Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:50:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 181128 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
Pazi, ovako...  Dzejmi Oliver je u svojoj seriji "Jamie Oliver's Food Revolution " lepo pokazao razliku izmedju "obroka" i obroka...
Naime, u osnovnim i srednjim skolama Amerike se za obrok deci serviraju pizze... koje ne samo da se ne prave u kuhinjama, vec dolaze spremljene, zapakovane i zaledjene... jedino sto je potrebno je da se sve to gurne u mikrotalasnu ili rernu na 5 minuta...
Ali... kada se pogleda spisak namirnica koje ulaze u tu pizzu, dobija se jedan zdrav, kompletan obrok. Nutritivno, tu je sve sto treba da bude... i to je taj "obrok"...  koji ne moze ni na koji nacin da se uporedi sa pravim obrokom koji se kuva iz pocetka od svezih namirnica...
Znaci.. s jedne strane parce pice, a sa druge parce piletine+salata+hleb... Oba obroka imaju istu nutritivnu vrednost, ali sta je zdravije... ono sto je vec preradjeno ili ono sto je sveze skuvano?
Isti je slucaj i sa drugim namirnicama... od pomfrita (koji se vodi kao povrce) do raznih vrsta preradjenih kroketa i pljeskavica... do mleka sa vestackim ukusom, bojama i kasikom secera po solji... Deca piju mleko, ali unose i svasta pride...

Takva je i  prica sa tim savrsenim sejkovima i zamenama... mozda na papiru sadrze sve sto je potrebno, ali... to ne garantuje da organizam dobija ono sto mu je potrebno.. na duze staze...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Citat
mozda na papiru sadrze sve sto je potrebno, ali... to ne garantuje da organizam dobija ono sto mu je potrebno.. na duze staze...

Ovo je kljucno sto si rekla jer upravo evo pricas sa primerom koji garantuje da mu je organizam dobio sve sto mu je bilo potrebno i to na duze staze. Ja sam promenu osetila samo posle 10 dana zamene dorucka za sejk, vlakna i multicomplex. Da ti ne pricam sada da se druzim sa ljudima koji ovaj vid ishrane koriste vise od decenije o koji izgledaju mladje 10 i vise godina i imaju savrsenu liniju, energiju i zdravlje. Naravno mozes da budes skeptik i da ne verujes, imas potpuno pravo da mislis da ja ovde pisem lazi u cilju sto bolje reklame ali ne mozes da kazes da nesto ne valja ako nisi probala. i tu ne mislim da probas ponekad da zamenis obrok ovim vec da redovno sledis upute i ostavris zeljeni rezultat.
Ja cu sada nabrojati rezultate koje sam dobila redovnom ishranom herbalife proizvoda ,a to su - resila sam dugogodisnji hronicni umor, nervozu, stres, anemiju, slabu energiju, dugo spavanje- lako ustajanje, pms simptome, jako velike bolove pri ciklusu, hronican bol u vratu i ledjima, herpes na usnama, prehlade,nizak pritisak, alergija na sunce i jake mirise,problem sa lenjim crevima i nepodnosenjem glutena, podmladila sam kozu, lice, ojacala nokte , kosa mi je mnogo blistavija, nemam promene raspolozenja pri promeni vremena, povukle su mi se strije, podocnjaci smanjili, savrseno oblikovala telo sto nisam mogla redovnim bavljenjem sportom.

Naravno, ovaj vid obroka nije za svakoga jer je ovo koncept inteligentne celijske ishrane i nije svako sposoban da shvati o cemu se radi. Ne treba biti naporan po svaku cenu i pritiskati ljude da krenu ovim putem jer svako mora da prvo shvati sta zeli, tj kakav rezultat i da to krene da ostavruje. Vecini ljudi je lakse da se svakodnevno prejeda, pdoriguje posle, ima neprijatne gasove i zatvore i da kuka kako je debeo i nema snage i volje nizasta, a nece da lepo razmisli i vidi sta treba menjati. Ja sam sela, razmislila,odlucila, drzala se uputa i ostavrila fenomenalan rezultat i sada evo zelim da pricam o njemu. Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 16:49:29 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
Na duze staze ne postoji zamena za pravu hranu. Jednostavno, ishrana onoga ko ima 20 i ko ima 45 godina se razlikuje. To je priroda. I koliko mogu da primetim... uspeli smo da prezivimo par miliona godina i da znacajno produzimo zivotni vek i bez raznih zamena.

Toliko od mene. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Citat
Jednostavno, ishrana onoga ko ima 20 i ko ima 45 godina se razlikuje.

Naravno, stavr je u pravilnom unosu mikro i makro elemenata jer nema svako istu potrebu za svakim vitaminom, mineralom, proteinom, esencijalnim masnocama i svim drugim nutrijentima. Zbog toga i svakome treba posvetiti paznju i uvideti njegove posebne potrebe,a to je moguce sa sirokom lepezom herbalife prozivoda.

Citat
Na duze staze ne postoji zamena za pravu hranu.

Naravno, Prava hrana je Herbalife hrana i ona nema zamenu jer nijedan drugi obrok vam nece dati svih 117 nutrijenata, ovu energiju, vitalnost i uvek dobro rapsolozenje. Kada se covek dobro oseca, onda je i dobar sam sebi, dobar roditelj, majka, sestra, partner, a kada je bolestan svima je tezak ...najvise samom sebi . Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 13:36:35 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Bojim se bilo sta da napisem u ovoj temi a da ne budem razapet! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Naslov teme glasi - Iskustva sa herbalife hranom.
Ako ces pisati u skladu sa naslovom tj izneti vlastito iskustvo - samo napred, a ako ces pisati o svom Neiskustvu sa ovom hranom (kao ovi pre tebe), nece te niko razapeti ali ce ti dati cinjenice tj odgovor i to iz vlastitog iskustva - sto je jelte i najaci argument. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
rekao sam i opet cu ne zelim jer ce me razapeti, biznis model prodaje herba life je jako dobar nesto sto se moze kupiti za 10x manje para samo reklamom i zvakom prodaju 10x skuplje kao i coca cola nju je na primer prodao samo lazni osmeh, ali dobro kao sto kaze nas narod dok je ovaca bice i vune Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Ma to nije biznis model prodaje ,to je sekta  Smile

Dzaba, dzaba, lepo sam rekla da nema svako domete da shvati o cemu se radi, ljudima je lakse da zive u svojim lazima i da budu nezadovoljni sobom nego da promene navike. A najzadrtiji i najnezadovoljniji sobom su ovi sto nisu probali, a imaju misljenje, ne samo herbalife vec bilo sta novo u svom zivotu, bilo sta za sta treba imati karakter i doneti odluku, tj preseci. Uzivajte i srecno.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A sto volis da besedis o tom zelenom prasku to je cudo jedno... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Apple 15
Ja mislim da je to samo jos jedan primer prirodne selekcije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:50:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.