Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:22:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 127037 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
chiumento i slavkovski su na pragu hajduka. jedan iz juvea, drugi iz intera. ajd bar dobro zvuči  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Javier ernesto CHE Guevara

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 5200
shta to srbe vuce u hajduk prvo rapaic,zivkovic,subasic...........sad mandaric
IP sačuvana
social share
Sunce koje przi, ko da kaze da izdrzim,
vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti,
Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju,
ne cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju,
Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju,
do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
shta to srbe vuce u hajduk prvo rapaic,zivkovic,subasic...........sad mandaric

Vuče ih hajdučko srce i dalmtinaksa duša... to je jedno šta ovih dana motivira igrače da dođu u ovakvoga Hajduka

A usput budi rečeno, ni Živković ni Šubašić nisu Srbi  Smile Toliko to tvome "poznavanju" situacije o kojoj si izvolija iznit svoje "mišljenje"
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
subašić je, barem podrijetlom, iako se javno odreakao srpstva. pa znaš da je bila ona neka afera kad je stari od njegove cure popizdio da ne želi srbina u familiji. ludnica.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Čuj... aKo će se gledat stopedesetsedam generacija unatrag, može se skoro pa svakom Srbinu iščačkat neki ne-Srbin rodoslovlju, i svakom Hrvatu iščačkat neki ne-Hrvat....

Postavlja se pitanje - koliko daleko treba ić? Kad počinje etnogeneza? Di ćemo povuć crtu i reć - od ovoga momenta se računa "čistoća"?

Na koncu, možda svi možemo - ako se potrudimo - pronać indirektnu liniju do Adama i Eve... jel' tako?   Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 03:03:50 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
ma ne toliko unazad, ono starci su mu srbi, samo što se on kao osjeća hrvatom. a šta će jadan reći, tamo u zadru bi ga linčovali.

Prijetio kćeri ubojstvom jer voli Srbina
, 14.06.2007., 12:38 | Slobodna Dalmacija

Ante Bozzu, 53-godišnjak iz Islama Latinskog zaprijetio je svojoj kćeri pismeno i usmeno smrću ako se uda za svog dugogodišnjeg mladića koji je srpske nacionalnosti.

Otac kćeri prijeti klanjem ako se uda za mladića 'krive' nacionalnosti

Zadarska policija istražnom je sucu Županijskog suda privela Antu Bozzu zbog prijetnji smrću, točnije klanjem,  kćeri ako se uda za Danijela Subašića, vratara NK "Zadar" i člana hrvatske mlade nogometne reprezentacije, piše Slobodna Dalmacija.

Bozza je uz verbalne prijetnje, kćeri poslao i pismene u kojoj jasno poručuje da će ju ubiti ako se uda za nogometaša srpske nacionalnosti.

Negodovanje gnjevnog oca zbog kćerine veze sa zadarskim vratarom je kulminiralo u utorak poslijepodne u Bozzinoj kući u Islamu Latinskom, gdje je izgubio živce i za svoju kćer rekao da će je "zaklati" ako se uda za Danijela.

Djevojka je pomoć potražila u obližnjoj ambulanti, a liječnica je o cijelom slučaju obavijestila policiju.

Policijska kaznena prijava tereti Antu Bozzu za nasilničko ponašanje u obitelji, a nakon saslušanja kod istražnog suca zadržan je u pritvoru dok ne budu ispitani svi svjedoci.

Inače,  Danijel Subašić i njegova djevojka su u ozbiljnoj vezi i zajedno su pet godina. Nedavno su u Zadru unajmili i stan za zajednički život. Antonija je studentica zadnje godine pedagogije na zadarskom Filozofskom fakultetu, a Danijel godinama igra za NK "Zadar" i hrvatsku izabranu vrstu.

Ni Subašić ni Antonija nisu željeli medijima dati izjave, samo su naglasili da se nalaze u vrlo teškoj situaciji.

