade šta god hoće, iza svojih vrata, meni ne smeta niti bih ih ikad diskriminisala. Počeće da me nerviraju onog momenta ako počnu da me ugrožavaju na bilo koji način.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nikada necemo biti manjina ali je problem medija i propagande - amerikanci imaju svoje homo lobije jer je tamo jedini nacin da se nesto dobije ako se potplate mediji i politicari. A ono sto se desi u americi, nazalost, desava se u celom svetu je je to "normalno" sacuvaj me boze te normalnosti. Ovde ne mislim na homodexualce nego na ispiranje mozga sa medijima i americke slike stvarnosti i normalnosti. Pod tom istom propagandom, holivudskim serijama i filmovima svaki drugi junak je peder a ostatak su jevreji koji kukaju kako su ugrozeni - zasto - zato sto oni nabolje placaju za pojavljivanje u filmovima.

Ipak vrlo je zanimljivo da sam ja najzad provalio zasto se muskarci osecaju homofobicno. Danas sam bio na veceri sa nekoliko ljudi i medju njima homoseksualni par - matori englez i mladi korejanac. MAtori me je merkao celo vece i najzad mi se upalilo. Muskarci ne podnose kada se osecaju kao "lovina" "parce mesa". To je nesto sto oni zenama rade ali kada osete na svojoj kozi dolazi do preopterecenja sistema. Odjednom su oni na tanjiru, odjednom njih niko ne gleda kao osobe vec samo kao predmet sexualne pozude - njihova dominacija nestaje, celokupni alfa muzjak trip isparava jer drugi alfa muzjak zeli sa njima da ima sex - UZBUNA!!!! Kako se toga ranije nisam setio  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ja se cudim kako ljudi uvek kroz jednu temu pricaju o onom sto im se govori. Ne mora neko biti peder da bi mogao da kaze da ih ne treba osudjivati. To je njihova stvar i zasto bi to meni smetalo? Sto je njih vise, vise i devojaka za nas  Smile . Cinjenica je da takvi ljudi postoje, samo je pitanje da li cete vi to prihvatiti pre ili kasnije. Uopste ne zelim da raspravljam o "modnim" pederima jer oni to i nisu. Oni nisu ni bolesni, samo su kompleksasi koji ne znaju sta se sa sobom. To ti je kao 90-ih kada su svi radi "mode" hteli da budu krimosi, pa im lupis dva samara i shvate da to bas i nije za njih. Ja sam shvatio diskusiju o ljudima koji stvarno imaju sklonosti prema suprotnom polu, pa bilo to na emotivnom planu ili kako "radikalni" Smile elementi na forumu dozivljavaju kao bolest. Smile

Neverovatan je fenomen da velikoj vecini populacije smetaju pederi, ali su im lzbejke ok. I naravno, sada ce se pojaviti oni koji i sami znaju da je tako, ali ce reci da im se gadi i jedno i drugo, samo da odbrane vec formirani stav na temi. Ja sa tim nemam problem, ne lazu mene (a i da me lazu, ne znam ljude pa mi nije bitno), lazu sami sebe. Smile

P.S. Kada neko ovoliko "skace" na rec peder, ja ne pomislim da je on homofobican. Ja pomislim da je ta osoba toliko impotentna, da se plasi da ce mu jednog dana cak i usamljeni peder skinuti ribu radi malo promene, a ona ce pristati i na to samo da jednom oseti sta je pravi sex.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Ipak vrlo je zanimljivo da sam ja najzad provalio zasto se muskarci osecaju homofobicno. Danas sam bio na veceri sa nekoliko ljudi i medju njima homoseksualni par - matori englez i mladi korejanac. MAtori me je merkao celo vece i najzad mi se upalilo. Muskarci ne podnose kada se osecaju kao "lovina" "parce mesa". To je nesto sto oni zenama rade ali kada osete na svojoj kozi dolazi do preopterecenja sistema. Odjednom su oni na tanjiru, odjednom njih niko ne gleda kao osobe vec samo kao predmet sexualne pozude - njihova dominacija nestaje, celokupni alfa muzjak trip isparava jer drugi alfa muzjak zeli sa njima da ima sex - UZBUNA!!!! Kako se toga ranije nisam setio Smile

Da li bi imao isti osećaj da je na mestu toj matorca bila neka zanosna brineta?
Da li je problem u tome da li jesi ili nisi plen ili čiji si plen?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Zasto bi problem bio bilo sta od toga? Brineti bih dopustio da me "lovi", liku bi najkulturnije rekao da ne delimo iste poglede na svet i gotovo. E sad, ako zalazimo u deo nerazumnih ljudi (a to nisu samo pederi, isto je i sa nekim ko ne razume da te gura u prevozu iako si mu 10 puta vec skrenuo paznju), to prelazi prag tolerancije, i resava se na neki drugi nacin... Smile Ali to se ne odnosi samo na pedere, vec na sve netolerantne i tvrdoglave ljude na svetu. Onaj ko je tvrdoglav, nazalost nekada ne moze da shvati da je to losa osobina dok se to "tvrdo" ne omeksa. A tada je vec kasno za civilizovane razgovore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@Reloader

Ni ja nisam ocekivao da ces da volis crnce - oni vam dodju nedovoljno vredni cak ni gasnih komora na vasoj lestvici arijevske vrednosti. Oni su negde malo iznad majmuna - jel tako bese??? 

pogreshio si decky ,crnci se nalaze ispod majmuna na lestvici ,a iznad jevreja ,komunista i pedera . poshto si ti crnac sa naocharima ,ti bi se u hijerahiji rajha u stvari solidno kotirao Smile Smile ,bolje nego shto su kotirani indijanci danas u americi na primer ...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
U odnosu na naciste, pederi (bilo koje boje koze) su suvo zlato. Samo ste nesto slabi sa istorijom, pa taj vas rajh su pederi i izgradili...Pitam se da li vi volite ustvari samo predere naciste? Probajte da se malo pocackate medjusobno, mozda otkrijete nesto novo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 07:08:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.