Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:44:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126654 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mislim da su ovakve rasparave,nepoterbne,svako ko ima malo uvida u navijacku scenu zna gde su

Delije

a gde torcida

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da su ovakve rasparave,nepoterbne,svako ko ima malo uvida u navijacku scenu zna gde su

Delije

a gde torcida

tako jeeeeee Smile,..svak zna da ste vi mitomani,...hhehe,..svak zna da smo vas tukli po bg...godinmaaa,....oćito neke rane ne zacijuljuju pa senovi naraštaji delija odgajaju tako da in je vrh otić na gostavanju u isti grad hahahahha

torcida ti je asu mnogo ispred delija,...u navijčkom svitu,...u rangovima pravih ultrasa....ako ćitaš malo internacinalne forume zna bi ko ste i šta....

ti kao imaš uvida u navijačku scenu a pišeš takve pizdarije o jao ti ga tebi,..ahhahah
pogledaj malo postove sinkoo,..nisi napisa 3 konkretne stvari,...

gledaj vi cigani ste skupina koju pravi navijač nikad ne može cijenit,..kojoj ratni profiter je vodija navijanje na tribni,..s  nula gostovanja,...drugo cila navijčka europa zna naćine finaciranja,..pa sad ste nedavno uhvaćeni za mafijaški biznis s upravommmmmmmmmm
kako te nije sram se javljat...

jebo navijače kojima klub plaća buseve,.i koreografije,...prije su ćak vođe delija od toga i stanove kuće zarađivale,..sad nešto manje,..zaista ste daleko od pojma ultra. sam riječ cigani pametnome sve govori...koliko ste noževe puta koristili,..sramotaaaaaaaaaaaaa

vi ste jedno utjelovljenje ,...koje je kad se makne dalje od begrada,...manje od makova zrna,...
dala su van braća ćakijama sad u solunu,...

ma daj reci ti meni ako si u šemi,...koja to danas jaka grupa ima tako pusta jebena bratstva,..
kojanjednu poruku diže na latinic ,..jednu na ćirilici,.pa ćas se po forumima piše latinicon pa ćirilicom,..
da ne spominjen imena ekipa,...same kopije talijana????

vaši mitovi su zaista prsmiješni,...i bolje van je da se molite bogu da se sretnemo da nan pokušate vratit bar dio onoga šta su naše slavne geneacije vama ućinle,..

povijest neće promijenit,...hehhehehehe,.srića pa postoje razne dokumentacije,..statuti i takoooooooo a u budućnosti ako nan sveti ante da srest ćemo se,..

hehhe kruva i paštete,...u teretanu,..malo proteina,..i tako,..to,...

e i vidia san vas na dijelu na našem ptovanju u bugarsku,..stvarno ste bre mnogo jaki...

Smile
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Delije

a gde torcida

tako jeeeeee Smile,..svak zna da ste vi mitomani,...hhehe,..svak zna da smo vas tukli po bg...godinmaaa,....oćito neke rane ne zacijuljuju pa senovi naraštaji delija odgajaju tako da in je vrh otić na gostavanju u isti grad hahahahha

torcida ti je asu mnogo ispred delija,...u navijčkom svitu,...u rangovima pravih ultrasa....ako ćitaš malo internacinalne forume zna bi ko ste i šta....

ti kao imaš uvida u navijačku scenu a pišeš takve pizdarije o jao ti ga tebi,..ahhahah
pogledaj malo postove sinkoo,..nisi napisa 3 konkretne stvari,...

gledaj vi cigani ste skupina koju pravi navijač nikad ne može cijenit,..kojoj ratni profiter je vodija navijanje na tribni,..s  nula gostovanja,...drugo cila navijčka europa zna naćine finaciranja,..pa sad ste nedavno uhvaćeni za mafijaški biznis s upravommmmmmmmmm
kako te nije sram se javljat...

jebo navijače kojima klub plaća buseve,.i koreografije,...prije su ćak vođe delija od toga i stanove kuće zarađivale,..sad nešto manje,..zaista ste daleko od pojma ultra. sam riječ cigani pametnome sve govori...koliko ste noževe puta koristili,..sramotaaaaaaaaaaaaa

vi ste jedno utjelovljenje ,...koje je kad se makne dalje od begrada,...manje od makova zrna,...
dala su van braća ćakijama sad u solunu,...

ma daj reci ti meni ako si u šemi,...koja to danas jaka grupa ima tako pusta jebena bratstva,..
kojanjednu poruku diže na latinic ,..jednu na ćirilici,.pa ćas se po forumima piše latinicon pa ćirilicom,..
da ne spominjen imena ekipa,...same kopije talijana????

vaši mitovi su zaista prsmiješni,...i bolje van je da se molite bogu da se sretnemo da nan pokušate vratit bar dio onoga šta su naše slavne geneacije vama ućinle,..

povijest neće promijenit,...hehhehehehe,.srića pa postoje razne dokumentacije,..statuti i takoooooooo a u budućnosti ako nan sveti ante da srest ćemo se,..

hehhe kruva i paštete,...u teretanu,..malo proteina,..i tako,..to,...

e i vidia san vas na dijelu na našem ptovanju u bugarsku,..stvarno ste bre mnogo jaki...

