Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 19:04:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 127222 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                     Kalinić odlazi, milijuni donose spas Hajduku

Hitna prodaja Nikole Kalinića, najboljeg Hajdukova strijelca, po mogućnosti za desetak milijuna eura, pakleni je plan novog, ponovo privremenog, vodstva bijelih. Dakle, Kalinić, za kojeg navodno postoje ponude od čak 12 milijuna eura, bio bi prodan na kraju ove sezone, a od novca koji bi Hajduk zaradio bili bi plaćeni dugovi privatnim vjerovnicima.

Procjenjuje se da taj dio Hajdukova duga iznosi oko 70 milijuna kuna, a taj iznos bi se u izravnim pregovorima mogao smanjiti za tridestak posto. Dakle, spao bi na oko 50 milijuna kuna.
U toj bi varijanti Hajduk bio čist, ostao bi samo dug prema državi, koji bi bio pretvoren u dionice. To je varijanta koju nude skupštinari, i to ona po kojoj Hajduk ne ide u stečaj, ali ostaje bez najboljeg igrača.

No, i prema onom Jerkovljevu planu Hajduk bi vrlo brzo bio čist. Odvjetnika Ivana Brlekovića zaintrigirala je Hajdukova situacija. Nazvao nas je u utorak, pri kraju radnog dana.
- Nisam mogao izdržati i zajedno s vrsnom sutkinjom Trgovačkog suda u Zagrebu napravio sam simulaciju Hajdukova odlaska u stečaj po planu Željka Jerkova.

Po toj simulaciji, Hajduk bi između 1. i 15. srpnja bio čist kao suza, to vam jamčim životom, i mogao bi biti pretvoren u prvo sportsko-dioničko društvo. Naravno, uvjet je da država bude kooperativna i ne ide u naplatu svojih potraživanja. To bi bio stečaj s preustrojem, to je ono što je najavljivao Jerkov - pričao je Brleković.

Odvjetnik je djelovao uvjerljivo, baš kao što su uvjerljive želje predstavnika Skupštine da Hajduk ne ide u stečaj. Svi imaju svoje argumente, teško se običan čovjek snalazi u tom poljudskom loncu.
Svega je bilo proteklih dana. Recimo, bivši predsjednik Jerkov dao je izjavu kako bi plaćanjem duga prema Vukoviću kršio zakone Republike Hrvatske.

- Pitao sam Jerkova je li kršio zakone kada je isplaćivao plaće preko istog računa s kojeg je plaćen dug Vukoviću. Nije mi ništa odgovorio - istaknuo je dr. Nosić.

A dopredsjednik Skupštine Mirko Klarić o idućim poljudskim potezima kaže.
- Ponašat ćemo se u skladu sa Zakonom o sportu, to je naš put - rekao je Klarić.

Preuzeto sa Sportal.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Kalinić: Novac od transfera dati ću za dionice Hajduka

U novim kopačkama Hajdukov napadač Nikola Kalinić postao prvi topnik HNL-a. Već ima i plan na što će potrošiti dio transfera.

Nikola Kalinić je u 21 utakmici domaćeg prvenstva i Kupa zabio 23 gola, u prosjeku je postizao gol svakih 66 minuta igre.

- Prosjek je odličan, no ja razmišljam samo o novim utakmicama i novim golovima. Ne živi se na staroj slavi - kaže Nikola.

Protiv Rijeke, Šibenika i Dinama nije zabio i već su počele sumnje.
- Nisam zaboravio ni igrati ni zabijati. Zbog ozljede nisam prošao pripreme, trebalo mi je vremena da se vratim. Imao sam problema i s kopačkama koje mi nisu odgovarale. Sad sam uzeo nove i u njima Šibeniku zabio dva gola. Savršene su i već sam naručio još dva para - dodaje Nikola Kalinić.

Izbornik Bilić Nikolu nije uvrstio na zadnji popis reprezentativaca.
- Na meni je da šutim i radim te se pokušam nametnuti, a ne komentirati odluke izbornika. Bit će još poziva - smiruje strasti prvi topnik HNL-a, oko kojeg je počeo ples milijuna. Kuglica se zasad zaustavila na primamljivih 12 milijuna eura, koliko navodno nudi klub iz njemačke Bundeslige.

