Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:01:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hitno trebam pomoc...  (Pročitano 15527 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
definisi "prijatelj sa povlasticama" odnos?

nije mi bas jasan...

ima raznih vrsta prijateljstava i poznanstava...nekako se desava da ih potpuno razlicito i definisemo Smile

"prijatelj sa povlasticama" je po meni drugi naziv za kres-kombinaciju.. dobro se znate, pa znate da ste kompatibilni.. Po meni je to sasvim ok, dok jedno od dvoje ne udje u vezu sa nekim drugim..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda sam ja ovoj temi prisla iz previse licnog ugla Smile

cesto se kaze da se sa bivsima u prijateljskim odnosima,a to je,vrlo cesto,krupan izraz Smile

ja sa prijateljima izlazim,razgovaram i povjeravam se njima,cujemo se cesto makar jednom dnevno,zajedno radimo milion stvari....da li to radim sa bivsima? Smile

pa ne... Smile

kada kazem korektan odnos sa njima,znaci da ih postujem kao ljude,javim se ukoliko se sretnemo,prozborimo koju,ukoliko smo u istom drustvu komuniciramo normalno...i to je to Smile

ja nekako nemam potrebu da sa njima imam odnose koje imam sa svojim dugogodisnjim prijateljima.

oni su moja ljubavna proslost...koju sretnem nekad iza nekog coska Smile...ali to je to!

osim toga,znam sta znaci "druziti" se sa bivsima Smile
i uglavnom se to druzenje desava ukoliko sa svojim emocijama prema nekom bivsem ili prema sadasnjem decku nisu na cisto...
desilo mi se jednom,ali sam bila dovoljno iskrena prema sebi da priznam da se ne radi o uzivanju u prijateljstvu sa bivsim deckom,vec o nekim drugim stvarima...a imaju veze sa nagonima...i uglavnom seksualne prirode Smile...
tacnije,navodna potreba da se druzim sa bivsim bilo je uslijed nedovoljne ljubavi i zelje da budem sa sadasnjim(u tom trenutku) deckom...
ali ne volim cirkuse.
shvatila sam da mi nisu potrebni ni jedan ni drugi.

druga stvar...ja jako postujem muskarca sa kojim sam.
vodim racuna da ga kao muskarca nikada ne unizim i dovedem u neprijatnu situaciju  Smile
polazim od sebe.
volim da sam postovana od strane svog muskarca.

kokota,

ne vidim u tom odnosu problem,ukoliko oboje to zele i slobodni su.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ovde je sve jasno...riba je u kombinaciji sa bivsim i dalje price nema....oprostio ne oprostio,vise neces imati poverenja u nju a to ce te samo opterecivati...ostavi je,to ti je moj savet...tesko je,znam ali tako je najbolje...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 975
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Tko nas zanima, obilazimo oko njega kao mačke oko vrele kaše.
Takve smo žene.
Nema mjesta druženju s bivšima, jedino neka samilost.
Dakle.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 16:29:22 od marijca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ebeno je ovo sve..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k 500i
upravo dodjoh kuci procitao sam sve sto ste napisali... vrlo interesantno stvarno...

ovako stvari stoje... mislim da se nije gore dugo zadrzala cinjenica je takodjer da je bila jako opustena kao da se stvarno nista nije desilo i upravo mi je rekla da je lik bio mortus pijan i da ga je ona odvela kuci jer nije mogao da hoda... e to je njen pogled na stvari mozda je istina mozda ne.... cinjenica je takodjer iz mog ugla kad sam je vidio tu noc nije mi dala konkretan razlog zasto je tu... doduse ja nisam bio za price al ona nije rekla da je lik bio toliko pijan... da je to rekla sigurno bi otisli gore kod njega da se uvjerim u to i da halalim (oprostim) sve.. ali nije... cinjenica je takodjer da imamo problema u vezi mozda je ovo samo opravdanje za prekid.. ne znam sad upravo razmisljam dali da prekinemo ili da joj dam sansu stvarno ne znam sta da radim... jbg..
IP sačuvana
social share
i onda ce on njemu ma  neeeeemoj.....
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Majke mi ,muskarci su emotivniji od nas zena.

Majke mi .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
veruj mi,mislis da govori istinu ali laze te samo da se izvuce...ne poznajem te ali ti pricam iz licnog iskustva...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Simpaticno, ona ga odvukla gore sta? Da pogodim, ona ima 60kg a on 80?
Elem, razmisli o tim problemima u vezi. Koliko traju, sta se promenilo da li vidis vas zajedno u buducnosti i sl. pa prelomi. Odluka je tvoja i samo tvoja!
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Gle ne bih da napadam devojku, medjutim ti uradi mali test...pozovi je i raskini sa njom, ako bude hladna znas da si na konja ako pocne daviti, mozda i nije kriva  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Zanimljivo, prva prica je da je razvozila drustvo i svratila do njega a sad mu je pomagala i teglila ga pijanog.

Mozda gresim, ali evo devojaka da potvrde... iako vecina njih i ne bi dosla u takvu situaciju ili kad bi znalo bi se sto su tamo (samo sumiram sve zenske komentare) verujem da bi smatrale za vazno (iako zene mrze da se pravdaju, a i mi nismo bolji) da napomenu taj slucaj pijanstva i njihovu ulogu dobrog samaricanina... cak i da lazu, upotrebile bi tako neku pricu... a ova je ocigledno bila zatecena (eto kad se svrljas a ne znas kako) pa proradila naknadna pamet i naknadno secanje... ta prica ne pije vodu uopste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:01:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.