Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:05:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126575 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1646
Zastava crna gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N65
nije mi za ca te volin ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Rapaić: Daleko je kraj karijere!

Gdje je nestao čovjek? Gdje se skriva on? Stihovi iz popularne pjesme Bareta & Plaćenika mogli bi se primijeniti i na Milana Rapaića. 34-godišnji nogometaš već je šest mjeseci bez angažmana, a njegovo mirovanje pokrenulo je razna nagađanja o budućnosti njegove karijere.

Za brojne poklonike Rapaićeve igre i njegove čarobne ljevice dugotrajna stanka je pomalo zbunjujuća. Jer je gotovo nevjerojatno da takav igrač, koji je 52 puta nastupio za hrvatsku reprezentaciju i tijekom karijere igrao za Hajduk, Perugiju, Fenerbahçe, Anconu i Standard iz Liegea, nema klub. Neki su čak uvjereni da Miki planira zaključiti igračku karijeru.

"Posljednjih pola godine redovito sam trenirao i čuvao kondiciju. Mogu igrati odličan nogomet još nekoliko sezona. Prije bih rekao da sam drugima pustio da malo igraju, a onda na scenu ponovno stupam ja", našalio se Rapaić, koji bi nakon šestomjesečne pauze mogao zaigrati za Hajduk, ali ta opcija još nije sigurna.

"Ako Željko Jerkov postane predsjednikom kluba, onda ću s njime razgovarati, pa ćemo se pokušati dogovorili. Ne želim, pak, govoriti da imam i europskih ponuda, neću se cjenkati", dodao je Miki, koji je za reprezentaciju vrlo dobro odigrao prve tri kvalifikacijske utakmice u prošlom ciklusu. Potom se ozlijedio, zatim ostao bez kluba, a na koncu i bez novih poziva izbornika Bilića.

"Hrvatskoj reprezentaciji ide sjajno i bez mene, a pomogao sam kad je trebalo. Najveći sam navijač hrvatske reprezentacije, to je moj najveći prilog vrsti u ovom trenutku", zaključio je Rapaić u razgovoru za Vjesnik.

Net.hr
24.01.2008.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Jarni: Možda je i bolje što nismo pobijedili

Čini se kako su zadovoljni travnjak napustili svi akteri susreta. Werder je uspio izdržati s igračem manje, unatoč činjenici što mu je Hajduk preokrenuo vodstvo, gosti su u posljednjim sekundama ipak izvukli pozitivan rezultat.

- Ne znam kako bi sve završilo da smo igrali sa 11 igrača, možda bi i pobijedili - kazao je strijelac za 0:1 Ivan Klasnić.

- Teren nije bio dobar, a mi smo uspjeli ispuniti naše planove - dodao je Klasnić.

Jurica Vranješ čak je i spomenuo jednog hajdukovca koji mu se posebno svidio.

- Hajduk ima pet-šest vrlo zanimljivih mladih igrača, a posebno me dojmio ovaj s brojem 24 (Mario Tičinović op.a.). Vrlo je zanimljiv, puno trči, zna nogomet, bit će to pravi igrač - prognozira Vranješ.

• Hajduk 2-2 Werder: Ispustili veliku pobjedu

Trener Werdera Thomas Schaaf kazao je kako je konačnih 2:2, za njih, dobar rezultat s obzirom da su igrali s desetoricom igrača.

- Hajduk je ostavio dobar dojam, a najveći im je problem što u istom ritmu ne uspijevaju igrati svih 90 minuta - rekao je Schaaf.

Hajdukov trener Robert Jarni spomenuo je i nekoliko detalja s kojima je zadovoljan, dok je one druge najavio kako će ih iznijeti samo igračima u svlačionici.

- Zadovoljan sam pristupom i željom. Bilo je dobrih trenutaka - rekao je Jarni koji je zanimljiv odgovor ponudio na pitanje, naizgled banalno, bi li bio sretniji da su pobijedili sa 2:1.

- Ne znam baš… - ponudio je Jarni odgovor očito smatrajući kako bi njegove igrače pobjeda nad prvoplasiranom momčadi Bundeslige gurnula u nebesa.

- A to nikako ne bi bilo dobro - zaključio je Jarni.

Preuzeto s Glasa Dalmacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

e da vas je 1/10 od ovog kopa na malim tekmama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Im chilling out...always...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230i
Dzabe Torcidi sve to...Kad ih BBB prase u poslednje vreme non-stop... Smile
Znam i za nedavni "podvig" protiv "modrih"...Vesti brzo putuju... Smile
IP sačuvana
social share
A.C.A.B!!!
Baise la police!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
                                                       Jarni: Možda je i bolje što nismo pobijedili

Kad trener Hajduka izjavi ovakvo nešto, onda je svima jasno da smo dodirnuli dno.

Užas!!

