... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Date November 26–December 13, 1950 Location 40°29′N, 127°12′E Chosin reservoir, in modern-day Changjin County, South Hamgyong Province, Korea Result Chinese Pyrrhic victory; successful UN withdrawal Combatants United Nations United Kingdom United States People's Republic of China Commanders Oliver Smith Song Shi-Lun Strength 30,000[citation needed] 60,000[citation needed] Casualties 2,500 killed, 192 missing, 5,000 wounded, 7,500 frostbite casualties [citation needed] 25,000 killed, 12,500 wounded, 30,000 frostbite casualties
Ovo kaže wikipedia za tu tvoju bitku(Battle of Chosin Reservoir),a isto kaže da je u bitci na mostobranu kod Pusana poginulo 58000 samo Korejaca: "Saveznička vojska je do početka Avgusta potisnuta u tzv. Pusanski mostobran. To je bio prostor na jugoistoku Koreje koji se pružao od grada Pohanga, do grada Pusana, a granica je većini područja bila reka Naktong. Borba u tom području je postala prekretna tačka jer je tamo poginulo oko 58 000 severnokorejanaca i izgubili su mnogo opreme."
Tako da sumnjam u te tvoje izvore,matori!!!
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 16:42:09 od aca soko »
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Majke ti,a ja isto tako na sve odgovore na postavljeno pitanje mogu da kažem ne i dobijem bod ,a odgovor niko ne proverava. A ti glumiš nekog moderatora ili sudiju???