Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:00:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Himenoplastika - Vracanje nevinosti  (Pročitano 37872 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia N97
Obrni okreni, devojka koja zashije himen nije nevina. Koji god da je razlog tome, dzaba je.

U nashoj kulturi je vecinom prihvaceno mishljenje da devojka ne treba chitav zhivot da bude sa samo jednim mushkarcem. Ispade po ovoj prichi da je suprotno. Kad kazhem "nasha kultura" mislim na BG.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
pa i ne treba... sex nije niti tabu tema niti ista slicno
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SF,

da,svakako.

pomenuh uzgred i rekoh da u tom slucaju,koji navedoh, to ima svoju svrhu i ulogu.

i rekoh da je moje nerazumjevanje vezano za zene koje ne pripadaju takvim drustvima,cak naprotiv,pripadaju

drustvima koja su totalna krajnost od pomenutih,pa se podvrgavaju ovoj operaciji.

slazem se za opazanje u zadnjoj recenici...jedino bih naglasila da direktno...sigurno da ne.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ono indirektno... je zakon ponude i potraznje... on trazi nevinu... ona radi operaciju...
U toj situaciji, on je mozda primitivan i zaostao.. ali ona je sigurno varalica...

Ja takve ljude ne razumem... meni je bitno da je moja devojka, od trenutka kada smo poceli vezu, bila samo samnom... normalno, nije bas da cenim ako je pre mene menjala partnere previse cesto, jer to govori o nekim drugim stvarima, ali ovo ne razumem...

Jasno je da su ovakvi primeri retki...

Ipak, mislim da, barem kod nas... njima pribegavaju one devojke koje hoce nesto da isprave, a ne one koje hoce nekog da prevare...
Oba slucaja su prisutna, ali prosto mislim da je ovaj prvi mnogo cesci, na ovim prostorima...

E to mene zanima... o tome bih da pricamo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
steta sto ne poznajem ni jednu zenu koja je makar izjavila nesto tipa "eh da mi je vratiti nevinost" Smile,

tako da sve na ovoj temi,bar sto se tice mene ,sve je u domenu nagadjanja.

ali...asocira me ono tvoje zapazanje " djevojke koje hoce nesto da isprave" na neke izjave tipa " kamo srece da nisam bila sa ovim ili onim " ili " neka bih ili mnoga bih iskustva sa njima da zaboravim".

bilo bi logicno da ti rijetki, rijetki slucajevi ustvari ovim cinom kupuju iluziju novog i boljeg pocetka sa muskarcima.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 6233
Pa ko ce da hrani grad ako svi odu sa sela?

Pa ko nas inace hrani  Smile

A mozemo i da uzvozimo  ukrajinke, kineskinje i albanke, narocito ove zadnje,  kod njih je malo muskaraca vecina je emigrirala, nema ko da ih zeni,  a verovatno su i nevine-svima dobro  Smile

Gledao sam o ljudima sa juga koji zene te Albanke.Postoji posebno drustvo koje finansira takve brakove a i organizuje njihova okupljanja.

Vecina tih devojaka dobrovoljno bez problema prelazi u pravoslavlje.

Kako sam ja razumeo a i mislim da je njima glavni  cilj da se poveca natalitet koji je u stalnom padu i da se pomogne muskarcima iz seoskih sredina  kojima je tesko da nadju devojku za zenidbu.Ovo je jedan od veoma dobrih primera borbe protiv bele kuge a ovaj problem nasa drzava nikako ozbiljno da shvati Smiley 1

Usput izvinjavam se za offtopic Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 00:16:19 od MeXoRiuS_92 »
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

A mozemo i da uzvozimo  ukrajinke, kineskinje i albanke, narocito ove zadnje,  kod njih je malo muskaraca vecina je emigrirala, nema ko da ih zeni,  a verovatno su i nevine-svima dobro  Smile

Gledao sam o ljudima sa juga koji zene te Albanke.Postoji posebno drustvo koje finansira takve brakove a i organizuje njihova okupljanja.

Kako sam ja razumeo a i mislim da je njima glavni  cilj da se poveca natalitet koji je u stalnom padu i da se pomogne muskarcima iz seoskih sredina  kojima je tesko da nadju devojku za zenidbu.Ovo je jedan od veoma dobrih primera borbe protiv bele kuge a ovaj problem nasa drzava nikako ozbiljno da shvati Smiley 1

Kakvo je to provala  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 6233

Kakvo je to provala  Smile

Ne razumem.Sta je provala?Mislis da lazem ili sta?
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

Ma ne kazem ti da lazes, nego da ja nisam do sada tako nesto cuo  Smile
Odakle uopste dolaze te Albanke, to sa religijom znam da kod Albanaca nije nesto strogo definisano i da ih isto ima i Pravoslavaca i Katolika al za da vencavanja prvi put cujem. I kako njena familija kad su oni tolko krvno vezani i to. Mislim, zanimljivo mi deluje ako funkcionise  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 6233

Ma ne kazem ti da lazes, nego da ja nisam do sada tako nesto cuo  Smile
Odakle uopste dolaze te Albanke, to sa religijom znam da kod Albanaca nije nesto strogo definisano i da ih isto ima i Pravoslavaca i Katolika al za da vencavanja prvi put cujem. I kako njena familija kad su oni tolko krvno vezani i to. Mislim, zanimljivo mi deluje ako funkcionise  Smile

To sam davno gledao ne secam secam se kako se zove emisija mislim da je bila na rts-u.

