Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:10:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76079 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je apetit i dalje manji,popila sa danas 17-tu tabletu HF. Vezbam i uglavnom ne veceram...
6kg manje i osecam se odlicno!  Kakvo je stanje kod vas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 7373
Meni je apetit i dalje manji,popila sa danas 17-tu tabletu HF. Vezbam i uglavnom ne veceram...
6kg manje i osecam se odlicno!  Kakvo je stanje kod vas? Smile

Dali ti se trazi  mnogo tecnosti da pijes? Imas li [problema sa spavanjem tipa : odspavas par sati i odmorna si kao da si spavala cijlu vjecnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam nikakvih problema! Spavam bolje nego ikad! Cak sam pre koriscenja HF imala problema sa nesanicom (nedeljama). Sto se unosa tecnosti tice,samo sam prvih dana imala odvratan,suv osecaj u  ustima ali sad je ok. Pijem mnogo vode  ali toliko sam pila i pre HF. Jedina promena je ta sto mi je apetit mnogo manji  i uopste nemam potrebu za slatkisima,sto je za mene  neverovatno!
Pijes li ti HF? Citala sam da si prekinula....Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Moram opet da vam se javim...nažalost, sa lošim vestima...posle Herba Fasta, i to 3 popijene kutije, počela sam da se osećam loše, i svi ti kilogrami su se  vratili. Nešto sam cunjala po netu, razgovarala sa jednim doktorom, i sve u svemu, da ne davim, sve te pilulice, tabletice i ostale cica boce su samo bacanje para, a o štetnosti za organizam da i ne pričam. Jedino čajevi za izbacivanje toksina iz organizma (pri tom ne mislim na diuretike) su preporučljivi.
Žao mi je ako sam nekog razočarala, ali evo, prešla sam na drugačiju vrstu ishrane, i mogu vam reći da kg silaze, osećam se odlično, a i krvna slika mi se poboljšala.
Nikada više neću biti tablete za mršavljenje, to je jedno sigurno.  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
odustala sam od tih svih gluposti prelazim na sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moram opet da vam se javim...nažalost, sa lošim vestima...posle Herba Fasta, i to 3 popijene kutije, počela sam da se osećam loše, i svi ti kilogrami su se vratili. Nešto sam cunjala po netu, razgovarala sa jednim doktorom, i sve u svemu, da ne davim, sve te pilulice, tabletice i ostale cica boce su samo bacanje para, a o štetnosti za organizam da i ne pričam. Jedino čajevi za izbacivanje toksina iz organizma (pri tom ne mislim na diuretike) su preporučljivi.
Žao mi je ako sam nekog razočarala, ali evo, prešla sam na drugačiju vrstu ishrane, i mogu vam reći da kg silaze, osećam se odlično, a i krvna slika mi se poboljšala.
Nikada više neću biti tablete za mršavljenje, to je jedno sigurno. Smile

Lose?  Smile Kako si se osecala,mozes li napisati? Zao mi je ako je tako... Pozzzz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Iscpljeno, umorno, bezvoljno, nemotivisano...i kada sam pauzirala sa uzimanjem između 2. i 3. kutije...kilogrami su se vratili, što je i logično, s obzirom da je onih 5-6 kg bila čista voda.
Uglavnom, osećam se glupo što sam se uopšte upustila u avanturu tipa HF...hvala lepo, ali nikad više.
Da, zaboravila sam da napišem, to što u upustvu piše da je sve na prirodnoj osnovi...to je čista glupost. Čini mi se da je taj HF veoma štetan za organizam, a sa zdravljem neću da se igram.
Sada gubim kg...ništa ekspresno, ali se ne vraćaju i odlično se osećam. Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Moram opet da vam se javim...nažalost, sa lošim vestima...posle Herba Fasta, i to 3 popijene kutije, počela sam da se osećam loše, i svi ti kilogrami su se  vratili. Nešto sam cunjala po netu, razgovarala sa jednim doktorom, i sve u svemu, da ne davim, sve te pilulice, tabletice i ostale cica boce su samo bacanje para, a o štetnosti za organizam da i ne pričam. Jedino čajevi za izbacivanje toksina iz organizma (pri tom ne mislim na diuretike) su preporučljivi.
Nikada više neću biti tablete za mršavljenje, to je jedno sigurno.  Smile

bravo tarantulice , i nemoj da pijes i upravu si sve sto si rekla za tablete za mrsavljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Credendo vides...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaka čast tarantulice  Smile
Samo mi je žao što si to morala naučiti na svojoj koži...
I opet da ponovim, za one koji me nisu ozbiljno shvatili, od HF se možete osjećati dobro samo prvih par dana, a onda nastaje katastrofa, čuvajte se...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 20:19:07 od happy_7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Manje hrane, više aktivnosti, a tek što sex pomaže  Smile
Koji HF i ostale gluposti............. Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:10:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.