Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hocu da zapocnem forum / sajt / portal - Sta mi preporucujete?  (Pročitano 352085 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
slazem se nista free, ako zeli da posluje iole ozbiljno.

Dobar sajt, kao i sve drugo kosta.

Ono sto je dobro, sto moze dobiti dobru stvar i za manje para, zavisi sta hoce od toga.
Sajt sam za sebe nema funkciju, dzabe ga kaci, nek prvo vidi sta hoce sa tim sajtom i ko ce do njega doci i kako.

wordpress je platforma, preporuka za koriscenje, ali ima i brdo drugih ..

Za host + com domen, godisnje joj treba 20e, a sajt moze srediti i za nekih 50e da to bude ok, ako bi uzela gotovu temu. Ako hoce kvalitetnije, kosta vise, nadje nekog ko se time bavi pa vidi u okviru svog budzeta sta moze uraditi.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Bio sam kod drugarice i izneo joj sve opcije. Na kraju se ipak odlucila za Google blog.

Preko sajta btemplates.com sam nasao besplatni template koji se njoj svideo i poprilicno lako sam sve prilagodio za njene potrebe.

Uglavnom, hvala svima na trudu oko pregloga i objasnjenja  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2012, 20:14:35 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Srecno! Neka razmisli makar o mogucnosti svog domena na tom servisu.

Reci joj da postavi sebi pitanje, da se nadje negde drugde, da li bi kupila ili donirala nekom ko se zove kakogod.blogspot.com Smiley

Mislim da je zaista bitno i da ce mnogo bolje proci tako  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Dogovorili smo se da nekih 2-3 meseca bude period navikavanja i ucenja kako se postavlja materijal, kako se kontroliosu komentari....Ja nemam vremena da joj to odrzavam, tako da ce morati sve to sama. Nakon par meseci kada pohvata sve cake i da joj svaki novi post lepo izgleda onda cemo odraditi kupovinu domena i posle toga ide adresa na etikete na nakitu.

Edit: Koliko kosta, na godisnjem nivou, domen na Bloggeru i kako ide placanje?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2012, 20:33:45 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Super, makar i tako.

Domen .com je 9 eur, a .rs je u intervalu 1600-2300 din. zavisi gde kupuje.
Troskovi blogera ne znam kakvi su i kako se placaju, sigurno ima na sajtu u nekom njihovom delu, cak i kroz admin panel.

Za bloger ne znam kako se placa i sta je i kako, ali idalje mislim da dok nije kasno treba da postavi svoj wp Smiley svega 10e visi trosak godisnje u odnosu samo na domen, a mnogo se vremena gubi, ta 3 meseca, mislim da se ne isplati.

Ponavljam se ko papagaj, ali zaista mislim da treba odmah da krene kako treba, ubedio bih je nekako, pa to je manje od 5 dinara dnevno, godinu dana Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Upravo sam joj javio da je domen 9 Evra, a hosting je besplatan. Ipak cemo ici odmah na uplatu domena  Smile Hvala za informaciju oko cene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Da ne otvaram novu temu mislim da može i ovde da prodje, ako sam pogrešio zamolio bih moderatore da me isprave.  :D

