Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 10:22:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126562 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Po svemu sudeći jedini trofej ove sezone... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gabrić prvi napadnut i dobio najveću kaznu!

Iako je tučnjava Dinamovaca i Hajdukovaca započela nakon što je Carlos s leđa udario Dragu Gabrića, najviše je nastradao upravo Hajdukovac, dok je Brazilac Carlos kažnjen sa samo 30 tisuća kuna.

Za kraj istaknut ćemo jedan interesantan podatak. Naime, kako Drago Gabrić, po priznanju njegova oca Tončija, igra u Hajduku za samo 3500 kuna mjesečno, ispada da će Drago cijelu ovu godinu igrati u Hajduku zapravo besplatno, odnosno neće zaraditi niti kune.

izvor. index.hr

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Grgić: Hajduk nije veliki europski klub, niti je to ikad bio!

Branko Grgić, sad već bivši predsjednik Hajduka, neće na Skupštini kluba koja će se održati za koji dan i na kojoj će baš Grgić dobiti nasljednika u Željku Jerkovu, podnijeti završni račun. Kaže da nema razloga jer revizija je napravljena, on je podnio neopozivu ostavku i nakon sedam godina vladavine u Poljudu on je i de facto i de jure - bivši! Možda se na Skupštini neće ni pojaviti. Dakle, on je podvukao crtu, kaže da je uglavnom ponosan što je Hajduk održao na životu u tih sedam teških godina, iako bi da se ponovno 'rodi' kao predsjednik Hajduka neke stvari napravio drastično drukčije. Koje?

- Nikad više ne bih pristao na improvizacije koje sam radio, niti prihvatio ono vječno 'mora' koje prati Hajduk. Te Hajduk mora osvojiti naslov, te Kup, te Hajduk mora igrati u Europi... Ne mora. Sam sebi zamjeram jedino što nisam imao 'muda' podvući crtu, na primjer nakon što smo s Nikom Kranjčarom osvojili zadnji naslov, i reći Hajduk se mora prizemljiti, dvije-tri godine stvarati, napraviti analizu kadra, osloniti se na mlađe igrače i stvarati momčad za bolje dane. A ne ući u novu improvizaciju. To smo zapravo morali napraviti i prije, nakon eliminacije od Shellbourna.

• Tada je Katalinić predlagao razlaz sa starim igračima i s odabranima stvarati momčad za budućnost, ali vi ste se radije riješili Katalinića i nastavili, da biste onda dobili novu pljusku od  Debrecena. I onda opet maknuli Ćiru, pa ponovno u isti koloplet...?

- Podlegao sam općem pritisku koji stalno vlada oko i u ovom klubu. Hajdukovo vječno 'mora' postalo mi je noćna mora i onda bismo se uvijek vraćali na staro, improvizirali, iako nismo imali adute za to vječno - mora. Stalno je trebalo tražiti novac, boriti se protiv stečaja i držati nerealne ambicije realnima. Živjeti u iluzijama da je Hajduk veliki europski klub! Kada je to bio? I kako se uopće može mjeriti s uređenim bogatim europskim klubovima. Ne samo Hajduk, nego bilo tko drugi s ovih prostora?

• Ovog ljeta ste imali komotniju situaciju, novca baš nije nedostajalo, niste napravili zaokret o kojem sada govorite, već ste opet ušli u skupe posudbe. Doveli ste zvučna imena, ali igrače s velikom pauzom, Tudor može na ljeto otići, a Cernat, Sablić i Verpakovskis su samo posuđeni? Čija je to ideja?

- Struke!

• Koje struke? Pa zna se da se ništa u klubu nije moglo napraviti bez Branka Grgića koji je imao političko zaleđe i brinuo se za novac?

- Prijedloge pojačanja dali su Bokšić, Erceg i Šurjak! To je struka. Ja sam naravno mogao reći 'neću', ali onda rušim vlastitu struku. Ja sam rekao 'OK', i nabavljao novac. Namjera je bila u suštini i dobra, stvoriti momčad za prolaz u Europu, nametnuti se ravnopravno Dinamu i na toj momčadi stvoriti podlogu za mlade igrače. Ali ispalo je naopako, opet smo improvizacijom samo kupovali vrijeme... Da smo uspjeli dovesti Niku Kovača ili Skoku možda bi sve i ispalo drugačije.

• Htjeli ste Niku Kovača, a odustali od Mikija Rapaića, iako je Kovač dvije godine stariji i skuplji?

- Struka nije bila suglasna oko Rapaića! To vam je najkraći, ali točan odgovor. Ali, zapravo, sve se uvijek svede na improviziranje, trebali smo napraviti kao i Dinamo. Oni su nakon što su bili sedmi stisli zube, napravili plan i danas su daleko ispred drugih.

