Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180584 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Besmisleno je raspravljati sa nekim ko misli da je istina samo u jednom sajtu i samo u jednom pristupu, i koji smatra da su casopisi i naucnici koje citiram glupost....Ja sam vase reference ozbiljno pronasao i procitao, ne mislim na clanke na sajtu, nego reference koje ti clanci navode, i mogao sam isto tako lako da ih odbacim kao gluposti, nijedna referenca nije mladja od 2001, te pisao je ovaj te pisao je onaj.
Ja to ne radim, svaka prica ima dve strane i uvek sam spreman argumentovano da raspravljam na datu temu...
Ako imate zelju da argumentovano pricamo, onda procitajte kompletan sastav preparata, a ako radite na izgradnji misicne mase, potrazite na Herbalife sajtu, preparate koji se odnose na fitness, pa onda uporedjujte.
Sto se tice cene, ja tu ne mogu nista da promenin, jer preparat kosta manje u Americi gde se pravi, ali transport radi svoje, ali to nije tema ove price.
Koriscenje preparata bilo koje vrste u kolicinama VECIM od preporucene doze, i duboko nepoverenje u lekare, i samouverenost u sopstveno zdravlje je pravi put da postanete pacijent jednog od tih lekara koje ne podnosite. Kvalitet nasih casopisa na temu ishrane i fitnesa ne bi da komentarisem, ali strucnjaka ima, kao i u svakom poslu, najbolji se tesko nalaze.
Pozdrav

pa ja sam lepo objasni sta koja studija pokazuje a ono sto sam rekao da je glupost to i jeste glupost , valjda znas sta radi prostata a sta radi estrogen , e pa ako znas to onda znas zasto studija koja kaze da estrogne strecava kancer prostate nije tacna a izgleda da ne znas kao i zasto urolozi , oni koji znaju preporucuju suplementaciju kod starijih ljudi koji imaju problema sa prostatom i rizik od raka prostate da uzimaju testosteron booster-e  a ne da povecavaju nivo estrogena , da znas onda ne bi postavljao takve nebuloze , i ostale dve sam objasnio a ja ne vidim da si ti nesto rekao o studijama koje se navode i zasto nisu tacne ili zasto su tacne ove studije koje ti navodis

nemam ja nepoverenje u lekare , ali sto se tice suplementacije oni nemaju pojma , veze nemaju , 99% nikada nista nije ni probalo od suplementacije a oni 1% je probalo ali nije znalo da koristi kako treba , da ne pricam o studentima medicine i doktorima na specijalizaciji i sta su mi sve pricali  , ma ne znaju sta je protein a zavrsili su medicinu itd itd

rekao sam neke suplemente da koristim u vecim kolicinama nego sto pise , a koristim jer tako treba , ja nisam samouveren vec sam informisan , ja nisam ucio od baba Raze vec sam kupovao knjige od najvecih znalaca iz ove oblasti i ucio , sigurno necu da uzmem i ucim od nasih doktora koji ne znaju nista o tome , zatim komuniciram sa ljudima koji se bave time pa i proizvode , drugo narucujem suplemente iz SAD , najveci kvalitet moguci , samo sirovine , i to najbolje , tako da malo vise znam od nasih doktora pa tako nema sta ja njih da pitam , sta da ih pita kada ne znaju sta je protein , da mi pricaju ne pij proteine propasce ti bubrezi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Smile ! You are on CANDID CAMERA !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Gospodine Uboje, izadjite iz okvira t-nation sitea, i procitacete kakvu ste glupost upravo izjavili, a sto se tice urologa koji daju testosteron boosterse ljudima u cilju PREVENCIJE  raka prostate, javite mi njihova mena da im objasnim sta znaci vitium artis.
Gospodine Uboje, ne sumnjam da posedujete veliko znanje u oblasti suplementacije, ali nemojte se mesati u medicinu, postoji nesto vise u fiziologiji i medicini od suplemenata i anabolika. Ako imate iskrene zelje da prosirite vase vidike iz oblasti urologije i medicine generalno, onda prvo otvorite knjige koji su pisali svestki strucnjaci, pocnete od anatomije, fiziologije pa nadalje, utvrdite znanja o hipotalamo hipofizno adrenalnoj osovini, pozitivnim i negativnim povratnim spregama, sta se u sta pretvara i sta iz cega nastaje u ljudskom organizmu, i usput konsultujte i strucnjake sa t-nation sajta, i videcete do kojih cete informacija doci...
Sto se tice argumenata za studije za koje sam dao reference, za to se obratite casopisima i autorima, pogledajte koji je ugled i znanje iza tih studija pa mozemo da pricamo....

