Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:51:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126138 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Београд са све предграђима по попису из 2003 године није имао ни 1 700 000.

Младеновац, Лазаревац, све до Смедерева.... Све спада у Београд сада

Тешко да и са свим тим општинама има данас толико људи.

Зависи и да ли гледаш град Београд или општину Београд.

Сам град Београд има око 1 200 000 људи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500

Мислим да није било потребе да зајебанцију окренеш на персонални ниво... павијану товарски, ал' пошто јеси пофафаш ми будалу... Smile

Čuj, za razliku od tebe, kad nekoga odlučim uvrijedit onda se ne ponašam kao šupak pa uvredu ne začinim sa "šalim  se" na kraju.

lli budi dasa pa napiši šta misliš, ili nemoj ništa pisat. Jer kad po nekome sereš, onda ti ono "šalim se" uopće ne igra nikakvu ulogu, osim šta ti ispadaš šonjo.

I u buduće bih te zamolio da svoje homoerotske ponude uputiš nekome drugome, tko će znat cijenit takve tvoje ulete. Meni su ipak napetije ženske.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 19:24:01 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 

Morao sam Smiley
IP sačuvana
social share
Nasa ljubav nikad nece prestati
pre ce svet u paklu nestati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
 Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Мислим да није било потребе да зајебанцију окренеш на персонални ниво... павијану товарски, ал' пошто јеси пофафаш ми будалу... Smile

Čuj, za razliku od tebe, kad nekoga odlučim uvrijedit onda se ne ponašam kao šupak pa uvredu ne začinim sa "šalim  se" na kraju.

lli budi dasa pa napiši šta misliš, ili nemoj ništa pisat. Jer kad po nekome sereš, onda ti ono "šalim se" uopće ne igra nikakvu ulogu, osim šta ti ispadaš šonjo.

I u buduće bih te zamolio da svoje homoerotske ponude uputiš nekome drugome, tko će znat cijenit takve tvoje ulete. Meni su ipak napetije ženske.  Smile

Да сам "одлучио" некога увредити то би урадио, прочитај још једном мој први пост... Зар ти стварно видиш увреду ако сам вас споменуо у шаљивом контексту... Први си ми се обратио... Тако да не свирај товаре и не лај без потребе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Simpatizeri Hajduka mogu odahnuti: Ibro poručio Upravi da želi ugovor do 2018. godine

NEZABORAVNU utakmicu odigrao je Senijad Ibričić u dresu Hajduka protiv rumunjske Uniree. Upisao je dva gola i asistenciju, a njegov drugi zgoditak jedan je od najljepših na Poljudu u posljednjih nekoliko godina.

"Da, kako se kaže, živim najbolje dana svog života i na sportskom i na privatnom planu. Ovo što se dešava na Poljudu je zaista nevjerojatno. cijeli grad živi za utakmice i pobjede. Mislim da je sve još počelo prošle sezone, kada smo osvojili Kup i drugo mjesto", rekao je u uvodu press konferencije Senijad Ibričić.

"Nova Uprava je zaista napravila veliki posao, zadržali smo najbolje igrače, imamo sjajnog trenera i praktički sve preduvjete za uspjeh", dodao je.

Iznenađujuće ili ne, BiH reprezentativac oduševljen je životom u Splitu i nema nikakve želje ili ambicije napustiti Poljud. Ibričić je otkrio kako je ponudio Upravi uvjete za potpisivanje novog ugovora, koji bi ga zadržao sljedećih osam godina na Poljudu.

"Moji životni planovi su vezani za Split, ako se pruži prilika završit ću karijeru u Hajduku, nemam ništa protiv. Glupo je u ovom trenutku pričati o odlasku, kada ti skandira 40 tisuća gledatelja. U petak sam bio s predsjednikom, rekao sam mu da nigdje ne bih išao, imam četiri godine ugovor s Hajdukom. Potpisao bih na još četiri. Ponudio sam uvjete, sutra sam spreman potpisati", istaknuo je najbolji igrač Hajduka.

"Hajduk ima svijetlu budućnost, izvrsne mlade igrače. Ono što je Dinamo bio u zadnjih četiri-pet godina, sad bismo mogli biti mi, a ja želim biti dio te priče", dodao je Ibro.

U nedjelju će Bijeli na noge Zadranima. Sigurno da ih očekuje teška utakmica, jer su Špacini puleni dobrano potrošeni nakon europskih izazova.

"Nema sumnje da će biti teško protiv Zadra, potrošili smo se u četvrtak. Međutim s druge strane, u euforiji smo pa ne bi trebali imat problema s Zadranima", napomenuo je Ibričić.

Ibričić je istaknuo kako ne želi razmišljati o protivnici u Europskoj ligi, dok se ne odradit uzvrat. Ipak, ističe kako je najvažnije da Hajduku sudjeluje, sve je preko veliki plus.

"Ne želim razmišljati kao da smo već prošli u skupine Europske lige, ostaje nam odraditi još uzvrat. U svakom slučaju, uopće nije važno tko će nam doći, najvažnije je da ćemo imat šest velikih i sjajnih utakmica, a to je ono što svi mi priželjkujemo", za kraj će Ibričić.

Dodajmo kako je portal Sportnet.hr dodijelio danas Hajdukovom veznjaku Senijadu Ibričiću nagradu za najkorisnijeg igrača 1. HNL u sezoni 2009/10. U strogo objektivnom izboru temeljenom na konkretnom učinku igrača, reprezentativac BiH svojim je golovima i asistencijama nadmoćno "pomeo" konkurenciju i prestižnu titulu osvojio drugu sezonu zaredom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Да сам "одлучио" некога увредити то би урадио, прочитај још једном мој први пост...

Ma da. Svakako. Ali bi ipak (za svaki slučaj) na kraju dodao "zezam se". Šonjo.

Зар ти стварно видиш увреду ако сам вас споменуо у шаљивом контексту...

Ne. Ali u uvredljivom kontekstu, da.

Први си ми се обратио...

Nakon šta si ti vrijeđao. Uz obavezno "zezam se" na kraju.

Тако да не свирај товаре и не лај без потребе...

Odjebi, đikane.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Е товаре бандоглави, ти ћеш некоме да жваћеш да је шоњо...

М'рш гњидо!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Daj odjebi. Zanimljiv si ko proljev. A takva ti je otprilike i konzistencija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Наркомане!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:51:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.