Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180582 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
E, gadite mi se vi likovi koji se registrujete na forum da bi reklamirali zeleni prasak po ceni kokaina.
FO!

A cime se ti bavis Deki ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja sam pocela da pijem te preparate pre 4 meseca i mogu vam reci da sam zadovoljna.Nisam ih uzela zbog mrsavljenja nego zbog zdravlja i verovali vi ili ne regulisala sam prvenstveno problem koji imam godinama unazad,hormoni su se stabilizovali,lice mi se ocistilo od bubuljica,ojacali su mi kosa i nokti.Sta znam,meni je pomoglo,svako ima neko svoje licno iskustvo i ne bih da raspravljam bez potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja sam pored sejka pocela da pijem i multivitaminski complex.On osigurava 22 osnovna vitamina i minerala potrebna organzimu .Tablete su malo vece i ja imam veciti problem da progutam ,ali nekako se snadjem vec . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
vidim da tema nije odavno aktivna nemam ni mnogo vremena da piskaram po forumu ali kao ovaj decko par postova iznad imam potrebu da mozda nekome ko jos nije kupio a ima nameru dam savet da se kloni ovih preparata. a da ne bude da pricam eto tek tako pokusacu i da obrazlosim pa ko hoce da cita i primi k znaju nek cita ko nece ne mora.
imam 5 godina treninga u teretani iza sebe pre toga aktivno bavljenje waterpolom i poprilicno iskustvo o suplementima i zdravoj ishrani .nikada ne bih ni dosao na ovu temu jel nivo znanja koji moze ovde da se pokupi sam odavno prevazisao ,da veceras setajuci gradom nisam naleteo na stand herba life i malo po malo simpaticni decak i devojcica koji vidi se po prvoj izgovorenoj recenici nemaju ama bas nikakve veze sa tim sto pricaju tj sve su naucili napamet i ponavljaju od stranke do stranke mi izmere nivo masti u organizmu i krenu da mi pricaju o njihovim preparatima i cela prica je donekle bila ok do momenta kada sam pitao za cenu tih suplemenata,naravno oni su samo prodavci i bilo bi neukusno njih smarati o papreno visokoj ceni.i tako ja dodjoh kuci i poce da me kopka da li je moguce da neko ima obraza da bukvalno od ljudi koji to kupe pravi magarce i poceh da guglam i dodjoh do bureka i ove teme.

e da predjem na stvar

prvo smatram da ljudi koji hoce da smrsaju nema potrebe da koriste ni jedan suplement jel to moze mnogo kvalitetnije da se odradi regulisanom ishranom .nisam protivnik suplemenata i sam ih koristim ali u sportske svrhe

drugo ako vec neko hoce da praskovima da menja obroke to moze da ucini na 10 puta jeftiniji nacin.cena proteina od herba lifea 240 gram za 3200 din je ne preskupa nego bezobrazna .neki clanovi u predhodnim popustima opravdavaju toliku cenu kvalitetom pa  ja nisam budala da u sebe unosim neko smece ali ocito da ti za ni jednu drugu firmu nisu culi izuzev za herba life pa pisu tako firme kao sto su twinlab,ultimate nutrition,dymatizze,universal,prolab...su renomirane firme sa 20to godisnjim iskustvom u izradi suplemenata ciji proteini u pakovanjima od 2270 gr kostaju od 4 do 7 hiljada u zavisnosti da li se radi o koncentratu,mesavini koncentrata i iszolata ili izolatu proteina sto je nekoliko puta manja cena od herbalife,naravno radi se o proteinu surutke ili ti WHEY jel protein soje je nizerazredni protein u poredjenju sa ovim.

trece odoh na sajt herbalife a da vidim sta to pisu cime opravdavaju toliku cenu,i imah sta da vidim vise gluposti na jednom mestu ne videh pocevsi oko unosa proteina gde se savetuje 50 gr dnevno pa toliki unos nije dovoljan za 10 godisnje dete a ne za odraslog coveka,zatim proizvod koji sluzi kao zamena za obrok predtsavljati kao idealnu zamenu za dorucak i pritom bukvalno sa sprdnjom pricati o dorucku u vidu pahuljica i mleka je zaista smesno,jel dorucak koji se sastoji od ovsenih pahuljica,suvog grozdja cimeta ,lana i mleka sa smanjenom mascu ce svaki nutricionista na svetu staviti ispred praskastog obroka koji placate papreno ,ne znam koji to nobelovac na kojeg se pozivaju iz oblasti medicine moze bilo koga pa i sa pola mozga da ubedi u suprotno.

kasno je prispavalo mi se mozda post deluje malo nepovezano ali sustina je ljudi batalite ovo ja nemam nikakvu korist od ovoga niti radim za herbalife niti za neku drugu firmu eto jednostavno potreba da skrenem paznju da par prorazmislite pre nego se odlucite da bacite vas novac pozz ako nekome nesto nije jasno neka pita ovde odgovoricu sa zadovoljstvom
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Herbalife postaje nutricionistički sponzor FC Barcelona!

objavljeno: 02/06/2010
Herbalife postaje nutricionistički sponzor FC Barcelona!