Sofija, upravo si pogodila moju misao o pokretanju jedne ovakve teme. Postoji odredjena procedura pre nego sto bilo koji lek dodje do pacijenata, od pretklinickih ispitivanja, preko klinickih ispitivanja itd. Ali, cak i kada sva ta ispitivanja prodju, ne znaci da lekovi nemaju nezeljene efekte. Neki nezeljeni efekti, kontraindikacije, sporedna dejstva se otkrivaju i decenijama nakon pocetka primene. Problem kod preparata za regulaciju tezine, svih pomocnih lekovitih supstanci i slicno, je sto ti preparati u startu ne prolaze tako rigorozne kontrole, i dolaze na trziste sa pecatom nekon Instituta za ovo ili ono, koji garantuje samo jednu stvar, da sastojci kao takvi ne bi trebalo da budu toksicni.....Ne bi trebalo...Kada se pojave na trzistu, vcecina tih preparata nestane nakon godinu dve dana, zavisi koliko marketinga i novca u startu udje u pricu. Samo mali broj preparata opstaje nakon 5 ili 10 godina, i svaki od njih je do tada probalo dosta ljudi, sa manjim ili vecim efektom. Cak i posle toliko godina upotrebe, retko koji od tih preparata bude testiran u iole ozbiljnijoj laboratoriji, ili institutu. O nezeljenim efektima tih preparata se retko prica, jer retko ko i priznaje da ih koristi, kao sramota je da koristis nesto za skidanje kilaze itd.
Iz istog tog razloga sam ja bio duboko sumnjicav o upotrebi takvih preparata.
Kada sam napokon pristao, izabrao sam preparate ne zbog multilevel sistema prodaje, vec zato sto sam video ko stoji iza proizvodnje, koliko imaju iskustva, ko je ispitivao i gde, i na kraju, detaljnih sastava, uputstava, preporuka ko sme ili ko ne sme da koristi, i prica ljudi koji su to koristili.

Ja nikome ovde ne preporucujem da koriste samo ove preparate, niti tvrdim da su najbolji ili jedini put do zdravog nacina zivota, samo zelim da ljudi koji pozele da koriste nesto od preparata za regulaciju tezine, poboljsanje ovog ili onog sistema organa, ili koji navodno lece neke bolesti, pazljivo pretraze internet i literaturu i provere kvalitete svakog od tih preparata pre primene. Nemojte verovati reklamama na TVu, komsinici ili poznaniku, informisite se bolje o svakom suplementu koji koristite. Ima onih koji stvarno mogu da vam pomognu, ali ima i dosta onih koji sadrze u sebi lekove i toksicne materije, i naprave vise stete nego koristi.
Pozdrav

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
moram ti reci da nemas pojma o suplementima a ni o medicini  a ni o trzistu suplemenata

multilevel je tip sekte jer da nije multilevela i zaludjenika koji izgledaju kao babe i herbalife i calvita bi propali u roku od mesec dana , ali za sve postoje budale koje ce da se navuku na ovakve lazi

ni jedan herbalife suplement ne vredi ni 10 dinara po merici a ne 120 din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Moram ti reci, kada smo vec presli na ti, da uvrede i provokacije prihvatam samo od ljudi koji imaju argumente za to, ljudi koji misle da su samo oni u pravu i da je istina jedino njihova, imaju odredjeni problem.
Samim tim, u pravu si, sve je to sekta i babe, i nista ne vredi, i svi ti korisnici i naucnici koji stoje iza toga su budale i glupi, a istina se nalazi u rukama gospodina Uboje i samo njemu bi trebalo verovati za sve sto kaze.  Smile
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ajde kada si doktro i toliko znas ajde objasni ti nama za neki herbafast suplement zasto ga treba unositi i koje koristi imamo od njega , ajde posto toliko znas o suplementima ajde da objasnis ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Druze, pogresan preparat, ovo nije HerbaFast tema, niti je ikad bila.... HerbaLife je u pitanju....Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
herba life , ajde objasni nam koje su koristi nekog od preparata npr. onog za koji sam ja postavio sastav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k510i
Vraćamo se na temu....

Herbalife preparati - iskustva....

Za osobe zainteresovane za sastave i mehanizme dejstva svakog preparata pojedinačno i zajedno, a koji ne smatraju informacije na zvaničnom sajtu date kompanije dovoljnim, neka mi se jave na priv, pa ću ih uputiti na adekvatnu literaturu.

Za sve ostale koji su probali ove preparate ili znaju nekog ko ih je probao...Dobrodošli  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 21:20:14 od Dr M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto, ovako nam je objasnio koristi preparata, zapravo korist ima on i svi ostali distributeri proizvoda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k510i
 Smile Smile Smile

Ne vredi....
Koliko god da se covek potrudi......
nekima bi ipak trebalo nacrtati......

Draga koleginice, pokusao sam da nekima objasnim mehanizme dejstva, a onda su ti isti poceli da me uce ...zanimljivoj medicini... Interesantno da niste reagovali na nestrucne ispade nekih ....strucnjaka za suplemente...
ali ste uvek spremni da kontrirate....i molim vas, ako nista drugo, procitajte ono sto napisem...cisto da budete u toku sa temom....

Hvala na beskrajnoj podrsci, zbog ljudi kao sto ste vi uzivanje je cuti nekoga ko je realno zainteresovan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.