Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: History of Government Sponsored Terrorism (Prevedeno)  (Pročitano 12650 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ako verujete da su shiptari, skupljali, reketirali porez za svoje ciljeve stvaranja republike, zasto ne verujete da arapi, gde se vrte stotine milijardi, ne reketiraju svoje lopine.
Pa onda ti isti nece vala u pustinjama Afganistana da vrte pare iz banaka. Nego na zapadu gde se tranzakcije vrse.
E sada kako to da obavestajne slube tih zemalja (cia, mi5) ne vide nista?
Kako da neko kupuje takve tehnologije a svetski spijuni kazu: nismo odavle.
Mehanizam nije uopste komplikovan. Isto preko nabavki. Arapin otvori firmu na zapadu, kupuje od zapadnjaka tehnologiju i delove, opremu itd, pa proda svojima za daleko visu cenu. Visak ostaje na zapadu. To hodze dobro znaju, pa salju svoje chause da traze reket.
Sve se vrti u zapadnoj hemisferi, tako da zapad (krugovi sa zapada) za lovu pospesuju to.
Sta bi citave vojske radile kad bi policija sve nasla? Nego onaj tamo rokne metro, kulu itd a predsednik trazi iz budzeta 1000 milijardi da brani narod.
Eto mehanizam je prost da prostiji ne moze biti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja cu samo da kazem - ¡Oh Dios mio...

Zvuči mi kao:"Oh,dragi Bože"            Smile  Smile

Alex Jones je meni simpatican jer je blesav na neki nacin,i sigurno je da i zaradjuje parice od ovog posla....ali,nemojte da mi kazete da to o cemu on prica ne postoji.Bildeberg grupa,Bohemian groove i slicne stvari o kojima on prica i te kako postoje...mislim,kad mogu nasi dnevni listovi da pisu o tome,zasto ne bi i Alex...samo sto je on mnogo prodorniji u svojoj jurnjavi za njima.
  Inteligencija povezana sa hrabrošću,to je Alex.

Po mojoj dubokoj proceni  on je svoj i  ima dobronamerne pobude.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ja cu samo da kazem - ¡Oh Dios mio...

Zvuči mi kao:"Oh,dragi Bože"            Smile  Smile

Alex Jones je meni simpatican jer je blesav na neki nacin,i sigurno je da i zaradjuje parice od ovog posla....ali,nemojte da mi kazete da to o cemu on prica ne postoji.Bildeberg grupa,Bohemian groove i slicne stvari o kojima on prica i te kako postoje...mislim,kad mogu nasi dnevni listovi da pisu o tome,zasto ne bi i Alex...samo sto je on mnogo prodorniji u svojoj jurnjavi za njima.
  Inteligencija povezana sa hrabrošću,to je Alex.

Po mojoj dubokoj proceni  on je svoj i  ima dobronamerne pobude.

Za Libiju recimo radi  Medoil iz Nemacke i Umm Jawaby Oil iz Engleske, za Saudijsku Arabiju radi Aramco. Sve tranzakcije se vrse preko Loyda. Mozes i ti uci u igru sa 10.000 funti recimo, ako postanes agent neke velike kompanije za opremu i rezervne delove tipa Tesco, Eagl Glow (karikiram, ima ih na desetine).
Ali mora neko opremu da ti kupi. Pa tako se na tenderu pojave njihovi ljudi, foliraju razne kompanije, nude nesto od 5 evra za 100, 90, 80 itd. Ove gore pomenute simuliraju ponudu i firma kupi. To se vrte milijarde dnevno (malo receno). Razlika u ceni ide meni.Onda ja naravno platim delim pare.
Onda ja moram da platim taksu za dzihad. To sve rade zapadnjaci u sprezi sa naftnim mocnicima.
Zna se gde ta para ide, gde se placa taksa, jer sve ide preko banke. Kome ide itd.
Zapad je taj koji za rad profita baca u vazduh svoje sugradjane.
Sto bi tata Staljin rekao: ubiti jednog coveka je tragedija, ubiti milion je statistika. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 09:57:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Alcatel 
Ghost, ne razumem šta je tvoja poruka? Da li su ipak vlasti u pravu , a oni koji govore protiv njih lažovi, ili ..?

Да је Алекс Џонс имбецил,и да му не треба претерано веровати.

Ето. Smile

Ništa veći od Baraka Obame. Ne treba nikome verovati, ali najmanje Vlastima. Smile Verujem da ima mnogo gorih stvari koje vlasti raznih zemalja rade, od ovih opisanih u filmovima Aleksa Džonsa. Šta misliš da je istina u vezi izbijanja rata u Bosni, ono što kažu Ameri , ili ono što su pričale naše vlasti. Da li su markale izscenirane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Brate uporedi ti Baraka Obamu sa Alex Jonesom i pogledaj ko vrši NLP(Neuro Linguistic Programming). Ja sigurno nemam taj Gibberish skill ko Obama a nema ga ni Alex. U stvari,to je program koji ide iz glave dok se govor iz srca tj.emocije glume. Obama je pravi majstor za to ali meni može sa svojim praznim pričama da pljune pod prozor.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Обама је тенкре(на положају додуше),Алекс је тенкре,а вероватно су на истом платном списку.Је л вама заиста треба неки новинар да говори да Амери,или било ко други,нису добри Самарићани кад је то јасно ко дан?

Obama je pravi majstor za to ali meni može sa svojim praznim pričama da pljune pod prozor.

Вау!Сад неће спавати ноћима  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Ne budi ograničen. Poslušaj šta čovek govori jer se vidi da nemaš predstavu čim lupetaš da je na platnom spisku (granice neinformisanosti definitivno izgleda da ne postoje)  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ne budi ograničen. Poslušaj šta čovek govori jer se vidi da nemaš predstavu čim lupetaš da je na platnom spisku (granice neinformisanosti definitivno izgleda da ne postoje)  Smile
Obama neverovatno smeta lihvarima nafte, jer strukturalno ide na izvore ne naftne energije.
Sjebao je militaristima Irak, pa shtit tako da je morao u Afganistanu da im da neke pare.Pruzio ruku Iranu.
Sredio neke odnose sa rusima.

Ali kod njega je najveca opozicija u stvari borba za energetsku nezavisnost.
Zato ga svi pljuju, pa poredjuju sa komunistima. Otvorio je javne radove. To jeste zapadna ekonosmka teorija a ne komunisticki pijukasi. 

Verovatno je ueo pod kontrolu neke antiteroristicke centre, pa sada je to opet tezak udarac za ove koji se ponekada prave da ne vide. Kako im godi koji teroristicki napad da traze vise para od budzeta.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 15:47:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Poslušaj šta čovek govori

мени су ипак интересантнији његови тикови и како се понаша...то доста о њему говори...а и о онима којима је он идол Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ako neko stvarno misli da je Barak ObMana samostalan u vršenju svoje predsedničke funkcije, pogotovo samostalan od bankarske ologarhije, onda je on blago rečeno lakoveran.Na žalost potreban je jedan američki klaun da ukaže na sve bljutavštine savremenih svetskih vladara. Izgleda da je mnogo važnije kako izgleda dotični Aleks nego da li je ono što on govori istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.