Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hirurg tražio novac da operiše tumor dečaku  (Pročitano 26566 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Dejanu Miloševiću (11), čijem je ocu doktor Eugen Slavik tražio 500 evra za operaciju, odstranjen veliki tumor iz grudnog koša. Dečak se oporavlja posle operacije koja je trajala više od tri sata

Dejan Milošević (11), čijem je ocu doktor Eugen Slavik tražio mito, juče je uspešno operisan na Institutu za neurohirurgiju u Kliničkom centru Srbije. Dečaku je odstranjen veliki tumor iz grudnog koša i on se oporavlja posle operacije koja je trajala više od tri sata!

Dejanov otac Žarko Milošević kaže za Press da je operacija počela u osam časova i da se završila oko 11.

- Doktori su mi rekli da je operacija bila teška i komplikovana. Iz grudnog koša izvađen je veliki tumor koji mu je pritiskao kičmenu moždinu. Uzorci tumora biće odneti na ispitivanje da bi se utvrdilo da li se radi o dobroćudnom ili zloćudnom. Plašio sam se za Dejana kako će sve ovo podneti, pošto je jedva preživeo operaciju tumora na mozgu - kaže Žarko, i dodaje:

- Zadovoljan sam posle svega što se desilo u proteklih sedam dana od kada je uhapšen doktor Slavik, a moj Dejan primljen u bolnicu. Lekari i osoblje su veoma ljubazni. Posebno se zahvaljujem doktoru Miodragu Rakiću, direktoru Instituta za neurohirurgiju, koji je operisao Dejana.

Žarko je sinoć posetio sina u bolnici.

- Doktori su mi rekli da je Dejan, čim se probudio, tražio da pije vodu i da jede. Bio je raspoložen i tražio je da odmah dođem! Čak je lekarima izdiktirao moj broj telefona! Kada sam ga video, srce je htelo da mi prepukne od radosti! Razgovarali smo, rekao mi je da ga malo boli rana, ali da je dobro i da jedva čeka da dođe kući - kaže Milošević.

Naš sagovornik poručuje da je sve moglo drugačije da se završi.

- Nemam ništa protiv doktora Slavika. Dejan je samo trebalo da bude operisan kao i svi ostali pacijenti! Ali, taj doktor mi umalo nije upropastio život. Tražio mi je novac za operaciju teško bolesnog deteta! Ne znam kako sam sve ovo preživeo. Najpre odlazak u policiju, a zatim i veliki pritisak posle hapšenja doktora Slavika. Ipak, smogao sam snage da pomognem mom detetu koje je sada u sigurnim rukama.

Milošević kaže da ga ljudi i dalje presreću na ulici i nude pomoć.

- Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli! Moja supruga se juče rasplakala kada joj je jedna žena u hodniku u bolnici prišla i dala joj novac. Poželela je samo da Dejan što pre ozdravi i otišla - kaže kroz suze Milošević.

Doktor Eugen Slavik (63), koji je pre nedelju dana uhapšen zbog sumnje da je uzeo mito, mogao bi uskoro da bude pušten iz pritvora, tvrdi Slavikov advokat Vera Đurović-Bojović. Branilac poznatog neurohirurga očekuje da on bude pušten na slobodu kada se saslušaju svedoci. Branilac doktora Slavika kaže za Press da je odbrana tražila ukidanje pritvora i da će se danas o tome izjasniti Krivično vanraspravno veće.
- Kada se veće izjasni o našoj žalbi, predmet se vraća istražnom sudiji koji zakazuje termin saslušanja oštećenog Žarka Miloševića. Očekujem da bi Milošević trebalo da bude saslušan krajem ove ili početkom sledeće nedelje. Transkripti snimljenog razgovora između Miloševića i Slavika stigli su u Okružni sud u Beogradu. Kada transkripti budu pročitani, istražni sudija bi trebalo da odredi termin kada će pozvati Miloševića na saslušanje u svojstvu svedoka. Kada oštećeni bude saslušan, verujem da će dr Slavik biti pušten iz pritvora, budući da će tada prestati svi razlozi zbog kojih mu je određena ta mera - kaže Vera Đurović.

Ona je dodala da se u medijima pojavila informacija da je određena dokumentacija o bolesnom dečaku Dejanu Miloševiću nestala, kao i da je dr Slavik uništio neke snimke.

- To nije tačno! Odgovorno tvrdim da je sva dokumentacija na njegovom stolu u kabinetu! Čak ni džip čija je slika objavljena u novinama nije u vlasništvu mog klijenta! Mnogo pacijenata se javilo da ponudi pomoć doktoru, budući da im je on pomagao kada im je bilo najteže. Doktor Slavik je teško podneo hapšenje, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je prebačen u zatvorsku bolnicu zbog opasnosti od infarkta - rekla je naša sagovornica.