• Kako tumačite fenomen Mamića? Čovjek je napravio odličnu momčad, proveli su jesen u Europi i zamalo dočekali i proljeće, čak i igrali europski, ubrao dvadesetak milijuna eura od transfera, a još toliko ima i u Modriću? A poslali ga na psihijatrijsko vještačenje, morao je dokazivati da nije lud?

- Mamiću kapa dolje! Iskreno. On je u Maksimiru napravio plafon. Ali opet 'pljuju' po njemu. Jer nema realnosti. Kao ni u Hajduku. Ovdje bi svi odmah glasali za ideju pomlađivanja, oslonca na vlastite i mlade igrače, ali onda odmah traže i naslov prvaka ili barem utješno Kup, te zimovanje u Europi. A to je neostvarivo. I onda je kriv predsjednik. Ja sam bio kriv i kad napadač promaši gol, kad momčad ne igra kako se traži, kad nas sudac krade... I onda sam u jednom trenutku puknuo. I makar smo do sada uglavnom govorili o onom gdje se pogriješilo ja se imam na što osvrnuti, i to s ponosom. U toj teškoj situaciji osvojena su tri prvenstva, jedan Kup, dva Superkupa! Sedam puta sam Hajduk izvukao iz stečaja, nabavio oko 200 milijuna od sponzora...

• Često kažete da ste u klub došli kad je bio na aparatima? A gdje je sad s navodno 400 milijuna minusa?

- Opet na aparatima. Ali ja nisam dopustio da umre. I kad se analizira moje razdoblje, zadnjih šest godina i bez tereta prošlosti, onda je ocjena blaga pozitiva. Jedan od glavnih ciljeva kad sam preuzimao klub i to u vrijeme kad nitko nije htio, jest održati ga i dovesti do preoblikovanja. I sad je tu. A i ta je svota izvedena pod pretpostavkom da Hajduk izgubi sve sporove, a dug prema državi iz osnova poreza i doprinosa je 248 milijuna s kamatama, što će biti pretvoreno u dionice.

• Mislite li da je Željko Jerkov pravi izbor?

- Apsolutno! Pogotovo kad uz sebe ima dr. Dejana Kružića koji ima i znanje i sposobnost.

Stalne optužbe
Grgić nam je otkrio kako je Hajduk bio opterećen stalnim tužakanjima i sudskim sporovima. On ih je dolazeći naslijedio čak pedesetak. A zbog toga i troškovima, kamatama. Gotovo da ni jedan spor nisu dobili, već je sve rješavano tako da se na kraju platilo, ili se rješavalo nagodbama, od Jarnija, Božikovića, Buljana, firme Končar, Hibića, Mornara, Doris Košte, Nenada Pralije...

Grgić: Privatizacija jedini lijek
Danas je Grgić uvjeren kako je privatizacija Hajduku jedini lijek. Prema njemu u tom poslu bi trebali participirati Grad, konzorcij sponzora, dok bi jedan dio dionica trebalo ponuditi tržištu. I onda bi dioničari izabrali i svoj menadžment koji bi ubuduće vodio klub.

A što je s već otrcanim pitanjem Stari plac? Grgić ne inzistira na tome da je Hajduk vlasnik tog prostora, iako kaže da su se stari splitski težaci 'placa' odrekli baš u korist Hajduka. Međutim, tvrdi da tim prostorom treba riješiti i neke probleme Hajduka, ali i splitskog sporta. No, u Gradu samo viču da smo mi metropola sporta, ali ne daju ništa.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
branko grgić - cigan od formata  Smile

od jedne od njaboljih omladinskih škola u evropi imamo nikakvu.... Smile

sramota...grgiću ti si kriv za to...zajedno sa svojin politićkin namjesnicima... Smile
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
non plus ultra`-1950
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                                   Napoli želi Mirka Hrgovića

Mirko Hrgović vrlo blizu je prelaska u talijanski prvoligaš Napoli. Uspostavljeni su kontakti između čelnika Napolija i Hajduka, prevedeno u brojke vjerojatnost da ovaj lijevi bočni igrač otiđe s Poljuda je 80 posto.

Visina odštete za Hrgovića je oko milijun eura, navodno su Talijani spremni to platiti te im se žuri realizirati ovaj posao. S kolikom ozbiljnošću prilaze dovođenju Hrgovića u Napulj govori i podatak da su svojeg mogućeg budućeg igrača gledali na današnjoj utakmici protiv Rovinja u Umagu.

Hrgović za sada još ne želi govoriti ništa, najprije se treba i on dogovoriti o detaljima ugovora. Postoji čak i opcija da do kraja polusezone otiđe na posudbu u Napoli, a tada bi na ljeto sve strane odlučile o nastavku suradnje. U tom bi slučaju Hajduku za samo šest mjeseci pripalo oko milijun i pol kuna.

Cijeli ovaj posao mogao bi se zaključiti do srijede, odnosno završetka priprema "bijelih" u Istri.

Preuzeto s Glasa Dalmacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ajde da i to vidim...

