Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 19:33:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 181166 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E

Ma to nije biznis model prodaje ,to je sekta  Smile

Dzaba, dzaba, lepo sam rekla da nema svako domete da shvati o cemu se radi, ljudima je lakse da zive u svojim lazima i da budu nezadovoljni sobom nego da promene navike. A najzadrtiji i najnezadovoljniji sobom su ovi sto nisu probali, a imaju misljenje, ne samo herbalife vec bilo sta novo u svom zivotu, bilo sta za sta treba imati karakter i doneti odluku, tj preseci. Uzivajte i srecno.  Smile Smile

Pa u tome i jeste stvar ja sam sve to sto pricas sasvim sam uradio bez herba life-a i kad sam ti to jednom prilikom rekao i objasnio ti si me maltene napickarala na forumu i rekla kako pojima nemam i da samo lupetam ali dobro da se ne vracamo na to sada Smile

Ko voli nek izvoli neka daje pare za HL ja nemam nista protiv kao sto sam rekao dok je ovaca bice i vune!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Decko zamolicu te da ne ofujes vise i da ne pricas o svom NEiskustvu sa hranom herbalife, budi korektan i ostavi prostor ljudima koji imaju Iskustvo, hvala unapred . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
ok vracam se u jazbinu iz koje sam ispuzao, izvinite na smetnji Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 19:54:27 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Verovatno tako misljenje imas o sebi zbog pogresne hrane koju unosis - mi smo ono sto jedemo. Pogledaj malo moje postove, razmisli i javi se ukoliko zelis da imas moje samopuzdanje i energiju, sve najbolje sta god da odlucis. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Citat
Jednostavno, ishrana onoga ko ima 20 i ko ima 45 godina se razlikuje.

Naravno, stavr je u pravilnom unosu mikro i makro elemenata jer nema svako istu potrebu za svakim vitaminom, mineralom, proteinom, esencijalnim masnocama i svim drugim nutrijentima. Zbog toga i svakome treba posvetiti paznju i uvideti njegove posebne potrebe,a to je moguce sa sirokom lepezom herbalife prozivoda.

Citat
Na duze staze ne postoji zamena za pravu hranu.

Naravno, Prava hrana je Herbalife hrana i ona nema zamenu jer nijedan drugi obrok vam nece dati svih 117 nutrijenata, ovu energiju, vitalnost i uvek dobro rapsolozenje. Kada se covek dobro oseca, onda je i dobar sam sebi, dobar roditelj, majka, sestra, partner, a kada je bolestan svima je tezak ...najvise samom sebi . Smile

Sto si mi pametna kao pcelica Loli ,upisi kurs za licnog trenera i to podhitno ,velika je potreba a ti vec izgledas kao boginja.

« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 20:01:26 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Hvala Alex druze, da znas da imam takve planove za buducnost, nema lepseg osecaja kad te neko nazove i zahvaljuje ti se mnogo sto si bio strpljiv, uporan i sto si imao zivce za njegovo neznanje. Ja kapiram da ljudima treba podrska, pogotovo onima sto imaju problem - ne moze se sve sam !  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ma da u pravu si ,Ti ne mozes da zamislis koliki broj ljudi treba da ode na operaciju a dva meseca pre toga im samo daju opsirnu listu sta da jedu a sta ne ,bez ikakvog stvarnog plana i motivacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Herbalife je obicno djubre sa dobrom reklamom . Bolje kupiti neki od  proteinskih blendova tipa Dymatize, Ult. nutrition i slicno .Svaki  skolovani licni trener,sportista atc. ce vam reci isto .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Ma da u pravu si ,Ti ne mozes da zamislis koliki broj ljudi treba da ode na operaciju a dva meseca pre toga im samo daju opsirnu listu sta da jedu a sta ne ,bez ikakvog stvarnog plana i motivacije.

Tuzno ...E da ne bi bilo operacije, treba voditi racuna o sebi i ulagati u svoje zdravlje i vitalnost!  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Nemam nikakvo iskustvo sa Herbalife proizvodima, mada mi se u principu ideja sviđa: ne moram da se njakam sa kuvanjem kad me mrzi, smutim neke praškiće u blender, to drmnem i sita sam. Milina jedna, posebno je vrlo vremenski ekonomično.

Međutim, čitajući knjigu Zorana Lukovića ''Verske sekte - priručnik za samoodbranu'' (ima da se skine sa neta prostim ukucavanjem u Google), u delu u kom piše kako se vođe raznih sekti i kultova lažno predstavljaju i izmišljaju svoje reference i obrazovanje, naišla sam i na ovo:

E sad, ne samo da je implicirao da je Herbalife sekta, nego je otvoreno rekao da je osnivač iste kompanije najobičniji šarlatanSmile

Nije me mrzelo da malo pronjuškam po netu... naime, najbolji deo tek dolazi.

Šta je još zanimljivo u vezi njegove biografije, iz Wikipedie:

Dakle, ne samo da mu je keva umrla od overdoza pilulama za mršavljenje (što je njemu poslužilo kao motivacija... Smile ), nego je i on umro u 44-oj (kako to ako Herbalife pospešuje zdravlje?!) i to od (ovo je najzanimljivije) overdoza alkoholom i antidepresivom. Toliko o blagostanju i njegovoj mentalnoj uravnoteženosti.  Smiley 1 A o simpatičnoj koincidenciji da mu je i mama umrla od istog zla kao i on (predoziranje) bolje da ništa ne nagađam.

Naravno, ni u Wiki ne piše da je bio lekar ili šta već, nego, citiram: ''American businessman''. Pogledajte i sami na Wikipedii pod Mark R. Hughes.

I još jedan interesantan link (volim da proveravam informacije iz više nezavisnih izvora):

http://www.nndb.com/people/641/000103332/ , gde lepo piše da je ovaj vajni ''doktor'' napustio srednju školu i to je sve što se njegove edukacije tiče! Na tom linku pogledajte i kakve je ''sitne'' poroke ovaj zagovornik ''zdravog života'' imao.  Smile

Da li biste kupovali hranu od nekoga ko tvrdi da je to prava stvar za vas, a onda se ''slučajno'' ubije alkoholom i lekovima? Smile

Pametnome dosta.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 04:06:03 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 19:33:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.423 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.