Procitaj ovo mislim da je veoma interesantno nasao sam na jednom forumu :

Sreća stigla iz Skadra

SVE do nedavno kuća Ljubisava Savića, uglednog domaćina iz Sopoćana kod Novog Pazara bila je zapuštena, jer nije imalo ženske ruke da je očisti i uredi. Domaćin Ljubisav i njegov sin Radiša (40) sami su mesili, kuvali, prali i muzli krave...
Ali, dolaskom mlade snajke Palvere Plum (28) iz okoline Skadra u Albaniji, sve se promenilo: kuća blista, a mladoženja Radiša i svekar Ljubisav sijaju od sreće.
Početkom ove godine, sreća je stigla i u dom Velisava Rakonjca, vrednog domaćina iz Višnjice kod Sjenice: i njegov sin Milinko, kršni 40-ogodišnjak, oženio se Albankom - lepom Mirijetom Geci (30), koja je, zbog ljubavi i boljeg života, na Pešter stigla takođe iz okoline Skadra. Još dvadesetak mladih Albanki našlo je u poslednjih godinu dana bračnog druga i sreću u selima novopazarske, sjeničke i tutinske opštine.
- Naše devojke odoše u grad, a momci ostadoše neoženjeni. U selima na Pešteru, Goliji i Rogozni više stotina zgodnih i vrednih mladića, mahom iz dobrostojećih kuća, ne može da se oženi i formira porodicu. Mnogi su pregurali četrdesetu. Srećom, mlade Albanke se ničega ne libe: vole selo, poštene su, vredne, radne i odane porodici. Nisam ni sanjao da će se moj Radiša oženiti Albankom, a eto desilo se - kaže starina Ljubisav Savić iz okoline Sopoćana.
Devojke iz Albanije, po veri katolkinje i pravoslavke, tek uče srpski.
- Lepo mi je ovde, dobro sam primljena, volim selo, u Sopoćanima postoje svi uslovi za dobar život. U odnosu na gudure, odakle sam došla, ovo je blagostanje. Išla sam i u Novi Pazar. Sve mi se sviđa - ističe Palvera Plum.
- Da mi je neko rekao da će se oženiti nevestom iz Albanije pomislio bih mu da je lud. No, sudbina je, izgleda, baš tako udesila. Sa Mirijetom se dobro slažem - ističe mladoženja Milinko Rakonjac.
- Odlično sam primljena, svekrva Dobrinka me voli i pazi, a i ja nju. Kako čujem, dobro su se snašle i druge Albanke koje su stigle u ovaj deo Srbije. Evo, još jedna moja sunarodkinja stigla je u Višnjicu. Biće nas još više, lepo nam je ovde - naglašava mlada snajka Mirijeta Geci - Rakonjac.
Zahvaljujući mladim Albankama, "otpisana" sela u Raškoj oblasti sada ponovo imaju perspektivu.

PO PREPORUCI
PRVE "udavače" iz Albanije stigle su u Rašku oblast po preporuci prijatelja i uz blagoslov ovdašnjih sveštenika. Na brak sa Srbima mlade Albanke odlučuju se tek kad dobiju garanciju i preporuku zemljakinja koje su se već udale i koje žive u Srbiji.

Mlade Albanke u RS

Nakon što je sklopljeno na desetine brakova, uglavnom starijih momaka i neženja, sa podrucja jugozapadne Srbije i severne Crne Gore sa mladim Albankama, ta moda se već polako preselila i u Republiku Srpsku Prva mlada iz Albanije ovih dana došla je u selo Paočice nadomak Višegrada.

Darko Stjepanovic se oženio katolkinjom Verom Cardaku iz jednog sela udaljenog desetak kilometara od Skadra u Albaniji. Darko kaže da je u Albaniju radi upoznavanja sa mladom i zbog prosidbe išao nekoliko puta o da je svaki put lepo primljen. Drugi put sam putovao "da dam besu" i još jednom vidim mladu, ispričao je Darko, dodavši da je po njihovim običajima morao da joj pokloni zlatne minduše, sat, narukvicu, ogrlicu i prsten.

Ako je samo jedan od ovih poklona nedostajao ništa od veridbe i četvrti put je išao da - dovede mladu u Višegrad. Mladu su mi morali izvesti samo kad je pun mesec i to do podne kad dan napreduje, rekao je Danko o običajima u Albaniji. Po preporukama Darka Stjepanovića ovih dana za Skadar će krenuti desetak neženja iz Višegradskog i Pribojskog kraja da bi se oženili Albankama.

izvor:in4s.net
IP sačuvana
social share

[/img]

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:00:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.