Raspravljao sam se sa njom ,rekao sam joj da moramo prestati,ali pocela je me ucenjivati! Rekla je da ce obelodaniti sve o nama i da ce mi unistiti zivot! Klasicna SPONZORUSA! 10 minuta smo se svadjali i na kraju mi je iznudila 20.000 evra Nadam se da zena nece otkriti da su nestale .Zavrsena je afera,i mogu se vratiti svome zivotu,sa velikim iskustvom!
Samo ti udri koju god stignes,kad budes imao 70 godina onda budi veran zeni. Zivot je kratak,bar ce ti u starosti biti drago i osecaces neku milinu medj nogama sto si toliko zena povalio i blazen osmeh na licu.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 21:51:30 od Don Shone »
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 4.1.249.1036
HTC One
Resenje je da i ona nadje nekog 20-ogodisnjaka da se i ona oseti ispunjeno... to bi ti vise prijalo? I ona se verovatno smorila ali ona razlikuje strast i ljubav, a u ljubavi iako je seks veomaaaaa vazan, postoji i postovanje i prijateljstvo koje je vaznije od svega a po kojem ti uveliko gazis po principu - ona je moja pa je moja, jesce govna (d'izvines).
I slazem se sa Radulacom, mrzim vadjenja tipa ne mogu da izdrzim... mozda bi i poverovao u varijantu desilo se jednom sto nije nista ni gore ni bolje), ovako jok.
Ovde je problem sto ti svoju zenu uzimas zdravo za gotovo, bas kao sto rekoh, kao tvoju svojinu. Sutra kad bi ti ona okrenula ledja a klinka te sutnula zbg nekog mladjeg ili prosto novog, sto i hoce posto je samo neizivljena klinka, kukaces za zenom i jurices za njom kao kuca. Tada ce biti kasno.
EDIT: Jbt, ja video samo prvu stranu i odgovorio, nisam video da ima jos 4 strane
Ili je ovo jedna mnogo zanimljiva prica da lozis raju ili si - izvini - mnogo glup. Izvacari ga klinka za 2.000 Kao da nisi mogao da kazes zeni da je klinka htela tvoje radno mesto, da si joj rekao da lose radi i da ce dobiti otkaz i slicna sranja a klinka pomislia da si balavac pa pomislila da moze da te ucenjuje... ali ne, veliki baja se usrao i dao pare... tako to ide kada se razmislja pogresnom glavom i kada covek nije "igrac" vec igracka.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 22:31:15 od Coolrunner »
Raspravljao sam se sa njom ,rekao sam joj da moramo prestati,ali pocela je me ucenjivati! Rekla je da ce obelodaniti sve o nama i da ce mi unistiti zivot! Klasicna SPONZORUSA! 10 minuta smo se svadjali i na kraju mi je iznudila 20.000 evra Nadam se da zena nece otkriti da su nestale .Zavrsena je afera,i mogu se vratiti svome zivotu,sa velikim iskustvom!
Ako je... budala uci na svojim greskama, a pametan na tudjim.
2. Da se ovo stvarno desilo, onda prijatelju zasto ovo na internet? Odes kod psihologa i resis problem. Ovako izbacujes nesto sto verovatno nisi bratu,a sazaju stotine ljudi , ako nista i zena moze da sazna. . . A ja stvarno ne znam sta bih radio u ispricanom slucaju, prica je bas filmska. . . Svi bi rekli "sto joj nisi pripretio smrcu ili slicno, ima i ona sta da izgubi u zivotu" al bi verovatno svi dali pare. . .
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 22:35:29 od Sle Jr »