A sada, pozdrav drugari, ovim putem bih želeo da Vas obavestim da sam pre nekoliko meseci počeo sa izradom aukcijskog sajta i voleo bih da mi uputite po neku sugestiju,šta bi bilo dobro da se na sajtu nadje što od korisničkih opcija što ovako,šta je ono što zamerate drugima,šta je ono što bi bilo dobro imati na sajtu,ja ću Vam dole navesti neke od opcija koje će biti na sajtu. Svi smo vođeni dobrim i lošim iskustvom limunda,kupinda i drugih sajtova nekih manje poznatih. Čitam u zadnje vreme loše komentare vezane za limundo, i ja sam njihov dugogodišnji član, imam i ja kao i svi dosta zamerki samo što to oni neće da čuju niti realizuju te naše primedbe,sugestije već sve naopako rade,izgleda da su se nalapali toliko para da ih jednostavno ne zanimaju korisnici već gledaju svoj interes a to tako ne može da se radi jer od tih korisnika žive. Mislim da je vreme da se stane na put tome i da ljudi budu zaštićeni jer prevaranata ima na sve strane a ja to da dozovolim neću. I ja sam kao i svi bio prevaren kao i neki ljudi oko mene i dosta mi je toga,ja neprvdu ne trpim niti ću to da dozvolim. Ja planiram da napravim nešto gde će ljudi imati da kažem određenu moć. Ako treba idemo da isprašimo te prevarante al neće nas niko zaj*bavati. Mesto gde ćemo moći da imamo fer trgovinu,mesto na kome će kupac biti zaštićen i ako je to jako teško uraditi jer nemamo sistem pravi u Srbiji,no mislim da zajedno možemo nešto da smislimo i rešimo probleme s kojim se susrećemo. Pokušavam da napravim sistem kakav ovde ne postoji i znam da će biti jako teško,da će sve to koštati,puno para,živaca,truda i svega. . . mesto na kojem ću vrlo rado da pomognem i izađem u susret drugima,da ih saslušam,uslišim svaku primedbu,sugestiju i uradim sve što je u mojoj moći.
Želeo bih da napomenem da na sajtu neće biti provizije kao kod drugih derikoža kojima para nikad dosta. Pošto je sam početak rada biće sve potpuno besplatno narednih par meseci od dana puštanja u rad,svaki korisnik će moći da postavlja koliko god želi predmeta na prodaju. Kasnije ću sigurno naplaćivati pokretanje aukcije i neke naprednije opcije ali to sigurno neće biti ni približno cena kao na limundo i ostalim sajtovima,biće sve mnogo,mnogo,manje. Meni je u svemu ovome bitno da se radi,da se pošteno trguje,neka kaplje,kap po kap,ja alav nisam kao neki i biću zadovoljan da pokrijem svoje troškove,da budem u nekom plusu, ja ću biti zadovoljan. U krajnjoj liniji i da nemam neku zaradu totalno je nebitno,bitno je da nisam u minusu al neću da dozvolim niko da nas za*ebava i nameće tamo neke uslove,da nam dere kožu a pritom ne zaštiti od internet,lopova. . . štetočina. Mislim da je vreme da se tome stane na put već jednom.
Ovo je deo opcija koji će se naći na sajtu i sve će biti zaštićeno sigurnom vezom(SSL-om):
Verifikacija članova putem sms sistema,lične karte,email-a.
Vodič kroz sajt
Pretraga
Filtriranje
Pregled profila
Podrška
Forum
Ponavljanje aukcija i do 50x mislim da je to i više nego dovoljno
Plaćanje online,offline
Naglašene aukcije tipa,naslovna,kategorija,istaknute,boldovana,uokvirena itd.
Slike
Video
Dozvoljeni minus
Kupi odmah
Posmatranje aukcija
Blokada korisnika
Praćenje kategorija
Zamena predmeta
Potražnja
Rezervna cena
Pokretanje tajnih aukcija-aukcije za članove koje vi lično odredjujete
U Vašem korisničkom delu imate na uvid sve vaše transakcije, možete da krairate fakture,račune. . . .
Postavljanje aukcije sa vaučerima,znači aukcije sa odredjinim popustom
Eto ukratko manje više Very Happy
Srećan Vam badnji dan,Badnje veče kao i sutrašnji Božić. Pozdrav i svako dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Pre svega mislim da ti to nece uspeti zbog motiva koji radis. Ti ne radis zbog profita, vec nekog revolta, povredjenosti kupca. Po meni to nije dokaz da ces raditi bolje za kupce, vec da ces se kad tad smoriti, pa jos ako bude minus nervirati, bataliti to ili otici u jos veci.

Opet to sto nisi ispitao situaciju ocigledno pokazuje da ne znas sta te ocekuje, istrazivanje trzista pre svega ...

Izmedju ostalog, limundo je poslednjih mesec dana tek postao profitabilan, a znas od kada postoji... cega su se nalapali kako kazes i koga su odradi, ne znam, ali eto podatak pa vidi i uporedi sa tim sto pricas i sa svojim projektom.

