Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hirurg tražio novac da operiše tumor dečaku  (Pročitano 26570 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
osetili, tužili i dobili satisfakciju bez lomljenja ruku. tako to radi civilizovan svet.
A sta ako nema vremena da se tuzimo i vucemo po sudovima? Lomiti ruke ili platiti (pa onda polomiti ruke  Smile).
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Stvar je u tome sto ljudi i dalje prema lekarima imaju neku mesavinu strahopostovanja i mrznje.
Koliko puta se desilo da neko ode kod lekara, dobije nalaze i lekove, dodje kuci i ne postuje ono sto mu je ovaj rekao, sve pod parolom "sta on zna!"

A, sto se tice odnosa pacijent-lekara, mislim da to zavisi koliko od pacijenta, toliko i od lekara...
Ako ti neko dodje sav nadrnadan, ako ti se mesa u posao, naravno da ces ga kesirati... Pola tih prica o korupciji i osionosti lekara potice od pacijenata koji bi da mogu sami sebe postavili za gospodara vasione...
Znam, posto znam kakav je odnos bio prema mom ocu dok je bio u bolnici zbog operacije, po recima lekara koji ga je operisao, "najveca hernija koju je u zivotu video"
I da... njemu su rekli da kupi gazu, flaster i lek jer bolnica jednostavno nije imala... Vaznije je bilo finansirati Marka Milosevica i njegove gajbice, nego Prvu hirursku...
I da... kod njega su dolazili studenti da vide kako je rasporen k'o svinjce, ali kako da nauce ako ne vide kako izgleda posledica operacije pacijenta koji nece da se operise dok nije doteralo cara do duvara i zapetljavanja creva...

S druge strane, korupcija postoji. Postoji u svakom poslu.
Ona je strasna, ali ne zbog posla kojim se neko bavi, vec zbog same sebe.
Meni se cesce desavalo da mi salterska sluzbenica namiguje, nego da to radi lekar...
Dovoljno je stati sa strane i pogledati koliko se para nelegalno okrene u pisarnici Palate pravde... hiljadu dinara ovde, hiljadu onde...
Ali, sve to nije razlog da se nekome lome ruke... Osuditi, da... Sakatiti, ne...

A, hrirurzi... hirurzi su generalno cudan i munjen soj... obicno su pod tolikim stresom da se za njih ne moze reci da su dobri, ljubazni i pristojni. Vremenom razviju odredjenu branu jer im je izgleda lakse da nekoga gledaju kao organ koji treba da servisiraju nego kao ljudsko bice.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Sve to stoji, ali ja i dalje tvrdim da ako lekar za spasavanje necijeg zivota ispod tezge trazi novac nije covek... Ne moze se to opravdati nikakvim stresom. On je svoj poziv sam izabrao i trebalo bi da pre svega ima morala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Sve to stoji, ali ja i dalje tvrdim da ako lekar za spasavanje necijeg zivota ispod tezge trazi novac nije covek... Ne moze se to opravdati nikakvim stresom. On je svoj poziv sam izabrao i trebalo bi da pre svega ima morala.

Ne bi on trazio da ne postoji neko ko bi mu platio... I bez srceparajucih prica o spasavanju zivota i vrednosti istog.
Onaj ko daje pare tacno zna sta radi i zasto to radi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti radi na svoj način, ja ću na svoj. Smile
slažem se. u pravu si ali ne treba mu lomiti ruke i ne treba ostale lekare trpati u isti koš!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
slažem se. u pravu si ali ne treba mu lomiti ruke i ne treba ostale lekare trpati u isti koš!
Ma dobro, kenjam i ja malo, verovatno (nisam jos licno bio u takvoj situaciji, hvala Bogu) ne bih lomio ruke, ali svakako da doktor koji tako nesto uradi zasluzuje lomljenje ruku u najboljem slucaju.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niko ne zaslužuje lomljenje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ko pusti coveka da umre, zasluzuje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne, zaslužuje da trune u zatvoru sa decoubicama, silovateljima i ostalim šljamom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
ne, zaslužuje da trune u zatvoru sa decoubicama, silovateljima i ostalim šljamom!

Е ти које си навела не заслужују да им се ломе шаке... већ бургија у чело и...  Smile

А лично би преломио ноге и руке и доктору и професору и полицајцу... јер и када их тужиш неће да заглаве онолико колико заслужују...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.