Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:24:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hitler i Rotsild [samo za ozbiljne]  (Pročitano 69817 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nego, kad se menja ime Skoplja u Aleksandrija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Sta fali imenu Aleksandrija Maradicu sta te zanima Makedonija toliko da li ti je mozda  neki moj zemljak dao malo vaspitne pa si toliko protiv Makedonije i Makedonaca?Ime Aleksandar je jedno od najlepsih imena uopste a i lepo staro makedonsko ime,ponosan sam sto imam tako lepo ime.Nazalost Hilter je izgleda bio u pravu za vecinu stvari,samo da je bio malo normalniji i danas bi to bio totalno drugaciji svet da je on pobedio,svet  u kome bi se lepo i bezbrizno zivelo.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 21:50:29 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
Hilter je izgleda bio u pravu za vecinu stvari,samo da je bio malo normalniji i danas bi to bio totalno drugaciji svet da je on pobedio,svet  u kome bi se lepo i bezbrizno zivelo.

lik je ziveo izmedju jave i sna. potpuno izgubljen. o cemu ti pricas? hrvati bi nas sve pobili nozevima da je cak i nereseno bilo. sreca da mu je Kolja uterao batinu tamo gde sunce ne sija... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Mislis Kolja iz Crvene cionisticke-bande iliti Staljin alo taj Staljin je ubijao sve koji se nisu bar malo slagali sa njim,taj Staljin sto je radio za Cioniste pa su ga posle ti Cionisti otrovali preko njegove sluzavke,po meni je taj Staljin sto puta  vise  ziveo u nekom imaginarnom svetu nego Hitler.Hitler je imao jednu viziju i on je tu viziju hteo da ostvari ali se malo zaneo zbog tih nekih generala koji su tajno radili za Cioniste i pravio velike greske nazalost,koji bre Hrvati,Hrvati su samo iskoristili trenutak posle komunjarskog puca koji se desio 27 marta u K. Jugoslaviji.Srbi i ostali juznoslovenski narodi da su iskoristili sansu koju im Hitler dao paktom 15 marta 1945.Uslove koje  je nudio Hilter nije dao nijednoj zemlji osim Jugoslaviji jer je znao poucen iz Napoleonovog iskustva protiv Rusije da u ruskoj zimi samo Rusi odnosno tada Sovjeti-Ruski Krivi Nosevi mogu da pobede,da Hitler nije morao da napadne K.Jugoslaviju on bi napao SSSR u aprilu kao sto je i planirao i zbacio bi Ruske-Krive Noseve do kraja Oktobra i fakticki bi pobedio u ratu.Znas li ti da kojim slucajem Krivi Nosevi nisu ubili rusku carsku porodicu Romanovi 1917,ti Romanovi bi verovatno kasnije bili saveznici Hitleru i onda nista ne bi stajalo Hitlerovoj pobedi ali nazalost Krivi Nosevi su proracunati i planiraju sta ce biti 20 ili 30 godina unapred pa nisu dozvolili da se to desi pa je to jedan od razloga sto su tako krvnicki ubili Romanove.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 22:28:50 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sta fali imenu Aleksandrija Maradicu sta te zanima Makedonija toliko da li ti je mozda  neki moj zemljak dao malo vaspitne pa si toliko protiv Makedonije i Makedonaca?Ime Aleksandar je jedno od najlepsih imena uopste a i lepo staro makedonsko ime,ponosan sam sto imam tako lepo ime.Nazalost Hilter je izgleda bio u pravu za vecinu stvari,samo da je bio malo normalniji i danas bi to bio totalno drugaciji svet da je on pobedio,svet  u kome bi se lepo i bezbrizno zivelo.