Izvor: Press

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
A, da li ste za isti tretman prema pripadnicima svoje profesije...
Mislim... ako profesor pogresno isprica lekciju - polomiti mu sake.
Ako moler pogresno ofarba zidove - polomiti mu sake.
Ako prodavacica spakuje robu u manje kesa - polomiti joj sake...
Znaci.. bilo koja greska bilo kog pripadnika bilo kog esnafa... polomiti mu sake...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima ih razniš vrsta, to je tačno, ali ne treba generalizovati.
Raven, live and let live. ko si ti da sudiš i presuđuješ?
Dosta sam ja prastao, od prastanja nema vajde. Ko sam ja? Samo neko ko zeli pravdu, a posto pravde nema ni za lek, vreme je da se uzmu stvari u svoje ruke.

odrasti aman!  takav stav ne nikako ne čini boljim čovekom od tih gmazova koji traže novac za lečenje, naprotiv! kako se neko ne zainati , reši da završi medicinu i odluči da bude najbolji lekar koji će sve lečiti i svima pomagati jednako i bez plate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pa, ovaj... samopomoc nije dozvoljena...a posto gospon nije cak ni u Srbiji, sve je to duvanje u frulicu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
@Anea, kako mozes da poredis molere i prodavacice sa lekarima?! Kada ce neciji zivot da bude u molerovim rukama?
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
@Anea, kako mozes da poredis molere i prodavacice sa lekarima?! Kada ce neciji zivot da bude u molerovim rukama?

Nije vazno kako ja mogu da poredim, nego.. ako cemo da budemo pravednici... ajde da budemo do kraja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa evo, meni su ovi što postavljaju aluminijumsku stolariju zaglavili prozor sa nekim drvcima sa spoljne strane i nisu ga uopšte dobro pričvrstili. i sad zamisli, naslonim se na taj prozor, on popusti i ja poletim dole. kako možeš da kažeš da moj život nije u rukama tih majstora? ili još gore, zamisli da električar ne sprovede lepo struju? jel i njima da slomimo ruke? ili kad mi radnica iz računovodstva uplati platu na pogrešan račun a ja u gadnom minusu, naravno da mi život od toga zavisi ako nemam para da kupim hranu, platim račune ili lekove? jel i njoj da lomim ruke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Dečaku uspešno operisan tumor
Autor: P.Z.V. – S.T. | 15.01.2009. - 05:00

BEOGRAD - Jedanaestogodišnji Dejan M. uspešno je operisan juče na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu. Dečaku, čiji je otac Žarko prijavio policiji doktora Eugena Slavika da mu je za lečenje sina tražio mito od 500 evra izvađen je tumor iz grudnog koša i njegovo stanje je stabilno.

- Operacija je protekla dobro. Dečak će narednih 24 sata ostati na posmatranju i u ovom trenutku nemoguće je prognozirati tok oporavka. Uradićemo histopatološku analizu izvađenog tumora i tačne rezultate očekujemo za nedelju dana – kaže za „Blic“ direktor Instituta dr Miodrag Rakić.
Vest da je mali Dejan operisan članovi najuže njegove porodice dočekali su sa olakšanjem.
- Neposredno pre operacije supruga mi se onesvestila kad joj je Dejan tražio da mu otpeva omiljenu pesmu. Uplašili smo se da neće preživeti. Operacija je trajala tri sata, a kada mi je doktor Rakić rekao da je zahvat bio uspešan umalo nisam zaplakao. Doktor mi je rekao da se po završetku operacije Dejan na kratko probudio i da je rekao da se oseća dobro – priča otac Žarko.
On kaže da će Dejan morati da ide na terapiju kako mi mogao da hoda, jer ima oštećenja kičmene moždine.
- Lekari su mi rekli da će moj sin morati da ide na redovne terapije. Rekli su mi da će možda prohodati za godinu dana, ali i da postoji mogućnost da neće moći da se kreće.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
jel i njima da slomimo ruke?
Naravno, samo govnjiva motka ispravlja stvari. Pre svega onima koji mogu da budu toliko bezobrazni da se igraju necijim zivotom. Verujem da su male plate, ali ovo je bezobrazluk. Kakav je to doktor? Za sta se skolovao? Ne moze to tako. Mozete vi da pricate sta hocete, ali ne biste tako reagovali da ste osetili tako nesto na svojoj kozi... Ne daj Boze nikom.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozete vi da pricate sta hocete, ali ne biste tako reagovali da ste osetili tako nesto na svojoj kozi... Ne daj Boze nikom.
osetili, tužili i dobili satisfakciju bez lomljenja ruku. tako to radi civilizovan svet. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.