Pored toga dobili su 1.1 milion investiciju u 2012, a i pre toga nesto sitnije do 20k eura. Imaju 40 zaposlenih, ti govoris ja pa ja, ja cu da sredjujem, radim, bijem ili sta vec ... sam svakako ne mozes da uradis nista ni priblizno.

E sad posto nisam korisnik tih aukcija, ne bih znao mnogo sta da ti kazem, pa samim tim ni korisnik limunda pa ni o njima i njihovim gresima ne znam, ali ti govorim sa druge strane.

Ono sto mozes da uradis, je da uskom krugu ljudi das na testiranje, online, offline kako god. Vidi sta kazu, al nemoj da te prijatelji hvale vec uradi ozbiljan test. Sajt tehnicki nije lako uraidti, mada pored svega deluje da je najlaksi i nebintiji deo u celoj prici, a sve ostalo sto cini da se ljudi osecaju "udobno" trazi jako puno zalaganja, znanja, pa cak i novca.

Po meni vrlo bitna stavka, dizajn, ali ne dizajn koji ce lepo izgledati kad ga gledas sa 60cm udaljenosti svog monitora i divis mu se, nego dizajn koji ce voditi korisnike kroz sistem kako treba i omoguciti im da im je sve na dohvat ruke.

Ne znam koliko ti treba navlacenje foruma na grbacu, pogotovu ako neces biti u stanju da ga odrzavas kako treba pored svog posla.

Generalno samo odrzavanje sajta i sve sto si naveo zahteva mnogo novca, a da ne pominjemopromociju ako vec ulazis u tako popunjeno trziste, pritom jako malo. Ne znam kako ne misis da budes u minus, eto oni su bili koliok, preko 5 godina?

Nemoj shvatiti pogresno, mozda nisam dao odgovor na tvoje pitanje direktno, ali se nadam da sam ti u svakom slucaju bar malo pomogao i sa ovime, pa razmisli jos malo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ne zameran daleko od toga,pokrenuo sam temu da vidim šta će ko reći i hvala ti na odg. naravno da ću nešto izvući iz svega ovoga. Nije da ne radim zbog profita daleko od toga al ne mogu da udjem u posao sa nekim cenama odmah jer tek počinjem,lako ću ja cene srediti kada bude korisnika. . . ovo što puštam free je ok, ipak je sajt nov i treba da dovuče masu pritom ljudima će odgovarati te neke mogućnosti. Ne radim iz revolta daleko od toga ali nam je svima dosta gore navedenih stvari,limundo sam naveo kao jedan od primera. Bataliti sajt neću sigurno jer sam rešio da napravim dobar sistem i potrudiću se da uspem u tome,znam da neće biti lako,svaki početak je težak limundu je trebalo 5god da dodje do ovde dokle je sada i naravno da će oni imati veliki prihod i da će bolje raditi,uložili su sve moguće,imali su priliv veliki iz inostranstva,pritom prvi su počeli da rade i to je velika prednost, i neka, neka rade ljudi al konkurencija je zdrava oni meni lično ne smetaju samo sam naveo neke stvari koje mi se ne svidjau kod njih,ja se ne trkam sa njima niti bilo kime,svako ima svoj mišljenje. Ovo do sada me je poprilično koštalo što se tiče ulaganja,zarade,minusa biće kao u u svakom poslu itd.  Znam da će me ulaganje kako sajt bude rastao sve više koštati al uz sav taj rast nadam se da će ići i zarada te da ću moći sve to da ispratim. Nikome ne cvetaju ruže pa neće ni meni ja to znam,ja ne krećem ovo da bih pretekao tamo nekog što godinama radi,to je teško da će ko moći al eto nešto novo nije na odmet. Ima mesta ovde za sve nas. Probaću i potrudiću se da uspem. Ulagati moram,pritom neću sam raditi imam za početak ljude koji će početi samnom da rade kako bih sve mogao da ispratim jer sam ne mogu. Kako bude posao rastao tako će dolaziti i novi ljudi da rade. Nadam se uspehu kao što rekoh,potrudiću se pa šta mi Bog da. Ako ništa bar sam probao :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.