Kompanija Herbalife je danas objavila trogodišnji multi-milijunski ugovor sa nogometnim klubom Barcelona, kojim Herbalife postaje službeni nutricionistički sponzor kluba. Istovremeno, Leo Messi je potpisao privatni sponzorski ugovor.

Doktori i nutricionisti Nutricionističkog savjetodavnog odbora kompanije Herbalife će pripremati i razvijati posebne nutricionističke programe za najbolje nogometaše svijeta koji igraju u FC Barcelona.

Leo Messi:
''Vrlo sam sretan što sam postao članom tako velike i svjetski poznate nutricionističke kompanije kao što je Herbalife. Zajedno, možemo pomoći u širenju svijesti koliko zdrava prehrana može pomoći sportašima u postizanju maksimuma. Također, naša zajednička suradnja će uključivati i pomoć djeci u potrebama putem zaklada Leo Messi Foundation i Herbalife Family Foundation.''

Michael O. Johnson, glavni direktor Herbalife:
"FC Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu u kojem igraju izvanredni sportaši koji se savršeno uklapaju u našu filozofiju življenja zdravog i aktivnog života. Naši nezavisni distributeri diljem svijeta vrlo su uzbuđeni što će FC Barcelona i njeni igrači predstavljati Herbalife kompaniju.'

Osim FC Barcelona, Herbalife je sponzor i nogometnih klubova LA Galaxy, Inter Milan FC, Valencia CF, Schalke04, Puma (Meksiko) i Santos (Brazil).

Izvor -wwwhrani se dobro
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Cisto sumnjam da ce iko od igraca da koristi to, posto su i oni vezani svojim sponzorskim ugovorima... i licnim trenerima... nutricionistima... i tako dalje... tako dalje...  =P
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
ako cemo tako pa i mc donalds je sponzor vecine sportskih takmicenja,jedno vreme vozace formule jedan su sponzorisale kompanije koje proizvode alkoholna pica i cigarete...to o sponzorstvu je jedna sasvim druga prica .ali cak i tu ne verujem da je inter barselona mesi nadala... jurili herba life da im bnas onu budu sponzori vec hl njih ali ne bitno poenta je da obicni smrtnici koji hoce da koriste suplemente u ishrani nema potrebe da to placaju 10 puta vise samo zbog toga sto oni sponzorisu barselonu vec mogu da koriste druge znatno kvalitetnije a pristupacnije preparate
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
poenta je da obicni smrtnici koji hoce da koriste suplemente u ishrani nema potrebe da to placaju 10 puta vise samo zbog toga sto oni sponzorisu barselonu vec mogu da koriste druge znatno kvalitetnije a pristupacnije preparate

Amin!
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Potpisujem sve sto je Pop Djujic napisao. Herbalife je jedna obicna multilevel kradja. U sustini svi preparati tipa zelena kafa, spiruline i statijaznam su cisto peljesenje naivnih gradjana. Samo sto je razlika sa herbalife ta njihova mulitevel napadnost, pa ispadaju jos i bezobrazni. Evo cak i na fejsbuku vidjam kako delaju.
Ne postoji, na svetu jos nije izmisljen, vestacki preparat/vitamin/protein koji je zdraviji i bolje se apsorbuje od prirodnih svezih namirnica. Ne moze niko kaze da je neki tamo shejk bolji od ovsenih pahuljica ili nekog normalnog dorucka.
Sto se tice sponzorstva fudbalskih klubova kojima se hvale. Pa i ja da dam 50 miliona evra mogu da budem sponzor kome hocu, i to sve da stadion nazovu po meni. A fudbaleri imaju strog rezim ishrane koji nije video herbalife ni na plakatu, nisu blesavi da se kljukaju time.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 

Ja sam na programu herbalife proizvoda vec godinu i po dana i mogu da kazem da mi se zivot promenio otkako jedem i pijem ove proizvode. Sada uzimam 6 proizvoda i imam fenomenalne rezultate, pocevsi od nemerljivo vece energije, savrseno oblikovanog tela ( do cega nisam mogla doci redovnim bavljenjem sportom),konstantno  dobrog raspolozenja i odsustva svih mogucih bolesti, stavrno se ne secam kad sam bila prehladjena, imala herpes i bila umorna. Pozdrav svima  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.