a ako si bash reshio da jebesh sa strane, imam dva saveta: 1. ne zadrzhavaj se dugo ni sa jednom vec ih menjaj i 2. niko, ali niko ne sme za to da zna.
Sto da ih menja, ne kontam ? Mislis da se ne zaljubi ?
Брате мој ако ти једино задовољство у животу причињава секс онда имаш далеко већи проблем од тога да вараш жену....
Изведеш жену и дете у шетњу, нека кућна вечера, породична атмосфера Има много бољих ствари од јебања клинке 91 годиште. Ако си животиња која не може да се суздржи већ мора нон стоп да јебе са стране онда се разведи и реши ствар. Можда си и ти њој досадио па ћеш сутра да одгајаш туђе дете
@Fahrenheit Sad sam dobro razmisljao o tome i shvatio da sam zenu voleo vise pre 6 godina nego osobu sa kojom imam aferu . Pokusacu da raskinem sa "koleginicom sa posla",vec veceras! Obavesticu vas kako je proslo!
Kod ovakvih situacija, najbolje je da pokusas da zamislis sebe u njenoj kozi... Sedis, cuvas klinca... zena dolazi sa posla i saopstava ti da je poslednje 4 nedelje imala divlji seks na kanc. stolu sa mladm, zgodnim momkom, i da se zbog toga ponovo oseca "zivom"... naravno, zao joj je, sve sto ide uz to. Tvoja reakcija? Moras da razmisljas o osecanjima supruge, posebno ako ti je rodila dete, i posebno ako je ulozila 6 godina zivota u brak sa tobom.
Druga stvar, da nisi napisao koliko godina imas, zaista bih pretpostavio da se radi o nekom matorcu sa krizom srednjih godina koji trazi "podrsku", i "opravdanja", jer, avaj, kod kuce nema to sto mu treba. Mlad si covece, ne mogu da verujem da si ubedio sebe da sve sto mozes da radis sa 34 godine, jeste da cekas starost! Pa neki ljudi u tvojim godinama tek pocinju da zive. To su ozbiljne godine, ali daleko od toga da moraju da budu dosadne, tim pre sto, kako kazes, materijalno odlicno stojis, pa supruzi i sebi mozes da priustis mnogo toga.
Zapravo, ja imam utisak da se ne radi cak ni o dosadi... bracnoj rutini... kazes da ste imali seks na javnom mestu, dakle ipak ima nekih vibracija... vec prosto o tvojoj prirodi, odnosno nemogucnosti da izdrzis dugo sa istim partnerom. Playboy sindrom.
Na kraju, evo ispisasmo 3 strane, ne primetih nijedan znak kajanja kod tebe. Pricas o tome koliko je devojka sa kojom se vidjas zgodna, dobra u seksu, kako ne mozes da drzis ruke dalje od nje, kako te uzbudjuje... ali nisi opisao da li uopste imas osecaj krivice zbog toga, znajuci da kod kuce imas zenu i sestomesecno dete?
Sve su to stvari koje moras da rascistis sam sa sobom. Ili suprugu volis, ili je ne volis, ili je ne volis dovoljno da bi prekinuo "semu" sa devojcicom. U svakom slucaju, imas komplikovanu situaciju pred sobom, a kako vreme odmice samo ce se vise komplikovati, tako da je najbolji predlog da "porazgovaras" sam sa sobom, i odredis ko je prioritet u celoj prici, porodica ili devojcica.
Ti si bre prijatelju lood ...... Prvi deo posta ti je ono, što bi svi mi hteli da imamo ...... Ako ti to detence od 6 meseci nije dovoljan motor u životu, obesi se .... meni kada se rodio prvi klinac, bio sam najsrećniji čovek na planeti ... kada je došao i drugi na svet ... ma idi ....
Sa ženom ( preko sedam godina u braku, nisam je ni jednom prevario) mogu i da ne pričam, i da se svadjam, i da se ignorišemo, da se jebemo ko štuke, i da se ne jebomo 2 mesecqa .... .... ali oni .... oni su mi bre sve na svetu ..... zbog njih guram dalje, zbog njih živim ... a ti izabrao da to bude švalerka ... idi bre u tri lepe ......
Dobro se preispitaj, da ti ne lomom noge .. i da, imam 33 godine, samo 2 mladji od tebe ....
@Fahrenheit Sad sam dobro razmisljao o tome i shvatio da sam zenu voleo vise pre 6 godina nego osobu sa kojom imam aferu . Pokusacu da raskinem sa "koleginicom sa posla",vec veceras! Obavesticu vas kako je proslo!
Nadam se da 19-ogodišnjakinja prema kojoj si ispao svinja podjednako kao i prema ženi ima braću navijače. I nadam se kad dođe kući uplakana da će njena braća odlučiti da ti pokažu dve-tri konsekvence manipulacije devojčicama i zloupotrebe službenog položaja.
Za ženu mogu da kažem samo jedno, jadna ona kad je tebi rodila dete.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 18:41:54 od simijon »