Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: History of Government Sponsored Terrorism (Prevedeno)  (Pročitano 12708 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Ghost, ne razumem šta je tvoja poruka? Da li su ipak vlasti u pravu , a oni koji govore protiv njih lažovi, ili ..?

Да је Алекс Џонс имбецил,и да му не треба претерано веровати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung XYZ1004
Aleks preteruje...zapadne vlade (kao uostalom i sve druge) lazu....istina je negde izmedju  Smile

I ovde postoji zanimljiv fenomen

- ako ne verujes potpuno u ono sto gosn Aleks govori, automatski si glup, ogranicen, zatucan, slep kod ociju i mozak ti je ispran i kontrolisan od strane medija...nesposoban si da vidis siru sliku i samim tim si saucesnik u zlocinu koji vrse zapadne vlade, masoni, Bilderberg grupa bla, bla bla
 - ako sumnjas u ispravnost politike USA i zapadanih vlada i njihovu politiku "borbe protiv terorizma" i nazoves to pravim imenom - borba za resurse i dominuaciju nad drugim drzavama i narodima...autoamtski si terorista (a znamo sta se sa teroristima radi) ili u najboljem slucaju zablesavljeni disident koji nema svoj zivot pa ga provodi na netu baveci se teorijama zavere

I jedni i drugi ste ekstremisti na svoj, a opet isti, nacin Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 01:05:17 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
- ako sumnjas u ispravnost politike USA i zapadanih vlada i njihovu politiku "borbe protiv terorizma" i nazoves to pravim imenom - borba za resurse i dominuaciju nad drugim drzavama i narodima...autoamtski si terorista (a znamo sta se sa teroristima radi) ili u najboljem slucaju zablesavljeni disident koji nema svoj zivot pa ga provodi na netu baveci se teorijama zavere

Ово је опет,по мом мишљењу сасвим реалан став.Нема ту никаквих завера,све је сасвим јасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Ako mogu par recenica da kazem.  Smile

Nekoliko puta sam rekao, 'ajd' nije zgoreg da ponovim. Ne verujte svemu. Ne prihvatajte sve zdravo za gotovo. Niposto. Mozete sakupljati informacije, ali svemu ne verovati. Tek ako s eneke stvari i indirektno poklope ili potvrde, moze se poceti s nekim razmisljanjem.

I samo moje postavljanje tema iz alternativnih izvora je delom i iz tog razloga. Niko ne zna sve. Niko ne moze obrnuti sve kombinacije i mogucnosti, ili predpostaviti koja sve mogu biti misljenja. Sama "zdrava" reakcija na neku temu, i argumenti za  i protiv, ili neki stav u misljenju, moze uputiti na daljnji tok "pretrage"

Puno je zvanicnih, tako i nezvanicnih informacija. Ali sve one trebaju proci kroz neki filter. Nije poenta biti otvoren i sve prihvatati, vec uzeti u razmatranje. Ne mogu tek tako prihvatiti postojanje duhova. Niti izvestaje o svemu i svacemu, a da ne sagledam i naucnu, psiholosku ... i ko zna koju sve stranu.

Samim poznavanjem nauke, i naucnih disciplina stices otvorenost, a ne prihvatanjem zdravo za gotovo. Ako neki Dr "Biologija", pocne da prica o astrofizici, pa kako da ga prihvatim ? Zar samo zbog onog Dr, bez obzira iz koje je struke. Logika moze dosta pomoci, ali ne i definitivan odgovor dati. Treba se znati. Imati znanja iz odredjene oblasti.

Mnogi se jos podvode pod neke stvari od pre 30-ak god, primer medjuzvezdana putovanja. I dan danas to vazi, ali ne vise na takvom nivou. Mnoge stvari su se izdesavale u samoj fizici, kvanttnoj fizici, astrofizici, ... da daju i druge mogucnosti.

Pravilnim razmisljanjem i uzimanjem cinjenica, moze se dosta toga ukapirati. Fizika ne da ne bezi od mnogih stvari, vec se neke dojme kao SF. Ali su neke jos veoma daleko od realizacije. Za potvrdu nekih stvari bi nam trebali akceleratori velicine Suncevog sistema.

A nemogucnost stvaranja takvog akceleratora ne daje za pravo lupanje svakojakih gluposti. Ne moze se mistika uvoditi u konacna resenja.
Mi ne mozemo meriti energiju nekog sistema direktno, mislim na Entropiju, ali mozemo preko njene posledice, ... drugog zakona termodinamike. A tu nemogucnost, neki koriste za svoja dokazivanja, izbegavajuci ovo drugo.