Pa samo kazem da promenite naziv pre nego sto to Albanci ili Bugari urade  Smile
I otkud ti to da ja imam nesto protiv Makedonaca, ja uvek obavezno kupujem ajvar  Smile

lik je ziveo izmedju jave i sna. potpuno izgubljen. o cemu ti pricas? hrvati bi nas sve pobili nozevima da je cak i nereseno bilo. sreca da mu je Kolja uterao batinu tamo gde sunce ne sija... Smile

Potpis

Citat
po meni je taj Staljin sto puta  vise  ziveo u nekom imaginarnom svetu nego Hitler

Na kraju se pokazalo cija je ideja imaginarna a cija stvarna  Smile

Citat
ti Romanovi bi verovatno kasnije bili saveznici Hitleru i onda nista ne bi stajalo Hitlerovoj pobedi

Jes vala, bili bi saveznici pa bi mu dobrovoljno ustupili deo Rusije koji je Hitler sebi zacrto  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ne fali ništa, ali to nije makedonsko ime u smislu makedonije, kao BMRJ ili kako već? kao što ni aleksandar makedonski nema nikakve veze sa makedoncima u smislu BMRJ ili kako već? inače ime je univerzalno, moglo bi se reć da je nekako aristokratsko, što opet nema nikakve veze sa tobom. ti mi ličiš baš na nekog ješu, velika jajoidna glava, koja ne priliči kržljavom telu koje nose pretanke krive noge. kurčiš se da si arijevac, a hitler bi te na jedan spržio u nekom od svojih krematorijuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Upap decko Spicasti-Prcasti- Kockasti kao tvoje gazde Krivi Nosevi,trazis djavola,Krivi Nosvi kao sto sam naziv kaze imaju  grbu iliti hrskavicu  na nosu i veoma dugacak i tanak nos,imaju izduzenu polukockastu facu,mala zakrzljala usta.Ja to hvala Bogu nemam mozda imam jajoliku glavu ali bar licim na coveka za razliku od tebe a ti posto nemas slike na forumu mogu da predpostavim na sta licis,na nekog Mongola ili Krivog Nosa.Decko no soy mejor.ja sam Belac-Hriscanin pravoslavac za razliku od tebe.A sto se tice Hitlera takvog Mongola bi poslao odmah u vecna lovista.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 22:00:35 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nego Ace, jel si vec izvadio bugarski pasos preko agencije  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 
Vrlo kreativan trol,postovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Upap decko Spicasti-Prcasti- Kockasti kao tvoje gazde Krivi Nosevi,trazis djavola,Krivi Nosvi kao sto sam naziv kaze imaju  grbu iliti hrskavicu  na nosu i veoma dugacak i tanak nos,imaju izduzenu polukockastu facu,mala zakrzljala usta.Ja to hvala Bogu nemam mozda imam jajoliku glavu ali bar licim na coveka za razliku od tebe a ti posto nemas slike na forumu mogu da predpostavim na sta licis,na nekog Mongola ili Krivog Nosa.Decko no soy mejor.ja sam Belac-Hriscanin pravoslavac za razliku od tebe.A sto se tice Hitlera takvog Mongola bi poslao odmah u vecna lovista.
ace ili huanu? izaberi kako da te vikam i kako da te tepam, kapiraš?
ja mogu da prihvatim sve, ali da si ti arijevskog porekla, e to ne mogu nikako, mogu da te lažem, ali to nije lepo.
ti si čokalija i dalje nema! to što ti želiš da budeš arijevac, isto je kao kad bi neki crnac išao okolo i vikao, da je belac i jurio crnce da ih linčuje? a što se tiče hitlera i tvog oduševljenja sa njim, mogu ti samo reći, da je hitler bio dete iz braka sestre i brata, da je bio sklon devijantnom upražnjavanju seksa, kažu da je voleo da mu guraju sve i svašta u anus, sa falusoidnim oblicima se samo zagrevao, voleo je da prca životinje, leševe i sve do smrti je sisao palac.
glavna marioneta u nečemu, o čemu nije ni slutio u šta će prerasti. no, ti si preiše mali, kako godinama, tako i u fizičkom smislu, kržljav si, verovatno si sklon i nekoj vrsti pederastije, a možda da nisi ni svestan da jesi? iskompleksiran si, površnog znanja....jbt jednom rečiju mene podsećaš na istog u čije ime je i pokrenuta tema, naravno ne mislim na rotšilde. ti meni ličiš na neki crtani lik, koji je na neki način iskočio iz nekog crtaća i sada baza svetom...i čini mi se da izgleda samo ti ne vidiš da imaš kriv nos u delu, bliše čeonoj kosti, tako da veoma podsećaš na neko krivonoso biće sa jajastom glavom. ali te molim, nemoj da nestaješ, potreban si ovom svetu u kojem je sve manje smeha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:24:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.