Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hirurg tražio novac da operiše tumor dečaku  (Pročitano 26576 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovde ne pricamo o tezini posla pricamo o etici.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung D900

Startna plata nekoga sa dva razreda srednje skole ko je poslanik je 90.000...
Plata sa svim bonusima nekoga ko je studirao 6 godina i ko se skoluje ostatak zivota je u istom rangu...

To je porazavajuce...

Inace.. jako bih volela da se bacite na studije medicine... pa cak i stomatologije... ili mozda farmacije... pa da pricate kako je sve to lako Wink

i ja bih jako volela da sa medicine dodju na masinski pa onda da se utvrdi nekim kriterijumima ciji je fakultet tezi.. eto i moje osnovne studije traju 10 semestra, plus mag plus doktorske.. to se njima racuna kao spec staz, tako da ddje na isto..

a inzenjer u Bg-u kosta 40-50 000..

nicim oni nisu zasluzili da se tako ophode prema ljudima i da traze novac da bi spasili zivot detetu, sami su birali taj poziv i nisu ti radni uslovi od juce svi su znali u sta se upustaju
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
e pa ti nemoj onda cekati da ti zivot zavisi od njega da bi nesto preduzeo
Pa da, nemoj da se razbolis pa da ti zivot zavisi od njega. Bravo majstore.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
pa doktori uopste nisu tako slabo placeni kao sto se ovde prica.. sa dezurstvima, bonusima, premijama izadju i 100 000 u toku meseca, sto za ovadsnje

Nisu doktori fudbaleri pa da dobijaju premije...  Smile Tih famoznih 100 000 dinara ima do 5% lekara (obicno su to lekari koji su zaposleni i pri fakultetu)... Ja u kuci imam dva lekara specijalista i nisu ni blizu te cifre...  Smile

Poznavao sam coveka koji je imao rak debelog creva pa su mu gurali metalnu sipku u anus radi ispitivanja. Jel to radis bolesnom coveku? Steta sto nisam bio stariji da sam imao pusku, rado bi odrobijao dog skota od doktora  Smile

Sta sve covek nece da procita?!  Smile Neko te je (ne)namerno slagao...

Za tvoju informaciju, to "guranje metalne sipke" se naziva rektoskopija i jedna je najznacajnijih dijagnosticnih metoda za bolesti donjeg dela digestivnog sistema...  Smile I uveliko moze spasiti zivot obolelom, jer je to jedini nacin da se uradi biopsija pomocu koje se histoloski odredjuje tip kancera... I ubacuje se sonda, jer metalna sipka nije toliko savitljiva...  Smile

Plata sa svim bonusima nekoga ko je studirao 6 godina i ko se skoluje ostatak zivota je u istom rangu...

To je porazavajuce...

Eh, da je samo 6 godina... Ja sam ti sada obican lekar opste medicine, a za 7 godina studiranja (jbg, morala je jedna godina da se obnovi) sam mnogo toga zrtvovao, a neke moje kolege mnogo vise... A tek treba da ucim za specijalizaciju, a to je minimum jos 4 godine... Pa jos i obnova licence koje su od skora uvedene...

« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 22:44:05 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung D900
zapravo to i nema veze ko koliko studira i sta.. to je necovecno i neka ide takvima na cast
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
jadni oni. sad pacijenti treba da im plate skolovanje    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
Ја нисам због свега тога ни покушао да идем на медицински... пре или касније већина занемари разлог што је уписала тај факултет и људе гледају ко болест а не човека, онда на ред долази и тражење новца јер и овако он то дете не види ко дете већ ко тумор на мозгу... а ови што уписују због стауса у друштву и новца, тек су они кретени. Ја бих увео шестомесечно психијатријско тестирање свих који заврше или када упишу медицину...

