Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:05:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hocu i ja platu od 11.000 evra  (Pročitano 7855 puta)
Ucesnik diskusija

Ja avatar nemam al sam gledao film

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG pro lite dual
Samo jedna rec: LINC!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Google Nexus 5
Svaki narod ima onu vlast koju zasluzuje!!!  Smile

odlicna izreka ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Prema podacima koje je juče obelodanio šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Dragan Todorović, za reprezentaciju 13 javnih preduzeća je tokom 2007. godine bilo predviđeno više od 300 miliona dinara, a najviše od svih za čašćavanje je, dok je direktor bio Draško Petrović, spiskao „Telekom Srbije“, zavidnih 73,8 miliona dinara.
Ocenjujući da podaci o milionskim iznosima za reprezentaciju „ne da paraju uši, nego mozak zaboli od toga na koji način se pljačka država“, Todorović je naveo da je neverovatno da je za reprezentaciju u JP „Srbijašume“ za vreme direktorovanja Vladana Živadinovića utrošeno 48 miliona dinara i da je u rukovodstvu tog preduzeća 28 direktora koji koriste reprezentaciju. Treće mesto po troškovima za reprezentaciju lane je pripalo Javnom preduzeću PTT „Srbija“ (tada je direktor bio Dragan Kovačević), koje je prema navodima Todorovića, za to isplaniralo budžet od 55 miliona dinara, dok je RTS pod vođstvom Aleksandra Tijanića odvojio 25 miliona dinara.Javno preduzeće „Jugoimport“ za reprezentaciju u zemlji i inostranstvu je utrošiloTodorović je naveo da je za reprezentaciju u 2007. godini za Javno preduzeće „Elektromontaža“ planirano 14,8 miliona, skoro 200.000 evra, a da je utrošeno 13,2 miliona dinara. On je dodao da podatak o tome koliko je direktor tog pr 24,3 miliona dinara ili 300.000 evra, rekao je Todorović i dodao da je direktor Stevan Nikčević potrošio 1,9 miliona dinara, odnosno 20.000 evra.eduzeća potrošio nije iskazan.

U preduzećima koja su lane najviše izdvojila za troškove reprezentacije juče nisu imali vremena da našem listu objasne razloge za trošenje milionskih suma. Pretpostavljamo da su zauzeti pražnjenjem ovogodišnjih budžeta.

Za jedan ručak 35.000 dinara
Kako gošćenje o trošku firme izgleda u praksi najbolje pokazuje jedan ugostiteljski račun bivšeg direktora „Puteva Srbije“ Branka Jocića, inače kadra Nove Srbije, iz avgusta prošle godine, do kojeg je došao „Alo!“. Jocić je na ručak poveo čak 25 osoba i tom prilikom potrošio 35.200 dinara.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Rekordna državna zarada
Za mesec dana primila deset premijerskih plata
Autor: M. Maleš | Foto:Z. Ilić | 08.12.2008. - 07:41

Direktorka Centralnog registra za hartije od vrednosti Vida Uzelac prošlog meseca je primila 1.200.000 dinara, ili skoro 14.000 evra, saznaje „Blic“. Sa ovim iznosom, direktorka Centralnog registra za hartije od vrednosti najplaćeniji je menadžer u institucijama koje je osnovala Vlada ili u njima ima udeo.

Juče nismo uspeli da kontaktiramo s Uzelčevom kako bi nam potvrdila ili demantovala ovu informaciju, a u Komisiji za hartije od vrednosti tvrde da nemaju ingerencije u delu koji se odnosi na određivanje visine primanja. Za to su nadležni Upravni odbor i Skupština Centralnog registra, tvrdi za „Blic“ portparol Komisije za hartije od vrednosti Vesna Vujić.
- Obratite se Ministarstvu finansija ili gospođi Uzelac. Jer, prema Zakonu o hartijama od vrednosti, Skupština koju predstavlja Vlada odlučuje o upotrebi i raspoređivanju ostvarene dobiti i imenuje članove Upravnog odbora koji je samostalni organ - rekla je Vujićeva za „Blic“.
Uzelčeva obavlja i dužnost direktora i predsednika Upravnog odbora Centralnog registra, što je u skladu sa statutom i Zakonom o hartijama od vrednosti. Pored ove informacije koja takođe stoji i na sajtu Centralnog registra, može se naći i podatak da je prošle godine ukupan iznos za plate i ostale naknade iznosio 115.209.000 dinara. Podataka o broju zaposlenih u Centralnom registru, međutim, nema, a naši sagovornici tvrde da ih je „najviše oko 50“.
S obzirom na to da je na čelu Centralnog registra već dva mandata, spekuliše se da je na tu funkciju imenovana kao kadar G17 plus, ali da je u međuvremenu otkazala poslušnost ovoj političkoj stranci.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
хехехе ено неко исти тај текст ставио на претходној страни  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Izvini 3maje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Rekordna državna zarada
Za mesec dana primila deset premijerskih plata
Direktorka Centralnog registra za hartije od vrednosti Vida Uzelac prošlog meseca je primila 1.200.000 dinara, ili skoro 14.000 evra
Smile Smile Smile
svaka cast zeni!
nije mala stvar da u Srbiji legalno mesecno uzmes tolike pare!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja je ovom prilikom javno prosim, ili neka me usvoji

Pa da li su ti ljudi normalni....i te zene....pa ona ima vecu kintu godisnje od Putina, jebote

Sve bih ja to u Sibir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6630
Tipicno za ds i g17, to su radili i od 2000. do 2003. god. Svi na vlasti kradu al oni su neprevazidjeni.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N93
Pa da li su ti ljudi normalni....i te zene....pa ona ima vecu kintu godisnje od Putina, jebote

Sve bih ja to u Sibir
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:05:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.