Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:02:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180894 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Aha  Smile Smile Smile

Je li, jesi li razmisljao da poradimo na pitanju magicnih p[raskova, ti i ja  Smile
Ti delas na onoj ja na ovoj teritoriji  Smile
Za povecanje djoke, ala bi imali musterija jbt  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Citat
Mada ovom narodu mozes da uvalis sta oces tako da....

Kokakolizacija je pocela...  Smile
Odlican primer, u coca-coli nema ama bas niceg korisnog a prodaje se extra dobro, reklama je cudo, nju nije prodao kvalitet nego lazan osmeh.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pre 100 godina Coca Cola je sadrzala koku i prodavala se u apotekama tako da je sasvim moguce da ce se to desiti i sa ovim  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Inace, coca-cola nije zasticena patentom jer bi to znacilo da moraju da otkriju sastav proizvoda, tj. recept... ali imaju trade-mark, copyright i patent za sve od vrste slova do nacina izrade ambalaze..
Medjutim... niko ne zna sta se tacno nalazi u samom proizvodu... i koliko je stetan ili ne...

Isti slucaj je i sa ovim.. )  
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 15:12:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
zato se prodaje po ceni 3-4x vecoj od normalne,

Ma to je jeftino koliko vredi i koliko tek treba da kosta. Ako zelis ferari moras dobro da platis, a ako zelis ficu ne moras, vrlo je jednostvno. A i da naglasim da ferari nije za svakoga.
Ja nikad u zivotu nisam kupila nesto jeftino, a da sam bila zadovoljna i da sam preporucila nekom to od srca. Svaki kvalitet je prilicno skup, pocevsi od kvalitetne osobe pa do kvalitetne suplementacije. Moje Geox cizme evo nosim vec 6 godinu i skoro me devojka pitala gde sam ih kupila pre mesec dana. A placene su jako puno ali zato i sad kao da su izasle iz fabrike...sta ti je taj kvalitet. Smile
Ali dobro, svaka roba ima svoga kupca i svako zna za sta je predodredjen. Osoba koja zna sta hoce i koja zeli da unapredi svoje zdravlje, zna put. Svi ostali nek zive kako zele, svako bira sta ce staviti na svoju trpezu i nikoga ne treba prisiljavati da jede nesto za sta misli da je stetno po njega. Za sebe znam to da ne zelim da jedem preradjevine, rafinisanu hranu punu aditiva, antibiotika i hormona jer kad sam to jela osecaala sam se nedovoljno dobro i uvek sam znala da zelim da se osecam mnogo bolje, narodski receno -za desetku. To sam i postigla jeduci vec evo drugu godinu herbalife hranu i jako sam sretna zbog toga.
 Dobrostanje zaista nema cenu. Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 15:40:47 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Lolana a ti si doktor pa znas da li je herbalife dobar ?

To sto se ti osecas dobro sa tim nije nikakav..dokaz.

I narkomani se osecaju super sa drogom i ako ih ona ubija...Prolistaj malo ovu temu,5/6strana unazad pa citaj.

Citat
Organizam prvo topi misice onda salo, zasto? Pa tako se brani!
Kada se napravi veliki kalorijski deficit na dnevnoj osnovi organizam se prvo oslobadja misicne mase zato sto on ne zna koliko ce vremena biti u tom deficitu. Misici na dnevnoj osnovi trose 4 puta vise kalorija nego salo. Da bi se zastitio organizam ce prvo odbaciti ono sto mu crpi energiju a to je misicna masa, dok ce salo(mast) cuvati kao rezervu, zato je misicna masa tj. pojacani misicni tonus najbolji sagorevac sala.

Zato onaj ko skida salo mora da pojaca unos proteina a da redukuje druge stvari....

Misici nece bas da splasnu ako ne vezbas samo ce izgubiti tonus, a splasnuce ako se ne hranis kako treba u stvari pojesce se, ali to je duzi proces i ne desava se bas tako brzo, osim ako ne gladujes daleko bilo...

Upravu si  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
zato se prodaje po ceni 3-4x vecoj od normalne,

Ma to je jeftino koliko vredi i koliko tek treba da kosta. Ako zelis ferari moras dobro da platis, a ako zelis ficu ne moras, vrlo je jednostvno. A i da naglasim da ferari nije za svakoga. Smile

lepo kazes da ferari nije za svakoga..mi budale pijemo proteine ,drzimo ketogenu dijetu ...uzimamo razne jeftine preparate itd... i mi bolje izgledamo nego neko ko konzumira 100x skuplje proizvode..pa herbalife je namenjen onima koji pojma nemaju o pravilnom nacinu zivota i do poslednjeg dinara daju za lep izgled... eh...svako bi zeleo da bude fitnes model  ali niko nema petlju da zivi kao fitnes model ..niko nema petlju da stisne zube i da uspe..svi hoce preko nekih precica da izgledaju lepo..ali posle svega uvek djavo dodje po svoju platu ....i naplati je debelo..ponekad cak i vise nego sto treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
.uzimamo razne jeftine preparate

Samo nastavi da uzimas, vec sam objasnila da nemam nista protiv tog stava. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
samo nemoj da preteras sa tim preparatima ..vec kada ih koristis ...cilj je u pravilnom doziranju Wink
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 16:06:10 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
herbalife nisu ni po ceni ni po kvalieti preparati iz svetskog vrha tu su nedje prosek sa svim kompromisima koje to nosi,kvalietan suplement,mada ni on nije 100 naturlih kosta dosta ja sam uzimao neke japanske ginko kapsule kad otvoris vidi se da je to bas ekstrakt te biljke a neki praskovi za pacove,herbalife je jos jedna u nizu prevara za ljude koji uvek hoce da budu lepi i fit,a dovoljno je da uzimaju presnu hranu po receptima gintera i postici ce to isto na prirodan nacin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:02:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.