Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:55:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180855 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
E ,iskustva
Ja volim da koristim herbalne stvari za klopu kao i za medicinske razloge ,

Glukoma i tako to zubobolja ,isomnija,zatim dobro je protiv bolova kod fizickih povreda i tako to znate molim vas,

Herbalni 90% proteinski sejkovi su prakticna stvar kad treniras i kad si na putu a moras da jedes 6 puta na dan
Telo mora da bude kao furuna koja stalno gori punom parom dakle moras da jedes na svakih tri do cetri sata cim metabolizam pocne da ti opada dakle moras uvek da ga drzis na maksimumu .Imas tri dobro balansirana jela u toku dana ,meso ,ribu ,povrce,salate,voce,semenje,zitarice i mlecne proizvode i imas tri herbalna sejka koji su zamena ili dodatna klopa jer ne mozes stalo da jedes prvo zbog treninga a drugi ne zelis da siris vise stomak nego sto je to potrebno. Ja licno uvek kupujem sejkove koji se originalno mesaju sa vodom iz cisto prakticnih razloga ali posle uvek mogu odluciti da umesto vode sipam ,vocni sok ili mleko ili supu sto ce obogatiti sejk i dati mu dobar ukus zbog toga je pozeljno kupovati vanila ukus jer ide sa bilo cim ,ako kupis kapucino ukus ,karamelu ili malinu ti ogranicavas sebe sa tim .Trenutno na USA  trzistu ima oko 12 ukusa u evropi malo manje .
Kad kupis veliko pakovanje od 2.5 kila traje prilicno dugo i preporucujem svakom studentu da ima u svom ormanu po jedno pakovanje iz sledecih razloga,Ne kvari se ,mesa se sa vodom,lako se transportuje i razdeli po malim pakovanjima ,ima dosta korisnih vitamina i moze bilo sta da se doda u njih ,lako se sprema.

1.(Brownes) kupis samorastuce belo brasno ,secer,cokolade,jaja ,vanilin secer i lepo zabutas i stavis u rernu pa narendises ravnomerno "solid hash" i nezno naneses jos jedan sloj i cim se digne gotovo je ,fazon je da se ne pretera sa rernom i da se ona sto manje otvara.

2.(preliv za Biftek)
Jedna Pavlaka,cetri kasike majoneza ,mala kasicica senfa ,i vrlo malo rena ,crni biber krunjeni,sitno seckana crvena paprika ,sitno seckane oyster pecurke przene dva minuta na puteru sa belim lukom i belim biberom,
Pomesati nezno i po vrhu nakruniti marihuanu ali pre toga osloboditi je stabljika i semena.

3.(omlet)
tri jaja,pola sitno seckane crvene paprike ,mali sitno seckani crni luka,30 grama prsute i 11 Magicnih pecurka
prziti na vrucem puteru prvo papriku i luka smanji temperaturu  pa dodati prsutu i pecurke,posto su one male ne treba im puno vremena i dodaj jaja,zacini sa malo svezih Herbs na primer persuna/Parsley & Basila.

4.(Sejk)
Banana ne pripada grupi voca vec je Herba .
Casa punomasnog mleka ,banana ,desetak borovnica koje su obilne u ovim zimskim vremenima
U blender za jedan minut i gotovo.

5. (Preparati za mrsavljenje)
U zadnje vreme "Acacia" je vrlo popularan herbalni produkt za mrsavljenje kod nas zvuci egzoticno i retko ali mnogi neznaju da je to ustvari produkt od obicnog cveta od bagrema koga kod nas ima na svakom cosku.

6.(preparati za seks)
Herbalna medicina sa kojom mozete da ulepsate i produzite seksualni dozivljaj moze da se nadje kod kineskih travara ,nikad ne placajte trazenu cenu vec se cenjkajte jer ta medicina je tri cetri puta jeftinija u Kini odakle dolazi. U pakovanjima po tri kapsule dva imena su bolja od drugih zbog jacih sastojaka a to su Dragon i Samurai.
Posto su neravnomerno pakovani ocekujte da ce svaka treca kapsula biti jaca i erakcija moze da se nastavi i par sati posle seksa.Ne radi ako mesate sa alkoholom .
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 21:56:04 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
I ovce su za shishanje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
bio sam ubedjen da ce neko ko se zaista razume i shvata problem prihvatiti da da prikladan savert umesto nekorisnog komentara

