Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хиљаде новопазараца тражило ''републику санџак''  (Pročitano 18076 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
... Pevaj uz Ruse jer dok su ti oni iza ledja ove manjine kojima se diglo, manje će da talasaju.
U Rusiji skoro svaka manjina ima svoju  republiku.  Ništa tu ne pomaže pevanje, sve dok kauboji šalju vojsku i dolare a Rusi principijelnu podršku. Nememo mi ništa od Rusa, sve dok nas ne podrže vojno i finansijski, a to nit su imali, nit imaju, nit će u dogledno vreme imati nameru da čine.

Pogrešno. U Rusiji ima manjina a van nje su bivše Sovjetske republike sa bazama takvih manjina. To je slično poredjenje kao sa bivšom sfrj. Niko Armenima, Gruzinima, Kazahstancima i drugima ne brani da idu u svoje zemlje, iako ih i dalje ima po Rusiji.

Nije pogrešno ... U Rusiji ima 21 republika u kojoj žive nacionalne manjine, koje često ni u tim republikama nisu apsolutna većina. Npr Mordovija, u kojoj nadpolovičnu većinu čine Rusi, dok manjina Mordovinci čine jedno 40 posto stanovništva http://en.wikipedia.org/wiki/Republics_of_Russia
Uostalom, zvaničan ruski stav je da je Srbija napravila pogrešan korak ukidanje autonomije na KiM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Rusima je njihov interes na prvo mestu, ali oni idu na kartu "bratska zemlja" pa se mnogi ovde "pale" na te price. Koliko EU gleda da ostvari svoj inters ovde, toliko isto to zeli i Rusija, s tim sto sa EU znamo na cemu smo, ali ovi "ubice sa osmoehom" pricaju price o "bratstvu" i onda bez ikakvih problema za sitne pare kupise "NIS" i odvlace nas od EU.
За разлику од других који такође за ситне паре купују све остало и одвлаче нас од Русије, признају незаконито отцепљење дела наше земље и пре десетак година су нас бомбардовали?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung 111111
Citat
Хиљаде новопазараца тражило ''републику санџак''

i ja bi jebo vesnu zmijanac..al ne ide  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Tema, tema, temica ... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
"Ostace toliko Srba koliko da stane pod jednu sljivu"

Raven nije sve Dark kako se čini Smile

Kazi to Tarabicu, cije se svako prorocanstvo ostvarilo do sada

Koje se poslednje ostvarilo?

Ako se secam dobro, davno je bilo kada sam citao, predvideo je Tita i Partizane i predvideo je razdor Jugoslavije.
Sada je ostalo samo da "narod iz zemlje"

"Mitar mi je svasta kazivo, te je rekao da ce coek plavijeh ociju, a sa zvijezdom na celu prekinuti ljubav sa nasom pravoslavnom bracom, Rusima. On nece njima biti zahvalan ni za to sto sijedi na nasemu prestolju, na koji su ga oni ustolicili i popeli. Nastace velikacka omraza izmedju naske i Rusa. Pasce krv u nama samima. No, te ce se rane lako preboljeti i mi cemo se jopet sa Rusima izmiriti, ali nikad iskreno, nego onako, na rijeci i govoru, da nas drugi ne bi razumjeli, kako jedni druge pritvorujemo i lazemo".

. . .

"Srbija ce najbolje zivjeti kada se na njeno prestolje popne coek plavijeh ociju, na bijelome konju, koji budne u Srbiju dosao i doneo neku novu vjeru. Taj sto se na nase prestolje popne, bice dugovjecan i krepak, te ce umrijeti oko svoje stote godine. On ce voljeti mnogo da lovi, te ce u jednome lovu, nehotice pasti sa svoga konja bijelca i nogu izgubiti. Od toga gubitka noge ce i umrijeti, a ne od starosti svoje.

Poslje njega, doci ce da vlada nasom carevinom nekakva komisija, ali vise nece biti nako kako je bilo."

. . .

"Iako ce u nasoj carevini ljudi zaboraviti na glad i cemer i u velikackom rahatluku zivjeti, brat ce s bratom mrziti i zlo jedan drugom misljeti.

Na nasijem granicama i preko njih pojavice se novi narod. Rasce ti ljudi iz zemlje, ko trava na livadi poslje velikoga dazda, a bice vredni i posteni, te ce na nasu mrziju odgovoriti svojom pamecu. Oni ce paziti jedni druge, ko da su svi braca rodjena. Mi, jopet, od svoje manite pameti misljecemo da sve znamo i umijemo, te cemo onaj narod krstiti nekom novom vjerom koja se budne u nas pojavila, ali svo to krstenje nase zalud ce biti, jerbo ce svi ljudi toga novoga naroda vjerovati samo u sebe i ni u koga vise. Velikacki belaj ce nastati oko toga, jerbo ce taj narod junacan biti.

Mlogo ljeta potrajace taj belaj, ali niko nista ucinjeti ne more, jerbo ce taj narod nicati svuda kao trava. Jedan koji se budne rodio mnogo ljeta poslje tebe, bice cestit i uman, te ce se s tijem narodom u miru razgraniciti. Mi cemo ondakar u slozi zivjeti - oni tamo, mi vodje

i tamo. Taj koji budne cinio to razgranicenje i bice i ko nece biti tvoj rod."

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne vidim ja ovde ništa loše. Mi smo sa Rusima bili u mnogo boljim odnosima nego što smo sada. Ovdašnja vlast je to bratstvo raskinula. Sve je samo na papiru, realnog razumevanja nema. Tome smo doprineli mi a ne Rusi.

Posle toga dolazi sa njima pomirenje, kako si citirao Tarabiće i pravo bratsko pomirenje. Tu leži naš spas. Što se vere tiče, i tu se mnogo toga promenilo pa imamo sada Srbiju sa 70% vernika a samo 4% onih koji posećuju pravoslavne hramove. To ništa nije loše. Ljudi su verujući a sve manje slepi da vide nedostatke crkvenih poglavara.

Onaj ko dodje i uspe da nas ukormili, svaka mu čast i treba da živi 200 a ne sto godina.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 23:10:01 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Onaj ko dodje i uspe da nas ukormili, svaka mu čast i treba da živi 200 a ne sto godina.

Taj je vec bio doso o otso, po opisu je to bio Tito...

A ta "nova vera" sa kojim se hteo "krstiti" taj "novi narod" je komunizam i Albanci...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ne znam koliko si u dubinu chitala ali je on isto rekao da vise Srba nece biti na nashim prostorima, neko ce drugi ziveti tu
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Pusti Tarabica, imamo mi Ere obicaj da lupamo  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Pusti Tarabica, imamo mi Ere obicaj da lupamo Smile
Mozda neke druge Ere, ovaj Era je bio u pravu
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.