Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:18:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Hoćemo veće plate!"  (Pročitano 15279 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
A jel izdrzavate jos nekoga svojom platom?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Mozda je i sve ovo sa razlogom ali mozda je i pogresan trenutak, mozda oni zasluzuju vece plate ali nije izvodljivo sve je na mozda nista se ne moze konkretno reci...

A Mare druze shvati mene posto sam ja toliko ogorcen, meni su skraceni casovi na 30min jos od onog zemljotresa, ja idem u neku tesku vukojebinu u skolu, posto za moju jos nema sredstava da se sanira od zemljotresa, a kada vidim da ovi traze povecanje plata za 24% plate zgrozim se a sa delimicno para odatle mozda se renoviraju neke skole u Kraljevu, mozda i sve, a sad ovo dok su strajkovali nasi da su barem bili pametni i uzeli u obzir da mi od svih u Srbiji imamo na gomile casova i dana manje pa da su uzeli se u pamet i izdvojili iz strajka posto mi samo tako mozemo nesto da uradimo, tako da me shvati mozda ja gresim ali ja sam i ogorcen.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 00:09:32 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

увек постоје додатни приходи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

увек постоје додатни приходи Smile

Kako gde...

Inace, ja ne shvatam to kad mi neko kaze da je malo 30 minuta casa... pa ni kad je 45 ne radi se vise aktivno od tih 30. Dok se upise cas, upisu odsutni, malo posedi onako bezveze, profesor zakasni, poslednjih 5 minuta dok se ovaj-onaj spakuje... to ti dodje na tih 30... ovako, kad su skraceni casovi... moze se cas upisati u zbornici, odsutni za 2 minuta i odmah poceti sa radom... naravno... ako profesor ne zakasni jelte.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
tako je tako je, samo nek ucenjuju... kad je bal nek se jebe i princeza  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
A Mare druze shvati mene posto sam ja toliko ogorcen, meni su skraceni casovi na 30min jos od onog zemljotresa, ja idem u neku tesku vukojebinu u skolu, posto za moju jos nema sredstava da se sanira od zemljotresa, a kada vidim da ovi traze povecanje plata za 24% plate zgrozim se a sa delimicno para odatle mozda se renoviraju neke skole u Kraljevu, mozda i sve, a sad ovo dok su strajkovali nasi da su barem bili pametni i uzeli u obzir da mi od svih u Srbiji imamo na gomile casova i dana manje pa da su uzeli se u pamet i izdvojili iz strajka posto mi samo tako mozemo nesto da uradimo, tako da me shvati mozda ja gresim ali ja sam i ogorcen.
Ma shvatam ja to, to je zaista teska situacija i u redu je i da jesi ogorcen

I ja kazem da strajk nije resenje ali cisto kazem da ih razumem sa neke strane. Ne razumem da neko drugi mora da ispasta zbog toga ali razumem zasto cene svoj posao koliko ga cene
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00

Брате, ја капирам шта ти желиш да кажеш, и донекле си у праву.. Само данас је ситуација таква, да имаш вишак радне снаге у свакој струци... Тако да некога боли уво, за било коју професију, ако неко неће нередовну/мању плату, има оних који хоће... нажалост је тако...

Онда постоји нешто у самом човеку, и по мени, човек који је коректан, пре свега, може се према било ком послу, на коме му услови рада не одговарају, поставити само на два начина:
1. Прихватио сам да радим посао, посао је тежак, плата касни 6 месеци, али ако хоћу да радим, онда ћу радити како треба, а нећу у себи мислити :-"А је*о сам вам матер, ви мени не дајете редовну плату, сад ћу ја мало да кулирам на часовима, учим децу намерно погрешно / пацијентима дајем погрешне лекове.. итд..." . Дакле радићу га како знам и умем, и помирићу се са тим да је плата нередовна ( не буквално помирити..) ... Наравно инсистираћу на повећању, редовности код надређеног... Али ако је немогуће то остварити, или ћу радити, или наступа опција испод.
2. -"Ма гоните се у пиз*у материну, мени ово не треба, ја морам породицу да прехраним, довиђења, нађите неког магарца који је луд да се бакће са децом, за плату која касни пола године, ја одох да тражим посао, где је плата редовна/већа"..
3. Код поштеног, коректног човека не постоји [тачка као врата]. Постоји и она да ћеш мало да поткрадаш фирму, саботираш, фушеришеш, али зато и стоји почетак треће опције...

