Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:09:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Hoćemo veće plate!"  (Pročitano 15158 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
neka daju otkaze. na birou ima ljudi koji bi radili i za duplo manju platu.
Smile

ranije su prosvetari i doktori najvise krali sad se svelo na doktore i direktore skola
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
realno svaki ucitelj sa fakultetom nema ispod 50000 platu,
Nemaju, imaju oko 40000 mozda i manje. Profesori sa magistraturom imaju oko 42000 u zavisnosti od radnog staza. Osim ako skola nije u Beogradu posto sam cuo da su njima plate vece tako da oni mozda imaju i 50000
Pa dobro, imam neke informacije ali ajde da se posluzim tvojima, malo li je ta plata, malo li je kada se pogleda prosecna plata, kada se pogleda koliko oni rade godisnje kada se svaki osnov pogleda oni tu platu ne zasluzuju...Ne,ne,nee...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I`m a good guy

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N85
Mislim da ne uračunavate sve što treba u rad jednog prosvetara.
Treba da znate da profesor mora da ima pripremu(podseća se kući) za sledeći čas, jer zaboravi se posle godinu dana po koje sitnice. Ima dosta popunjavanja dokumentacije, plus ako je ta škola uvela elektronske dnevnike. Raspust takodje ne traje koliko i učenicima, jer kasnije završavaju(dokumentacije) i ranije polaze(avgust za nedovoljne i papiri ponovo). Što se tiče ekskurzija mrsko mi je da kažem, ali oni zaista treba da budu plaćeni, jer "kao" odvajaju se od porodice i vode razne tinejdzere pustene s lanca koji piju(mnogo) da bi se pokazali u društvu(to je kod nas danas uobičajno). Dodao bih i to da imam jednog profesora koji kada smo prva smena bukvalno zaspi na času na par minuta. Da učenici koji osete "dobrog" profesora odmah iskorišćavaju(poput nemojte test, smanjite kriterijum, galama na času). Takodje ima i profesora koji svoje učenike sprema za testove. Najviše mrzim inspekciju koja uopšte ne radi kako treba(prisustvo na času), nego samo provere da li se poklapaju tekstovi koje "škrabaju" profesori sa već "naškrabanim" iz odgovornog( Smile) Ministarstva.
Ovo sam pokušao što objektivnije da prikažem, kao jedan učenik, da bi što bolje shvatili situaciju(u prevodu: Da se ne prolupavate mnogo). Na zapadu se ne radi ispod odredjene tarife, a kod nas ćuti dok imaš posao.
Štrajk je dobar za pokretanje obaranja ove Vlade, ali se plašim da će sledeći  ponovo početi da kradu, pa se sve nadam da će ovima da bude dosta( Smile).
IP sačuvana
social share
To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam. Ako se vase misljenje razlikuje bojim se da imate problem.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
znate kako, nastavnici imaju platu oko 40000dinara.

a Srbija je jedna usrana zemlja u kojoj decu obrazuju nestrucni ljudi, a kada bi bili malo savesniji zasluzivali bi vece plate.

I nije lako raditi sa decom! To je jako odgovoran posao!
Neznam moram na ovo da odgovorim  Smile Sestra mi je profesor srpskog,veoma strucna i savesna i omiljena medju klincima i nikad nije strajkovala niti je njena gimnazija ikad bila u strajku.Nikad je nisam pitao za platu,garantujem da bi i dzabe radila.Poznavajuci neke njene kolege,otprilike su svi slicni.Onda pet skola u Srbiji strajkuje zbog neznam cega i desi se ovakav komentar,koji vise govori o tom ko ga je napisao  Smile
Ako ti je Srbija usrana goni se iz nje,ili nisi iz Srbije ili si napisala to da bi bila in  Smile
I nemoj Aristotela citirati ispod ovako glupog komentara  Smile

ako ti sestra predaje srpski, neka te malo podseti kako se pise ne+glagol!!!

Slusaj momak, ti si na prvom mestu nepismen, tako da ne znam koliko si pozvan da govoris o skoli... Mada tvoja uciteljica i ne treba a prima vecu platu, jer je ocigledno koliko je dobar pedagog i didakticar

« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 10:20:56 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
aj agri Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00
Citat
ako ti sestra predaje srpski, neka te malo podseti kako se pise ne+glagol!!!

Реченица увек почиње великим словим, без обзира какав је облик прве речи.  Smile

Шалу на страну, многи данас глаголе спајају са речцом НЕ, па се онда стално пише незнам, непитај, итд... Иако једина четири глагола, уз која се речца не пише заједно су следећи одрични глаголи : нећу, немам, немој, нисам... ( иако "нисам" не садржи "не" у директном облику, ипак је из ње изведен, као одричан глагол..) Smiley

Људи просто стекну навику, јер се свуда по нету то пише погрешно, па и сами почну тако писати...

Ево овај виц, ако се тако може назвати, то и показује :

http://forum.burek.com/nije-sramota-t534689.html

Smiley
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 13:47:55 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
koliko je samo slučajeva bilo gdje je učenik pretukao profesora? a i da je profesor zlostavljao učenika? to se dešava i svako radno mjesto nosi odredjeni rizik. samo što su ovdje u pitanju ljudi koji nas uče da se ponašamo civilizovano,stvaraju nam bazu i nastavljaju gdje su roditelji stali.ipak,to uglavnom bude samo teorija,kao i Hipokritova zakletva kod ljekara.
imati toliko slobodnih mjeseci u godini,biti kući i sa svojima na bitne datume..nema cijenu. plate treba povećati u zdravstvu,onima koji nam spašavaju živote,odriču se toliko toga dok se školuju,pa i sve dok su u poslu.
Lukšić je kod nas predložio da se poveća plata političarima da bi se smanjila korupcija,ali se odustalo valjda. e sad,čak i da se ovima poveća,sjutra će naći novi razlog da štrajkuju,začaran krug. čuvena je podgorička gimnazija koja je nekad,pa i sad je,ajde,bila institucija,ali gdje je štrajk kao dobar dan-štrajkuju zbog bazena,zbog pokretnih stepenica..i ne mogu im ništa.
prof.štrajkuju,a ta djeca će vakako imati posledice i moraće da odradjuju sve ovo . treba da i je sramota što se ovako za*ebavaju
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
koliko je samo slučajeva bilo gdje je učenik pretukao profesora?

богме...ја кад сам ишао у средњу школу у зрењанину а ишао сам у најгорим годинама (1992-1996) не да нико није претукао професора већ нико није ни смео помислити на то Smile
једини инцидент је био кад су ђаци машинске школе гурнули фићу једног професора у бегеј Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
misljenja sam da treba tuci i ucenike i profesore,nije sve crno belo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
neka daju otkaze. na birou ima ljudi koji bi radili i za duplo manju platu.

Naravno i bili bi presrecni jer su se zaposlili.
Verujem da bi i prenosili deci vise znanja i radnih navika, jer nista gore od ozlojedjenog, frustriranog i nezadovoljnog ucitelja, nebitno o kom poslu se radi.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:09:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.