Osobno - čisto sumnjam. Po mom mišljenju, priče o interesima ozbiljnih klubova za bilo kojeg igrača Hajduka su ili dokaz umne poremećenosti ljudi koji se interesiraju za te igrače, ili dokaz nestručnosti i laganja novinara koji pišu o tome.

Ali, vidjet ćemo... vrijeme će pokazat.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                Hrgović se oprašta protiv Werdera: Zadovoljan sam uvjetima u Napoliju!

Mirku Hrgoviću bi utakmica protiv Werdera sljedećeg petka trebala biti oproštajna! Sudeći prema svim stranama, transfer Hrgovića u Napoli gotovo je pa rješenja stvar, a čeka se samo potpis - novog Hajdukova čelništva!

- Uvjete sam svoje dogovorio, zadovoljan sam, a sve ostalo je na klubu - kazao nam je Hrgović, koji bi možda čak i već sutra preselio u Italiju da Hajduk tek u subotu ne bira novog predsjednika.

Jasno, transfer jednog od ponajboljih igrača u posljednjih nekoliko sezona potpisat bi trebalo buduće Hajdukovo vodstvo, aktualna "prijelazna Vlada" smatra kako je tako važan posao nužno prepustiti novoj Upravi. Splićani bi trebali zaraditi oko 7,5 milijuna kuna, što ih, čini se, i te kako zadovoljava.

- I prije ponude Napolija je bilo puno zvanja i obećanja, stoga i sada nisam imao puno vjere u realizaciju. Jučer su se pojavili u Umagu, shvatio da su vrlo ozbiljni - mirno je nastavio Hrgović.

Ipak, kao što smo već i pisali, još uvijek postoji i mogućnost polugodišnje posudbe Hrgovića u Napoli, pa tek onda eventualne njegove prodaje talijanskom prvoligašu na ljeto. U tom slučaju bi Hajduk sada uprihodio jedan i pol milijun kuna. Kako bilo da bilo, Hrgović odlazi...

Hajdukov kapetan prvo 27. siječnja odlazi u Japan, njegova BiH igra tri dana kasnije prijateljsku utakmicu, a potom je s Darijom Damjanovićem trebao dočekati 4. veljače hajdukovce u Hong Kongu.
Ako već ne bude u Napulju…

Nikoli Kaliniću pukao mišić, ipak tri tjedna pauze

Nikola Kalinić zaključio je umaške pripreme prije od ostalih, te se već danas vraća u Split. Magnetska rezonanca butnog mišića desne noge otkrila je puknuće mišića, te će najbolji Hajdukov igrač morati pauzirati barem tri tjedna.

- Evo vam jedne loše vijesti, upravo je pregled izvršen u Puli, neće Kalinića biti barem 20 dana. Mišić mu je "cikao"… - tužnim nam je glasom prenio Hajdukov trener Robert Jarni, nakon što je porazgovarao sa klupskim liječnikom dr. Juricom Rakićem.

- To znači da će nam se moći priključiti tek nakon povratka iz Hong Konga (3. - 12. veljače, nap.a.), te tek tada krenuti sa pripremama ispočetka - dodao je Jarni.

Nikola se ozlijedio na jučerašnjoj utakmici protiv Rovinja, iz igre je izašao već sredinom prvog poluvremena.

- Osjetio sam u jednom trenutku nekakvu bol u butnom mišiću, nisam više mogao, morao sam izaći - kazao nam je Kalinić, koji će se već danas vratiti u Split.

Hajdukova napadača sada očekuje stanka, a to će razdoblje gotovo sigurno iskoristiti i za operaciju krajnika, koju je u prvom navratu trebao odraditi još prije desetak dana. Međutim, tada se odgodila zbog početka priprema…

« Poslednja izmena: 20. Jan 2008, 20:50:35 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Volim te mama al ne vise od bureka!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 96
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
mob
Samsung SGH-E730
                                                    Jarnija muče ozljede obrambenih igrača

Nogometaši Hajduka u srijedu su zaključili prvi dio priprema u Umagu i zaputili se autobusom u Split, gdje će ih već u petak čekati težak ispit protiv Werdera.

Trener Robert Jarni je zadovoljan odrađenim poslom, kako uvjetima, tako i zalaganjem igrača. Brigu su mu zadale tek lakše ozljede Tudora, Živkovića i Sablića, koji bi mogao zbog problema s listom propustiti dvoboj s Nijemcima.

Najveća nepoznanica dakako ostaje datum povratka najboljeg strijelca splitske momčadi Nikole Kalinića koji je u srijedu operirao krajnike u KBC Split, pa zbog toga i zbog ozljede zadnje lože još neko vrijeme neće početi s treninzima.

Osim s Werderom, Hajduk će odigrati još dvije prijateljske utakmice uoči puta u Hong Kong, i to protiv drugoligaša Solina te skopskog Vardara.

Preuzeto s tportala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 10:22:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.