ne mogu da organizujem obroke TACKA
ne trebaju mi sejkovi zbog mase i teretane vec samo radi bolje ishrane TACKA
trebaju mi jer ne mogu da jedem salate i povrce pa da na taj nacin ubacim umesto dorucka i vecere nesto prikladnije od pljeskavice i girosa TACKA
nemam pojma nista o nutriijentima i zato sam traziio da neko napise neki recept za kucno pravljeni sejk uz pomoc blendera i koje sastojke (IZ VASEG ISKUSTVA) je najbolje kupiti  i mesati u mo,m slucajuTACKA

dakle sejk kao zamenski obrok za dorucak i veceru nekom ko ne unosi povrce u organizam uopste.....

Molim Vas, da li neko moze da da savet koji je ujedno odgovor na pitanje 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
zasto ne unosis povrce u organizam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
 Smile
zasto ne unosis povrce u organizam  Smile

zato sto od malena ne volim salate nijednu i milion puta sam pokusao svako povrce sem krompira me tera da povracam i jednostavno moje culo ukusa odbija da prihvati to.....

zato bi mi koristilo da napravim tako neki sejk od soje,voca,biljnih vlakana,vitamina sta ti ja znam da tako bar malo popravim unos tih stvari

i ocekivao sam da ce neko pomoci ali za sad nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
potopi neku musli mesavinu u mleku i ostavi da odstoji 10 minuta, uzmi jednu jabuku, jednu vecu sargarepu, malo meda i sve to zajedno stavi u blender i nalij obranim mlekom ili jos bolje sojinim mlekom i eto.

Po potrebi menjaj voce, dodaj i krusku, ananas, bananu ... ili leti stvljaj crveno voce, malinu i kupinu, jagode ...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 22:28:40 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
batice nisam bas za blendere zato sto je i to na neki nacin termicka obrada rane,sto se tice herbalajfa to je gmo djubre
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
zato sto od malena ne volim salate nijednu i milion puta sam pokusao svako povrce sem krompira me tera da povracam i jednostavno moje culo ukusa odbija da prihvati to.....
lol
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat

vrlo lako moguce. moje dete ne jede nista odvoca i nijednu salatu.
ali...uspevam da poturim cedjeni sok, od raznog povrca i voca, koje mudro spakujem u neku "original" flasu od soka.
mozda tu lezi problem? kad ne bi znao mozda bi popio ili pojeo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Sandra 80

Citat

vrlo lako moguce. moje dete ne jede nista odvoca i nijednu salatu.
ali...uspevam da poturim cedjeni sok, od raznog povrca i voca, koje mudro spakujem u neku "original" flasu od soka.
mozda tu lezi problem? kad ne bi znao mozda bi popio ili pojeo.

Moj klinac 15 meseci jede pecurke,maslinke,borovnice jagode,maline,kiwi,krastavac,paradajz ,cveklu,
sargarepu,tikvice,luka,pohovan plavi patlidzan celer,krompirice,pirinac,kuvano zito i grasak ,przenu crvenu papriku.
Ne voli bostan jer u ovo doba godine nije bas sladak i ne voli mango jer mu je ljigav i bezi mu iz ruke,
a kiseli krastavac kvari mu ukus druge hrane pa ga baca.
Inace dok je bio mali ,sve povrce mu obarimo pa stavimo u procesor hrane ali za ukus malo V8 soka od povrca i sargarepe ili sok od paradajza.

Preporucujem tipu iznad da zaboravi blender to uopste nije dobro ni prakticno za pravljenje sejkova ukoliko nije sitno iseckano ,procesor za hranu je dobar ako u njega stavljas ociscene i obarene stvari ali ako si mlad covek kupi bre Jucer ,to je najbolje za tebe ,Samo sta se trazi od tebe je da operes voce i povrce,dakle u Jucer ubacis celu jabuku ,celu sargarepu,celer,celu pomarandzu,jagode ,kruske i to sve sa stabljikama i semenjem unutra a sa druge strane samo cist lep gusti sok.
So se tice recepta ne budi lenj nego eksperimentisi malo ,sam ces da nadjes kombinaciju i ukus koji ti odgovaraju.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 17:02:25 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:55:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.