- Ne zamaram se ponudama, bit će onako kako odluči klub. Ako me ne žele prodati, zabijat ću u HNL-u - zaključio je Kalinić.

Preuzeto s 24sata.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                             Igor Tudor operiran u Rimu

U četvrtak je u Rimu operiran Hajdukov kapetan Igor Tudor, koji ima problema s peronealnom tetivom lijeve noge. S obzirom da je termin operacije pomaknut na 12 i 30 sati, u dogovoreno poslijepodnevno vrijeme, umjesto Igora javio se otac mu Mario Tudor.

- Igor spava jer se tek oko 15.30 vratio u sobu. Profesor Cerulli je kazao da je operacija prošla u najboljem redu, a za detalje ćete ipak morati pričekati Igora. Mogu vam tek reći da ima, kako su mu odmah najavili, gips. Nama iz obitelji je bilo najvažnije čuti da je sve dobro prošlo pa i nismo dalje ispitivali dr. Cerullija - rekao je Tudorov otac.

Preuzeto sa Sportske-novosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Chelsea će ponuditi za Kalinića 5 milijuna funti!?

Chelseajev sportski direktor Frank Arnesen u Splitu je uživo na djelu gledao Nikolu Kalinića, nogometaša na meti kluba sa Stamford Bridgea…

U Chelseaju znaju za potencijal 20-godišnjeg napadača Hajduka, pa se Frank Arsenen uputio u Split kako bi gledao Kalinića u susretu posljednjeg, 25, kola Prve HNL, u kojem je Hajduk pobijedio zaprešićki Inter sa 7-2, piše FOX Sports.

Ta stranica predstavlja Kalinića kao vodećeg strijelca hrvatskog prvenstva s 15 golova (što nije točno, najbolji strijelac je Želimir Terkeš iz Zadra sa 16 golova, op.a.). Bivši danski reprezentativac, a danas sportski direktor Frank Arnesen, čovjek koji nadgleda sve dogovore oko transfera u Chelseaju, bio je oduševljen Kalinićem, iako mladi napadač nije postigao pogodak, te je bio zamijenjen u poluvremenu zbog ozljede.

Kalinić još nije zaigrao u hrvatskoj A reprezentaciji, ali je jedna od najvećih zvijezda mlade vrste. Izvještaji sugeriraju da je Chelsea spreman Hajduku ponuditi 5 milijuna funti za Kalinića, a to je, bez dvojbe, ponuda kojoj bi Hajduk teško mogao odoljeti s obzirom na svoju financijsku situaciju, piše FOX Sports.

Ukoliko Kalinić ne bi mogao dobiti radnu dozvolu, Chelsea bi ga poslao na posudbu. U svakom slučaju, vodeći klubovi iz Njemačke, Francuske i Italije također pažljivo prate Kalinića i mogli bi se uključiti u utrku za njegovo dovođenje, zaključuje FOX Sports.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Raspadaju se....... polako

Nije problem u prodaji Hrgovića.. problem je što je letva poput Hrgovića najbolji igrač...

Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Florin Cernat: Surkis me pustio, odlučite što želite!

Dionice, pretvorba, zakoni o športu i koječemu drugome. Pa, imovina, fiksna i varijabilna, porezi, Trgovački sud, skupštine... Terminologija je to koja je u većini zadnjih tekstova o Hajduku neizbježna. Splitski klub kao da je nekakva trgovačka tvrtka, o sportu se jako malo priča. Pretvorba je broj jedan, a onda sve ostalo. Barem se takav dojam stječe u javnosti.

A s druge strane ovog ekonomsko - pravnog kamena temeljca budućeg zdravog i financijski stabilnog Hajduka, kriju se - igrači. Mnogi od njih u čudu promatraju što se oko njih događa te se trude da ih se to previše ne dotiče. No, jedan od njih posebno je začuđen i već tjednima čeka da se netko iz kluba očituje o njegovom statusu.

- Ne mogu vjerovati da se svako dva, tri mjeseca nešto mijenja. Da treneri i predsjednici kluba odlaze s Poljuda tako lako - rekao nam je na odličnom hrvatskom jeziku Florin Cernat.