Razne stvari su podlozne manipulaciji, korekciji, ... i ne znam cemu sve.

Pa nauka vec duze vremena daje inspiraciju piscima SF romana, a ne obrnuto. Nauka je prodrla u takve segmente zivota i materije da ovima to nije palo na pamet da smisle.

I ako se opet, ignorisu sve te stvari, argumenti za i protiv, pa gde nas to onda vodi ?

« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 01:30:39 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Najveci problem je sto vlada USA uvek ali uvek koristi lazi, to je on potvrdio u dokumetarcu i jedino malouman covek moze da poveruje u to sto im vlada servira.

Moj stav je sto vlada iznese da prihvatim 10 % onoga sto govore, otkud ja znam sta on petlja i sta hoce da sakrije kad govori.

Tako da ne shvatam sto ne bi verovao coveku ako kaze da federalne rezerve iskoristavaju americki narod, da je borba protiv terorizma, borba za resurse na zemlji i kontrola stanovnistva i unistavanje srednje kalse.

Borba za resurse se tice i naseg naroda, tako da ovaj dokumetarac treba da pogledaju svi da bi shvatili koliki uticaj elita ima u nasoj vladi i da ne podrzavaju demokratsku stranku jer je pod uticajem sa zapada.

Stim sto necu da zalazim o njihovim lazima o bombama za masovna unistenja sto su trazili po iraku i bin ladena koji se krije u pecinima jer i malo dete je shvatilo da je to glupost.  Smile

U dokmuntarcu nije bitan aleks on je tu samo da vas obavesti o cemu se radi, a ne da bi podrzao elitu, zar bi elita dozvolila jedan takav dokumetarac!? naravno da ne bi!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Aleks preteruje...zapadne vlade (kao uostalom i sve druge) lazu....istina je negde izmedju  Smile

- ako ne verujes potpuno u ono sto gosn Aleks govori, automatski si glup, ogranicen, zatucan, slep kod ociju i mozak ti je ispran i kontrolisan od strane medija...nesposoban si da vidis siru sliku i samim tim si saucesnik u zlocinu koji vrse zapadne vlade, masoni, Bilderberg grupa bla, bla bla

[/quote

Jel ti to karikiraš ili si stvarno ubedjen? On kaže da su ljudi ignorantni a ne ovo što si mu natovario.

Smešan si lik   Smile  1.Napakuješ  2.Okriviš  3.Osudiš Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 03:07:36 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung XYZ1004
Ja nisam njega optuzio za to....nego tebe  Smile

A kad smo vec kod humora i smeha - ti si meni jedan mnogo smehotresan tip  Smile

Dakle, otvorio si temu, u kome se na jedan lep, transparentan i manje-vise prihvatljiv nacin, objasnjava kako se vrsi drzavni terorizam, isceniraju napadi, ubistva i krvoprolica pa onda optuzi suprotna strana i to iskoristi za vojne intervencije, rasturanje drzava, otimanje resursa i sl. ali su ti i dalje Racak i Markale (koji su ocigledan primer upravo toga) delo Milosevicevih velikosrpskih bandi koljaca.
Ne verujes CNN-u, BBC-u i ostalim velikim mejnstrim medijima jer oni zagljupljuju narod, lazu ih, drze ih u stanju konstantne hipnoze i u sluzbi su Novog svetskog poredka....ali im bezrezervno verujes kad su sukobi 90-ih i Milosevic u pitanju, i nikad ne ispustis priliku da Slobu i srpski nacionalizam ispljujes na siroko.
Glasas za LDP i lobiras za "njihovu stvar", a oni su ambasadori NSP, globalizacije, brisanja drzavnih granica, ukidanju nacija i ulaska u EU.
Boris se protiv nacionalizma i ljudi koji zele jaku i nacionalnu drzavu i nazivas ih "patriJotama", a ta nacionalna drzava, sa svojim granicama i narodom sa svim svojim posebnostima i sepcificnostima, ti je prva i jedina prepreka globalizaciji i tome da ne postnaes gradjanin sveta, koji ce se od drugih razlikovati samo po identifikacionom broju.

