ja samo kazem da se kviz nasatvlja,a ne glumim ni jedno ni drugo jer moda imamo kao i sudiju,mada priznajem da bih voleo da budem mod,ali ga ne glumim vec samo govorim,a za tebe i tvoje odgovore me ****** *****,a ako sez ima pitanje postavljeno po svom izvoru onda ga treba postovati,nije ovo kao za ono moje(Isusa)da ima vise odgovora,i ja se nisam ljutio sto nisam tacno postavio pitanje tj. prihvatio odgovor,vec je sudija to regulisao a zbog takvih kao ti,kviz se gusi i za razliku od drugih kvizova,ovaj na kraju meseca ima 15 strana od kojih je 5 raspravljanje
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
tu si potpuno u pravu stari vuce,ali kada si toliko pametan postavi ga ti pitanje glasi:Kako se zvao general koji je od avgusta 1942 komandovao Omom armijom u Egiptu????
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...