Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:39:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180862 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Lolana nemoj da se ljutis i nemoj da se vredjas ovime sto cu sada da ti kazem. Ja razumem tebe i sve sto ti kazes je ok ali herbalife u koji se maltene kunes je najobicnija prevara od proizvoda. Zasto? Ja ne sporim da on ima to sto ima mada nisam video da je prosao proveru labolatorije na VMA, gde inace prolaze svi proizvodi da bi im se izdala deklaracija kako bi uopste mogli da se nadju u prodaji. To je proizvodjac ondnosno distributer duzan da pokaze na svom sajtu, doduse tu je sada novi problem jedno pitanje za tebe, koji je uopste zvanicni sajt HL??? Koji im je zvanicni sajt u Srbiji, ja sam nasao 10ak sajtova,
http://www.smrsatijelako.com/
http://www.zdravaishrana.net/
http://www.herbadijeta.com/
http://www.for-fit.rs/
http://www.zdrav-zivot.com/
http://www3.herba-srbija.com/
http://www.zdravomrsavljenje.net/

Kao sto vidimo ovo je mreza sajtova koji su odlicno odradjeni a samo sa jednom svrhom za prodaju HL preparata, gde vlasnik ovih sajtova dobija procenat od prodaje preparata(vlasnik ovih sajtova je jedan covek). Ja nemam nista protiv tog modela poslovanja evo ko zeli da pocne neka poseti njihovu stranicu http://www.siguranposao.com/ 

Prodaju neki blend protein(matrix vise proteina) koji sluzi kao zamena za obrok eventualno dopuna, po 4x vecoj ceni nego sto to rade druge firme koje su kud i kamo starije i bolje od ove HL, bar se ne kriju iza razno raznih sajtova i fantomskih firmi! ]
 Interesuje me samo zasto kada se u google ukuca herbalife prvi predlog pored njega je scam(prevara), slucajno ili ne?

Pricas mi pricu u ferariju i extra skupim cizmama ja tebe razumem i razumem sta hoces da kazes ali razumem i njih jer oni bas targetuju trziste ljudi kao sto si ti koji smatraju da kvalitet moze da se kupi novcem sto apsolutno nije nikakav garant sigurnosti proizvoda, ako mene pitas ja bih pre kupio Aston Martina koji je duplo bolji i unikatniji od izvikanog ferafija, ali dobro to sam ja. Nadam se da sam uspeo da objasnim ono sto sam mislio. Voleo bih da mi predocis deklaraciju o uvozu da vidim da je njihov proizvod prosao provevu na VMA i da je odobrena prodaja u Srbiji, to ce mi biti najvece zadovoljstvo ako bar pijete precenjeno skupe preparate bar da budete bezbedni.

Jos nesto, jednom si me pitala o HL preparatima sta mislim, jako je odavno to bilo ja sam rekao da su prevara jer uvaljuju ljudima po 4x vecoj ceni sto moze da se kupi bilo gde po normalnoj ceni, ti si mi rekla citiram, da ja nemam pojima i da samo lupetam gluposti, to uopste nije bilo u redu sa tvoje strane Smile jer je to sto sam rekao istina zar ne?!
Sastav preparata HL mozemo naci u bilo kom blend ili meal replacement pack proteinskom proizvodu, tako da je hvalospev o njegovom super mega ultra giga kvalitetnom sastavu cisto proseravanje Smile
Ako uopste bilo gde moze javno da se vidi sastav ovih HL preparata Smile

Povlacim rec, video sam im label's na HL sajtu za USA, ovo je po sastavu grdje od BioTech-a a prodaje se 4x skuplje od ON, EAS, Ulitamte, UNI, Dym samo toliko cu da kazem, pa ko razume shvatice Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 18:19:12 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Misici nece bas da splasnu ako ne vezbas samo ce izgubiti tonus, a splasnuce ako se ne hranis kako treba u stvari pojesce se, ali to je duzi proces i ne desava se bas tako brzo, osim ako ne gladujes daleko bilo...

Jeste, nadasve nije ni zdravo ni normalno to raditi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Povlacim rec, video sam im label's na HL sajtu za USA, ovo je po sastavu grdje od BioTech-a a prodaje se 4x skuplje od ON, EAS, Ulitamte, UNI, Dym samo toliko cu da kazem, pa ko razume shvatice Smile

u jbt..samo biotech se popravio ..da znas ..piju ga ortaci (ovaj novi) i kazu da je extra..pijem ga i ja ..ono solidan je ...ali da je hl ...joooj pa ko sinta 6 majku mu ...pa ti lolice moja ..kupuj onda syntha 6 bar znas da je brend dobar BSN i "kvalitetan" malo sutra ..ali to je SYNTHA 6

evo lolana kupuj ovaj protein ..znam da je solidan i bolji od tvojih herba life preparata
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 20:14:05 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
misewicu, kuano kosta?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
3700 din 1.32kg...sto je mnogo za takav protein ...naduvan je mnogo .. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da, da....
zato treba uzeti citavih 240gr herbinog zelenog praska za 3 219.92 Din.:

Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 00:04:22 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
uh jbt... 3200 da idu oni u qrac....  Smile Smile Smile Smile pa to mu kilo dodje bre ..12800 pa to je nekih 6.5 kila biotech proteina 80% ...nemam reci ...@lolana ako ti toliko dajes ..odma se upucaj ...ili posavetuj nas koji iole znamo o materiji da te uputimo na nesto korisnije i isplatljivije jer ovo je DRANJE na kub...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
U jbt sta vi pijete..Vi cetrdesetu nema da zgazite  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
U jbt sta vi pijete..Vi cetrdesetu nema da zgazite  Smile

to vazi za lolanu .. za mene ne ..ja se kljukam dobrim i proverenim stvarima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
zato treba uzeti citavih 240gr herbinog zelenog praska za 3 219.92
Smiley 1 Smiley 1

Sta ces, mi obicni smrtnici nikada necemo voziti Ferari  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:39:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.