Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:54:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HITNO mi trebaju saveti!  (Pročitano 12607 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
a ako si bash reshio da jebesh sa strane, imam dva saveta: 1. ne zadrzhavaj se dugo ni sa jednom vec ih menjaj i 2. niko, ali niko ne sme za to da zna.

Sto da ih menja, ne kontam ?
Mislis da se ne zaljubi ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Брате мој ако ти једино задовољство у животу причињава секс онда имаш далеко већи проблем од тога да вараш жену....

Изведеш жену и дете у шетњу, нека кућна вечера, породична атмосфера  Smile Има много бољих ствари од јебања клинке 91 годиште. Ако си животиња која не може да се суздржи већ мора нон стоп да јебе са стране онда се разведи и реши ствар. Можда си и ти њој досадио па ћеш сутра да одгајаш туђе дете Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim ljude

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 137
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k510I
@Fahrenheit
Sad sam dobro razmisljao o tome i shvatio da sam zenu voleo vise pre 6 godina nego osobu sa kojom imam aferu .
Pokusacu da raskinem sa "koleginicom sa posla",vec veceras! Obavesticu vas kako je proslo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kod ovakvih situacija, najbolje je da pokusas da zamislis sebe u njenoj kozi...
Sedis, cuvas klinca... zena dolazi sa posla i saopstava ti da je poslednje 4 nedelje imala divlji seks na kanc. stolu sa mladm, zgodnim momkom, i da se zbog toga ponovo oseca "zivom"... naravno, zao joj je, sve sto ide uz to. Tvoja reakcija?
Moras da razmisljas o osecanjima supruge, posebno ako ti je rodila dete, i posebno ako je ulozila 6 godina zivota u brak sa tobom.

Druga stvar, da nisi napisao koliko godina imas, zaista bih pretpostavio da se radi o nekom matorcu sa krizom srednjih godina koji trazi "podrsku", i "opravdanja", jer, avaj, kod kuce nema to sto mu treba. Mlad si covece, ne mogu da verujem da si ubedio sebe da sve sto mozes da radis sa 34 godine, jeste da cekas starost! Pa neki ljudi u tvojim godinama tek pocinju da zive. To su ozbiljne godine, ali daleko od toga da moraju da budu dosadne, tim pre sto, kako kazes, materijalno odlicno stojis, pa supruzi i sebi mozes da priustis mnogo toga.

Zapravo, ja imam utisak da se ne radi cak ni o dosadi... bracnoj rutini... kazes da ste imali seks na javnom mestu, dakle ipak ima nekih vibracija... vec  prosto o tvojoj prirodi, odnosno nemogucnosti da izdrzis dugo sa istim partnerom. Playboy sindrom.

Na kraju, evo ispisasmo 3 strane, ne primetih nijedan znak kajanja kod tebe. Pricas o tome koliko je devojka sa kojom se vidjas zgodna, dobra u seksu, kako ne mozes da drzis ruke dalje od nje, kako te uzbudjuje... ali nisi opisao da li uopste imas osecaj krivice zbog toga, znajuci da kod kuce imas zenu i sestomesecno dete?

Sve su to stvari koje moras da rascistis sam sa sobom. Ili suprugu volis, ili je ne volis, ili je ne volis dovoljno da bi prekinuo "semu" sa devojcicom. U svakom slucaju, imas komplikovanu situaciju pred sobom, a kako vreme odmice samo ce se vise komplikovati, tako da je najbolji predlog da "porazgovaras" sam sa sobom, i odredis ko je prioritet u celoj prici, porodica ili devojcica.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ti si bre prijatelju lood ......
Prvi deo posta ti je ono, što bi svi mi hteli da imamo ......
Ako ti to detence od 6 meseci nije dovoljan motor u životu, obesi se .... meni kada se rodio prvi klinac, bio sam najsrećniji čovek na planeti ... kada je došao i drugi na svet ... ma idi ....

Sa ženom ( preko sedam godina u braku, nisam je ni jednom prevario) mogu i da ne pričam, i da se svadjam, i da se ignorišemo, da se jebemo ko štuke, i da se ne jebomo 2 mesecqa .... .... ali oni .... oni su mi bre sve na svetu ..... zbog njih guram dalje, zbog njih živim ... a ti izabrao da to bude švalerka ... idi bre u tri lepe ......

Dobro se preispitaj, da ti ne lomom noge .. i da, imam 33 godine, samo 2 mladji od tebe ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
@Fahrenheit
Sad sam dobro razmisljao o tome i shvatio da sam zenu voleo vise pre 6 godina nego osobu sa kojom imam aferu .
Pokusacu da raskinem sa "koleginicom sa posla",vec veceras! Obavesticu vas kako je proslo!

U jebo te ... ovo nisam ochekivao.  Smile

Mala shala, mnogo mi je drago ako si ozbiljan.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Sad ce da ima oprostajni sex, danas, sutra, prekosutra i tako ima da se oprasta jedno 2 meseca dok ga zena ne izvali i sekirom dekapitira na spavanju  Smile

Dok mi je ova pamet toliki smrad mislim da ne bih mogao da budem, uz svo duzno postovanje otvaracu teme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Nadam se da 19-ogodišnjakinja prema kojoj si ispao svinja podjednako kao i prema ženi ima braću navijače. I nadam se kad dođe kući uplakana da će njena braća odlučiti da ti pokažu dve-tri konsekvence manipulacije devojčicama i zloupotrebe službenog položaja.

Za ženu mogu da kažem samo jedno, jadna ona kad je tebi rodila dete.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 18:41:54 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
A shto je ispao svinja prema klinki ? Ta i onako nije sva svoja kad je lozhe ozhenjeni matorci. Uostalom nema 15 godina vec 19.

Moja sestra ima 19 i odgovara za svoje postupke.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
misliš da on kao šef nije tražio od nje seks?  Smile

De si Zmaje  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 18:54:43 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:54:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.