Велика лична улагања тј. време, новац, дружење... све то доводи до др. Еугена... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@zoki82
Ja ti pricam sa pravom metalnom sipkom a ti se pravis lud, koja crna kolonoskopija, da je bila kolonoskopija ja bi rekao da je to. Ja ti pricam za metalnu sipku, pravu metalnu sipku eeeee
A ti ako mislis da je ta kolonoskopija super, ako ne dao ti mrak da dobijes rak ali ako ga dobijes, trci da ti nabijaju to unutra kada si u bolovima pa da te pitam. Jos nesto taj covek pre nego sto je umro nakon dolaska iz bolnice je plakao pred mojim ocima pricajuci kako je doktor zvao studente da se zajebavaju sa njegovim anusom jer on je bio zamorce. Pa sad ti vidi i brani doktore.
Koliko sam se ja prica naslusao, koliko sam ja sam imao losih iskustava sa doktorima dovoljno je da se roman napise.
Kao na primer brat moga prijatelja kada je imao rak testisa, Doktor pred celim osobljem i ostalim bolesnicima sa prolazecim posetiocima, vice "Jel te boli kada ti se digne a?"
Jer to doktor? Ja sam rekao prvi koji se bude ponasao kao zivotinja, imam da ga prebijem tako da nece moci da ga sastave 20 godina.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Poznavao sam coveka koji je imao rak debelog creva pa su mu gurali metalnu sipku u anus radi ispitivanja. Jel to radis bolesnom coveku? Steta sto nisam bio stariji da sam imao pusku, rado bi odrobijao dog skota od doktora Smile
ta procedura se zove kolonoskopija. jeste invazivna i teška ali je neophodna za dijagnostikovanje bolesti debelog creva i za preciznije utvrđivane stanja pacijenta. kroz tu metalnu "šipku", tačnije cevku, se u debelo crevi pacijenta uvode odgovarajući optički ili neki drugi instrumenti uz pomoć kojih se posmatra sluzokoža crevam promene na njima, isecaju promene, kauterizuju polipi i sl. bez kolonoskopije i biopsije tkiva, gotovo je nemoguće utvrditi da li je tkivo debelog creva promenjeno i da li su promene benigne ili maligne.loš lekar je onaj lekar oji ne ume dobro da uspostavi dijagnozu i koji ne koristi odgovarajuće dijagnostičke metode. onaj lekar koji vam, bez brisa grla i nosa, za prehladu prepše antibiotike, nema pojma i nije mu stalo.

to što ti, Raven,  misliš da je bolje lečiti se vračanjem, magijama i ritualnim plesom, tvoj problem, fine by me ali nemoj da mrziš ljude koji rade svoj posao kako treba (tu naravno ne ubrajam ove ucenjivače). i još nešto, medicina je posao, zanat, kao i svaki drugi. ne uči se da bi se pomagalo ljudima za osmeh i zahvalnost, uči se da bi taj neko ko je to učio, imao posao koji voli i da radeći svoj posao, bude dobro plaćen.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2009, 08:14:30 od glavna sestra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15

To je porazavajuce...

Inace.. jako bih volela da se bacite na studije medicine... pa cak i stomatologije... ili mozda farmacije... pa da pricate kako je sve to lako Wink

i ja bih jako volela da sa medicine dodju na masinski pa onda da se utvrdi nekim kriterijumima ciji je fakultet tezi.. eto i moje osnovne studije traju 10 semestra, plus mag plus doktorske.. to se njima racuna kao spec staz, tako da ddje na isto..

a inzenjer u Bg-u kosta 40-50 000..

nicim oni nisu zasluzili da se tako ophode prema ljudima i da traze novac da bi spasili zivot detetu, sami su birali taj poziv i nisu ti radni uslovi od juce svi su znali u sta se upustaju

Uz duzno postovanje, mi nismo zemlja koja treba da se bakce teskom industrijom, tako da... niko nista ne dobija od hiperprodukcije masinskih inzenjera...

I to se odnosi na manje-vise sve fakultete... od prava i ekonomije, do filosofije i elektrotehnike...

Citat
Eh, da je samo 6 godina... Ja sam ti sada obican lekar opste medicine, a za 7 godina studiranja (jbg, morala je jedna godina da se obnovi) sam mnogo toga zrtvovao, a neke moje kolege mnogo vise... A tek treba da ucim za specijalizaciju, a to je minimum jos 4 godine... Pa jos i obnova licence koje su od skora uvedene...

6 godina fakulteta, a ostatak provedu u doskolovavanju...
Mislim.. gledam svog tecu koji ima doktorat... specijalizacija, subspecijalizacija, magistratura, doktorat i dalje uci... nauka napreduje... mora da bude u toku... zbog sebe i pacijenata...

A, kad toga nema... dolazi i lekarskih greska.... kombinacija ljudskog faktora i greske tehnike...

A tu je i ostalo medicinsko osoblje... ni oni nisu u nista boljim uslovima...

I nije mi jasno kako se olako uporedjuju sa drugim esnafima...
Alo... oni se bave samom osnovom zivota - zdravljem ljudi - i zbog toga moraju da budu bolje placeni...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.