Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:53:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76133 puta)
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Uboje, preporuci mi dobar protein koji cu piti posle treniunga? Gde ga kupujes koja je cena? Jel mogu sa njim da zamenim obrok ili mi treba MPR ako se tako kaze Smile
Hvala... Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Uboje, preporuci mi dobar protein koji cu piti posle treniunga? Gde ga kupujes koja je cena? Jel mogu sa njim da zamenim obrok ili mi treba MPR ako se tako kaze Smile
Hvala... Pozz

dobri su proteini od sledecih privodjaca : Dymatize , Labarada , EAS , Twinlab  , Next , NOW , Optimum  to je sto mogu da se setim sto je dobro a ima kod nas   , ja narucujem iz Slovenije  , ta firma ima sopstvenu liniju a sirovinu nabavljaju direktno iz fabrika tako da je njihova cena donekle niza nego kada bi se uzelo ovde , imaju aminokiseline , razne oblike ugljenih hidrata , proteine ( izolat soje i izolat proteina iz surutke  -  bez ukusa su tj. ovaj od surutke ima ukus mleka  , cisti su proteini bez dodataka zasladjivaca i drugih cuda , bolje ne moze )   . Ja  uzimam od njih tako sto sakupim sto vise ljudi i onda zajedno narucimo , samo oni iz BG-a
izolat proteina iz  surutke je cist protein bez ugljenih hidrata , laktoze , masti   pakovanje je  1900 g  i kosta 3800 din   , izolat soje  750 g  a kosta 1300 din    ,  e sada ima akcija i prodaju Designer whey protein (proteiniz surutke )  ukus cokolada i vanila  a kosta  2000 din 1600 g    sto je mnogo jeftinije nego kod nas jer kod nas 900g kosta  2000 dinara

MRP je u prevodu zamena za obrok koja u sebi sadrzi ugljene hidrate i protein , problem kod njih je da su skupi a stavljaju svasta tako da je uvek jeftinije uzeti neki cisti protein  sam ili dodati jos maltodextrin (ugljeni hidrat)   i popiti nego kupiti MRP  , ovako znas sta pijes a i jeftinije je  , znaci  sa ovim proteinima koje sam pomenuo mozes da zamenis  obrok , ja to radim , sipam u suvu flasicu  whey protein  i maltodextrin i onda  kada na poslu ne mogu stignem da jedem samo sipam vodu i izmuckam i popijem

ako te zanima da narucujes sa nama  a iz BG-a si javi mi se na PM pa ce mo se dogovoriti  , samo gledaj ako hoces da uzmes nesto da mi javis do nedelje uvece u ponedeljak narucujemo 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posle prve kutije Herbafasta odnosno 10 dana imam 3.5 kg manje.Osecam se odlicno i apetit je znatno smanjen. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i dalje tvrdim da su suplementi potpuno suvišni, ishranom se može obezbediti dovoljna količina nutrijenata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
i dalje tvrdim da su suplementi potpuno suvišni, ishranom se može obezbediti dovoljna količina nutrijenata

ja nema sanse da pojedem toliko , treba uneti 320g proteina  racunaj koliko je to hrane a jos ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne znam ali ja sam popila jednu kutiju i nista ...
presla sam na nesto drugo pa cu vam javiti rezultate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Provera sta sad pijes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
cactus diet imaš temu pogledaj ... Smile

ali imam nešto zanimljivo čim proverim bićete obavešteni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ja nema sanse da pojedem toliko , treba uneti 320g proteina racunaj koliko je to hrane a jos ostalo
a šta će ti 320g proteina, koliko imaš kilograma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
toliko sam unosio kada sam imao 92kg , sada ne toliko , sada kada pocnem da vezbam cu unositi oko 260g dok ne porastem

ali whey uzimam samo radi oporavka nakon treninga i kada pravim neke poslastice , a i ostale suplemente , ali opet  to mi odnese jedno 80g proteina za dan  tako da mi je dosta lakse da unesem tu kolicinu proteina 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:53:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.