Уосталом, није коректно што се плата не прима редовно, ретко ко је данас прима, али то је зато што има се може, јер бар двоје људи, само чека било ког запосленог да отпадне, па да он ускочи уместо њега.... Закони понуде-потражње, пичкематерине, "нећеш ти, има их који ће ми и платити, само да почну.."
Далеко од тога да је то ок, али далеко и да је ок да испашта неко ко није крив.... Ако ти радиш као књиговођа за фирму, и примаш плату, и завлаче те, ти штетиш само тој фирми ако фушеришеш, ако радиш као наставник/професор, ти својим поступцима директно највише штетиш онима који су најмање криви...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 06:35:07 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Realno ti "stresovi" su zajebancija u odnosu na stresove drugih struka...
Jes vala, kada dodje nezadovoljan roditelj u skolu da bi te prebio zato sto njegovo dete nema prolaznu ocenu ili kada ucenik krene da te sutira je vrlo malo stresna situacija

Posao jeste vise administrativan ali nemojmo se zajebavati, nimalo nije lak

batice otero bi ja tebe da radis u prdekani da vidis sta je stres,posao nastavnika i profesora je realno jedan od najlaksis a odavno je poznato da oni ne samo zive od ne tako lose plate vec je tu prisutana velika doza mita,velika vecina njih su moralne nistice,sto se tice kvaliteta informacija koje mozes da dobijes od njih to  je vec komicno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Брате, ја капирам шта ти желиш да кажеш, и донекле си у праву.. Само данас је ситуација таква, да имаш вишак радне снаге у свакој струци... Тако да некога боли уво, за било коју професију, ако неко неће нередовну/мању плату, има оних који хоће... нажалост је тако...

Онда постоји нешто у самом човеку, и по мени, човек који је коректан, пре свега, може се према било ком послу, на коме му услови рада не одговарају, поставити само на два начина:
1. Прихватио сам да радим посао, посао је тежак, плата касни 6 месеци, али ако хоћу да радим, онда ћу радити како треба, а нећу у себи мислити :-"А је*о сам вам матер, ви мени не дајете редовну плату, сад ћу ја мало да кулирам на часовима, учим децу намерно погрешно / пацијентима дајем погрешне лекове.. итд..." . Дакле радићу га како знам и умем, и помирићу се са тим да је плата нередовна ( не буквално помирити..) ... Наравно инсистираћу на повећању, редовности код надређеног... Али ако је немогуће то остварити, или ћу радити, или наступа опција испод.
2. -"Ма гоните се у пиз*у материну, мени ово не треба, ја морам породицу да прехраним, довиђења, нађите неког магарца који је луд да се бакће са децом, за плату која касни пола године, ја одох да тражим посао, где је плата редовна/већа"..
3. Код поштеног, коректног човека не постоји [тачка као врата]. Постоји и она да ћеш мало да поткрадаш фирму, саботираш, фушеришеш, али зато и стоји почетак треће опције...

Уосталом, није коректно што се плата не прима редовно, ретко ко је данас прима, али то је зато што има се може, јер бар двоје људи, само чека било ког запосленог да отпадне, па да он ускочи уместо њега.... Закони понуде-потражње, пичкематерине, "нећеш ти, има их који ће ми и платити, само да почну.."
Далеко од тога да је то ок, али далеко и да је ок да испашта неко ко није крив.... Ако ти радиш као књиговођа за фирму, и примаш плату, и завлаче те, ти штетиш само тој фирми ако фушеришеш, ако радиш као наставник/професор, ти својим поступцима директно највише штетиш онима који су најмање криви...
Ok je sve to... lepo si rekao sve.

Ali meni opet nije jasno zasto se u ovom slucaju steti djacima (govorim o casovima po 30 minuta)... rekoh gore da cas ionako traje tih 30 minuta ako racunamo aktivan rad (negde i manje)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
da, posao profesora je najlaksi posao na svetu, ako izuzmemo one koji savesno rade svoj posao! Djoku bismo imali arhitetke i lekare da nije bilo nekoga ko ce ih tome nauciti Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:18:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.