Ante Bozza slovi na čovjeka nagle naravi,  ali dobra srca, tvrde njegovi sumještani. Samo mu je teško pala činjenica da mu se jedina kći udaje za Srbina, objašnjavaju.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 03:05:58 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ma znan ja cilu tu priču sa njegovon curon i njegovin starin...

Samo, neće bit da su Subašići Srbi... baren ako ćemo gledat ovu post-'45. klasifikaciju...

Uglavnon, gadi mi se to brojanje krvnih zrnaca njega i njegovih predaka...

Taj čovik voli Dalmaciju i svoj zavičaj, kraj u kojemu se rodija i odgojija...i to cijenin... može on bit prema vlastitome opredjeljenju Hrvat, Srbin, Haićanin ili Polinezijac... jebe mi se... ako voli Hajduka i Dalmaciju i Hrvatsku - Bog mu da sriću!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
fala bogu, ali naše društvo je sjebano, bolesno, s puno ovakvih zadrtih likova i na takve se stvari gleda kao na komediju, a zapravo je živa tragedija. taj danijel je kolko znam uzoran sportaš i vjerojatno budući golman hr repke i zato mu sve najbolje želim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
a čuj... ozračje (joj šta volin taj izraz... ) je takvo da kretenoidi tipa Subašićevog starog dobivaju medijski prostor samo zato šta izjavlju (tj. seru) kako mrze Srbe... iako uopće ne obrazlažu zašto, zbog čega i kako mrze... oni samo mrze...

Iskreno, zaboli me penis za takve idiote... i sve njima slične...

A šta se tiče maloga Subašića u Hajduku... neće uspit... sjebat će se... ne zato šta je loš (mali uopće nije loš, dapače...) nego zato šta je Hajduk u tolikin govnima da ni Bog, Isus, sveti Ante i svi ostali pridruženi sveci mu ne mogu pomoć

Zato bi ovin puten poručija malome Subašiću da biži šta dalje može od Hajduka...

Doduše, njemu je "manager" ono govno od Sinovčića, tako da mali ne može pobić...

A jebi ga... jad i bijeda hrvatskoga nogometa...
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 03:19:58 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Chiumiento: Postajem hajdukovac

U pratnji brata, odvjetnika, menadžera i hrvatskog zastupnika na Poljud je stigao švicarski veznjak Davide Chiumiento. S 23-godišnjim igračem Luzerna, koji je neko vrijeme bio član Juventusa, i njegovim velikim timom razgovarao je Hajdukov sportski direktor Ivan Buljan, i došli su na korak do potpisivanja ugovora.

"To je veliki transfer, pa valja biti oprezan. Sada ću otići kući, a kada se u ponedjeljak vratim mislim da ću i službeno postati igrač Hajduka", nije svoje zadovoljstvo napretkom pregovora krio Davide.

Sa svime je jako zadovoljan, od financijskih uvjeta koje mu je Hajduk ponudio, organizacije kluba, stadiona do grada i klime.

"Istina je da sam se plašio, nisam znao što me ovdje očekuje. No malo sam gledao na internetu, a sada se uvjerio da je Hajduk velik i organiziran klub sa sjajnim navijačima, a Split prelijep grad. Mislim da ću ovdje ostati duže vremena, barem dvije godine, jer želim ostaviti trag u Hajduku", kaže Chiumiento.

Nada se da će se nametnuti treneru Vučeviću i izboriti mjesto u prvih 11.

"Zato me Hajduk i dovodi, a i ja svuda želim biti u prvom planu", kaže Chiumiento, koji ima nadimak Dede zbog toga što svojom igrom podsjeća na Brazilce.

A Buljan nije želio pričati, odjurio je dalje za poslom, no podignutim palcem jasno nam je kazao da je dogovor gotovo postignut.

Preuzeto sa Sportal.hr
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 03:27:13 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:22:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.