Smile

au al si se ti posteno nalupao. mislim da bi trebalo da obnovis gradivo. ja sam Grobar (kao sto se da videti Smile) ali realno, navijaci Crvene Zvezde su medju najboljim u Evropi. Mislim realno, to sto ja navijam za Partizan se ne kosi sa mojim zdravim razumom. duhoviti su, bucni, brojni, mastoviti i mocni sve u svemu. to sto prave sranja, to je delo pojedinaca.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stvarno as-1 nisam dugo procitao gluplji i nepismeniji post...ako je izazvano frustracijom zbog rukometa oprosticu ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
sta je bilo na rukometu?  Smile kom rukometu?  Smile

ko ne voli dance - nek jede .... Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 18:56:37 od DiasDias »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa mi smo se vec sreli na Jazu,pa je bilo spasavaj crnogorsko policijo Smile

a bas se na stranim navijackm forumima vidi ko je najpostovanija navijacka grupa sa ovih prostora

poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa mi smo se vec sreli na Jazu,pa je bilo spasavaj crnogorsko policijo Smile

a bas se na stranim navijackm forumima vidi ko je najpostovanija navijacka grupa sa ovih prostora

poz

ahahhahahahahahhhahahah,.ahhahahahahahhahađahahhaha

a šta reć hahahhaha i još jednom hahah,..sreli smo se na jazu hahhaha,.pa sinko bilo nas je 2000,...pojili bi i vas i grobare skupa taj dan,..evo ti klip di bižite pred nama sinko,.baci dvi stine i bježi,...a kad je tribalo doć do sukoba onda crtaaa,...i prvo iz bepgrada je bilo par ljudi,..svi miševi ka i ovi ostali ahahha to je to,..to je junaštvo delija hahhahaha ovo san ćeka hahhaah

http://www.youtube.com/watch?v=zMLk6XG52C4

to ste vi - eto ti snimak s jaza ... Smile
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Bušić: Želim potpisati ugovor do 2011. 

Napadač “bijelih” odigrao je drugo poluvrijeme, u igru je ušao umjesto Ante Rukavine, već nakon tri minute zabio je gol, a imao je još jednu izvrsnu prigodu koju je obranio njemački vratar Christian Vander.

- Bušić će biti pravo pojačanje - ustvrdio je nakon utakmice trener Hajduka Robert Jarni koji ima slatke brige o izboru napadača unatoč ozljedi najboljeg strijelca Nikole Kalinića.

Splićani u kadru imaju kvartet izvrsnih napadača. Protiv Werdera je počeo tandem Rukavina - Verpakovskis, a završio Bušić - Bartolović. Taj je dvojac dobru igru okrunio golovima.

- Nisam mogao poželjeli ljepši scenarij u svojoj povratničkoj utakmici na Poljudu. Drago mi je čuti takve pohvale. S trenerom sam razgovarao i on mi je rekao da je na meni da radim i iskoristim svaku šansu. Mogu samo obećati da ću se truditi zabiti što više golova - kaže Bušić koji se vratio u Hajduk nakon šestomjesečne posudbe u kijevskom Dinamu.

Bušić bi ovih dana, prije odlaska na turneju u Hong Kong, trebao potpisati novi ugovor s Hajdukom, iako se spominje mogućnost njegova ponovnog odlaska u inozemstvo. Na utakmicu s Werderom došli su ga gledati predstavnici njemačkog drugoligaša Freiburga, ali unatoč njihovoj ponudi, čini se da je mladi centarfor bliži ostanku u Hajduku. To je, uostalom, njegova želja, a podudara se s razmišljanjima nove uprave Hajduka na čelu s predsjednikom Željkom Jerkovom koji je jasno istaknuo da klub neće prodavati svoje mlade igrače. A Bušić je jedan od njih, 2. veljače napunit će 22 godine.   

- Spreman sam ostati na Poljudu do 2011. godine. Dao sam svoju ponudu čelnicima kluba tako da sad očekujem njihov odgovor. Želim dugoročan ugovor s Hajdukom, a otišao bih u inozemstvo samo ako stigne nekakva izvrsna ponuda kojom bismo profitirali i klub i ja - objašnjava Bušić.

Hajduk je protiv Werdera pokazao da ima potencijal te da ta momčad zaslužuje bolje rezultate od onih koje su postigli jesenas.

- Imamo odličnu momčad koja je na svakoj poziciji pokrivena s dvojicom kvalitetnih igrača. Zato vjerujem da će Hajduk obilježiti proljetni dio sezone. Šteta je samo što je Dinamo ima preveliku bodovnu prednost. Jurišat ćemo na Kup i na drugo mjesto u prvenstvu.

'Gušt je igrati s Cernatom'

Bušić je istaknuo da je gušt igrati s veznjakom kao što je Florin Cernat. Rumunj ima izvrsna rješenja u igri i napadačima je zato lakše doći u prigodu. A rekao je i sljedeće:

- Od utakmice s Werderom najviše su profitirali mladi igrači kao što su Jozinović, Tičinović i Maleš koji su pokazali da se na njih može računati u budućnosti.

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
gdje su komentari na ovaj video covjek vam istinu pokazo uvjek bizite pred hrvatima
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:44:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.