Dzabe Torcidi sve to...Kad ih BBB prase u poslednje vreme non-stop... Smile
Znam i za nedavni "podvig" protiv "modrih"...Vesti brzo putuju... Smile

A ti, je li, točno znaš tko je koga "prašio", i gdje...

Naravno.. jer vijesti brzo putuju...

ma bravo majstore... bravo...
« Poslednja izmena: 26. Jan 2008, 02:23:09 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

e da vas je 1/10 od ovog kopa na malim tekmama Smile

a sinko nemoj mi prodavat tu priće !!!!
onaj ko je tu uvik je tu i amen!!

pogledaj kliometražu tvoje i moje grupe za gostovanja,..pa ćeš svatit da je nama svako gostovanje u pićki amterinoj a tvojoj grupi vemoa blizu,...razumiš to puno znaći????
a za domaće,.sinko u hrvatskoj je represija ka u italiji dok se samo u vas još mgu baklj bez zaštite face palit,.dok skroz ne izgori,...radi toga nama fali 200 ljudi iz prve ekipe,..pa ti raćunaj,...a isto tako pićimo svugdi po hrvatskoj u brojkama rijetko manjin od 500 ljudi,...
male utakmice,...priznajne delija ima više,..al grobare sigurno ne na manjin utakmicama,..
nas ima manje al nas nema malo,..s druge strane beograd je od splita veći 20 puta,...
gostovanja su nan( osin jednoga ) sva dalje od 300km,...vama???,..sinkoo ti možeš rućat,..dicu odvsest ili pasa u šetnju i na utakmicu,..a ja moran,..za gostovanje krenit u zoru,..razumiš????

a ovaj šta piše da nas bojsi praše,...porućujen mu da ne pizdi o nećeemu šta ne zna???to je isto ko da je  pišen o nećemu npr...sukobu delija i grobara,..di iman info iz 3 ruke i nisan bija tako da????

ti vjerovatno aludiraš na bjeoplje,.di smo mi spušili,...al moraš znat,..da se tu poklopilo neke stvari koje nisu za interent,.i koje ne moš znat ako nisi unutra,..al evo reć ću ti da su bojsi imali svu moguću altljiriju,...dok mi samo šake,..prvih nekoliko minuta smo držali crtu i dobar otpor,..kasnije se nije moglo,..razumiš,..bilo je naših koji su nakon par minuta šmugnuli al ostatk ekipe je osta časno branija ime grupe,..znaš oni su ti imali teleskope,..znaš šta je to??'
to ti je mišu stvar koja probiva kacigu,...15-tak naših je dobro pretućeno te su se kupali u krvi,..jebiga,..
spušili smo al smo obranili udarni transparent,..tu se mišu moj radilo u živtima,..i uz udarni još par transparenata,..
drugo kad se došlo na popriše događaja mi smo došli odvojeno s kombijima ne svi razumiš,...odjednom,...

tako da ne piše o nećemu šta nemaš pojma???? kao šta nemaš pojma šta je bilo na dvoranskom,.šta je bilo ovaj vikend,...i tako,...pa nemoj sudit o nekome s kin se još nisi susreja.....

a ovaj šta piše o nekoj 1/10,..nek stavi slike,....slobodno svih utakmica ove sezone,..eto,..
u našinm skukobima bar nije bilo noževa,..ko kod vas,..zna se ko koristi noževe,..????

za kurac van sva propaganda,.kad ste bili i ostat ćete miševi !!!
jebo grupe koje imaju prijateljstva,..s ostalima te skupa putuju se okolo klat???
jebo grupe koje kite po EU s 10 ljudi pa ih gastrabajteri i vize vade,.a svi znamo da ko želi ić da i može...
i takvi se nađu nešto ka prigovarat torcidi split???,..koja dok  je palila baklje,.ka šta san reka vi ste mislili da je baćena bonba na hirošimu i nagasaki,..dok smo ćikete i topovske bacali misli ste da je sadam husein bacija nuklernu na amere,..dok smo spitfajterice okrićali na naraćansto vi niste ni postojali,..dok smo mi šetali beogradon,..vi niste ni postojali,..to je razlika između vas i nas,.uz to danas malde delije slušaju priće brata ćire,...i tako stvaruju opće poznatu mitomaniju među svojin ćlanovima,..dko groblje drka na tkz,..slućaj parangal,..hahhahahah,..nevjerovatno,...
vada ćakije i pištoje da bi cila EU scena vidila šta oni bre koriste,..ma bre ceo svet vas se plaši::::

koja ste vi smijurija majko mila...

NON PLUS ULTRA !!!! 1950...[b][/b]
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
za vase sukobe sa purgerima necu da pricam, jer ne pratim i nije me briga...

ali aj sad objasni sta ti ovo znaci " dok smo mi setali beogradon vi niste ni postojali "  Smile

o cemu ti pricas?
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Smile

P.S.Cira je car
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:05:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.