A njega situacija posebno zanima, i to ne zbog fenomenologije splitskog prvoligaša. Motivi su mu puno jednostavniji. Naime, u Hajduk je stigao na posudbu iz kijevskoga Dinama do konca ove sezone, a potom... Ne oglasi li se netko iz Hajduka sa željom da otkupi Cernatov ugovor, čeka ga povratak u Ukrajinu ili plasman na neku drugu posudbu. To Cernat nikako ne bi volio

- Nekoliko sam puta već izjavljivao da želim ostati u Splitu. Grad mi se doista sviđa kao i suigrači iz kluba. To mi je prva opcija i to znaju svi u Splitu - ponovio nam je još jednom Cernat.

No, neko se vrijeme špekuliralo kako bi Igor Surkis, gazda ukrajinskoga kluba, mogao raditi probleme pri otkupu ugovora te dizati odštetu u nebo.

- Nedavno sam se čuo s ljudima u Kijevu i rekao im svoje želje. Znaju i oni da želim ostati u Hajduku, a Surkis mi je obećao kako mi neće raditi probleme. Rekao mi je da, ako me Hajduk bude želio zadržati, smijem ostati i uvjeren sam da će to ispoštovati - otkrio nam je Cernat.

No, od Hajduka zasad ni glasa. Rumunj je definitivno jedan od najboljih stranaca koji su ikad igrali u Hajduku, svidio se i publici te je malo tko protiv njegova ostanka.

- Ja na svoj ostanak ne mogu previše utjecati. Sve sam napravio što sam mogao, razgovarao sa Surkisom, a sada mi je ostalo samo igrati. I čekati hoće li me netko iz Hajduka, nekakav predsjednik ili netko drugi, zvati na razgovor. Nadam se da će se to dogoditi što prije - priznao je Cernat.

Preuzeto sa Slobodne Dalmacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Također se slažem

[Edit by trstra: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 01. Apr 2008, 13:40:19 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Šurjak: Cernat i Verpakovskis se vraćaju u Kijev

Šef struke Hajduka, Ivica Šurjak, jučer je obavio dva kratka razgovora s Florinom Cernatom i Marisom Verpakovskisom, igračima kijevskog Dynama koji do kraja svibnja odrađuju posudbu u Hajduku.

Nakon što su Rumunj i Latvijac izašli iz Šurjakove kancelarije, prvi čovjek struke Hajduka morao je pomalo rezignirano ustvrditi:
- Ovog trenutka su obojica puno bliže povratku u Kijev nego ostanku u Hajduku za sljedeću sezonu. Ovo je pitanje koje moramo što prije riješiti, ali kako sada stvari stoje, teško ćemo ostvariti našu želju da, prvenstveno Cernat, ostane i dalje u Bijelom dresu. Prevelika je odšteta koju traži Dynamo za otkup ugovora tako da smo primorani hitno krenuti u potragu za novim rješenjima na Cernatovoj poziciji - kazao nam je Šurjak u zaključku razgovora s posuđenim dvojcem iz Dynama.

Florin Cernat je prošlog ljeta došao na jednogodišnju posudbu u Hajduk, a pritom je u dokumentu upisana svota od 2 milijuna USD za eventualni otkup ugovora bivšeg rumunjskog reprezentativca.

Možda je Hajduk prošle jeseni i mogao platiti otkup ugovora za Cernata, međutim u današnjim uvjetima Bijeli nisu u mogućnosti udovoljiti zahtjevu predsjednika Dynama Igora Surkisa. Pokušali su Bijeli s manjim iznosom, ali u Kijevu zasada nema razumijevanja.

- Hajduk je aktualno ponudio 400.000 USD za otkup, ali to je uistinu premala svota za koju predsjednik Dynama nije spreman ući u posao - potvrdio nam je Cernat.

Preuzeto sa Sportskih novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andričević poput Taylora krvnički slomio potkoljenicu Pelaiću

Mladen Pelaić, desni bočni splitskog Hajduka, stradao je u duelu sa Andričevićem, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Naime, u 48. minuti Andričevića je strašno startao na Pelaića! Pelaić je stao urlikati, a svi igrači uhvatili su se za glavu. Ozljeda podsjeća na onu Eduardovu.

Nakon tog užasnog prizora Cernat je u nevjerici zazivao bolničare, a pokazao je prema Jarniju kao da je riječ o lomu noge.

Andričević je dobio izravni crveni karton.

Doznajemo kako je Pelaiću dijagnosticiran prijelom potkoljenice pa ga večeras čeka teška operacija.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
fino ga je slomio
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 19:04:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.