Ko sto rekoh...smehotresan si  Smile

Mada, za razliku od ostalih LDP teletabisa ti bar ponekad ukljucis mozak, tako da.... ima za tebe nade  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 03:36:38 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ma, ovo je upravo ono sto Antonic opisuje kod vracara. Uzmu ociglednu cinjenicu i predstave je kao ultimativnu istinu. Ne bi me cudilo da su u stvari agenti obavestajnih sluzbi.
Sto se, pak, terorizma tice, svakom iole obrazovanom (srednja skola) je poznata njegova dvojna priroda - onaj ko je oslobodilac za jednu stranu, terorista je za drugu. Zato je u medjunarodnom pravu vazno utvrditi legitimost vlada u vreme sukoba. (pravni fakultet - medjunarodno pravo)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja nisam njega optuzio za to....nego tebe  Smile

A kad smo vec kod humora i smeha - ti si meni jedan mnogo smehotresan tip  Smile

Dakle, otvorio si temu, u kome se na jedan lep, transparentan i manje-vise prihvatljiv nacin, objasnjava kako se vrsi drzavni terorizam, isceniraju napadi, ubistva i krvoprolica pa onda optuzi suprotna strana i to iskoristi za vojne intervencije, rasturanje drzava, otimanje resursa i sl. ali su ti i dalje Racak i Markale (koji su ocigledan primer upravo toga) delo Milosevicevih velikosrpskih bandi koljaca.
Ne verujes CNN-u, BBC-u i ostalim velikim mejnstrim medijima jer oni zagljupljuju narod, lazu ih, drze ih u stanju konstantne hipnoze i u sluzbi su Novog svetskog poredka....ali im bezrezervno verujes kad su sukobi 90-ih i Milosevic u pitanju, i nikad ne ispustis priliku da Slobu i srpski nacionalizam ispljujes na siroko.
Glasas za LDP i lobiras za "njihovu stvar", a oni su ambasadori NSP, globalizacije, brisanja drzavnih granica, ukidanju nacija i ulaska u EU.
Boris se protiv nacionalizma i ljudi koji zele jaku i nacionalnu drzavu i nazivas ih "patriJotama", a ta nacionalna drzava, sa svojim granicama i narodom sa svim svojim posebnostima i sepcificnostima, ti je prva i jedina prepreka globalizaciji i tome da ne postnaes gradjanin sveta, koji ce se od drugih razlikovati samo po identifikacionom broju.

Ko sto rekoh...smehotresan si  Smile

Mada, za razliku od ostalih LDP teletabisa ti bar ponekad ukljucis mozak, tako da.... ima za tebe nade  Smile
Smile Smile

Samo da te obavestim da mi naturaš na nos nešto što je bilo pre 15 godina i da ni tada nisam bio siguran za Merkale da je neko s'naše strane bacio.Sloba je bio moj neprijatelj N1 i kad je pao ubio sam se ko Nemac od sreće. I dalje tvrdim da veći seronja nije vladao na ovim prostorima.

Što se Ldp-a tiče zabole me za njih. Nikad nisam ni bio u toj stranci,samo sam ih branio od vredjanja na forumu jer znam da Db preko svojih trač novina stvara priče na koje reaguju najniži slojevi stanovništa(čitaj-najprimitivniji) pa mi je to išlo na ganglije.
  Ne borim se protiv nacionalizma(zabole me za to)već protiv nasilja i primitivizma koje se provlači kroz ovaj naš nacionalizam.
  Još nešto,ja nisam pustio jebeno korenje i da se ne menjam uopšte kao nekoliko vas koji ubijate od monotonosti.
 Ja uočavam kada sam pogrešio ili verovao u nešto što nije istina i smem to sebi da priznam.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Alcatel 
Posle svega , pitanje stoji , da li Aleks govori istinu , ili ne. Da su međunarodni bankari skloni veštaćkom izazivanju kriza, nije samo njegov stav. Taj stav je uvrežen u antiglobalističkom svetu. Ako je 10% istina od onoga što Aleks piše mnogo je. Sama činjenica da se ljudi ubujaju za rad vlasti i para strašna je. Problem je u tome što je propaganda vladajućih elita neverovatna, pa mi nekada padne na pamet , da nisu i Aleksa podmetnuli, da bi mogli da rade ovakve gadosti.Mi smo , a naročito Rusi, živeli u sistemu laži. Očekivali smo da je kapitalizam bolji, e pa nije, na žalost. Gamad je uvek bliža vlasti, ili na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.