Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:45:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76100 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
sa steroidima nije moguce skinuti 2,5 kg za 4 dana , mislim 2,5 kg sala , nemoguce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zivot je more

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta ti smatras pod steroide?Smanjenje obroka i ukidanje vecere...Izvini nisam te razumela Uboje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sta ti smatras pod steroide?Smanjenje obroka i ukidanje vecere...Izvini nisam te razumela Uboje

AAS kao npr. winstrol    , ili uzmes hormon rasta (on se ne smatra steroidom ) , da skratim pricu hormoni koji se unost ili oralno ili putem inekcija

a evo malo oko ishrane , kada si je vec pomenula da ti kazem gde gresis  ,       ne jedes posle 6 sati  a npr. ustanes u 8 ujutru  koliko vremena telo ostaje bez potrebnih materija , 14 sati  Smile   , znaci ti 14 sati nista ne uneses u sebe  e sada  dolazi do reakcije odbrambenog sistema organizma tj. sistema za prezivljavanje  , organizam sada reaguje tako sto kada ti unosis hranu  on deo te hrane pretvara u salo i skladisti jer ne zna kada ces sledeci put jesti jer je pre toga 14 sati bio bez potrebnih materija  , a sada zasto si smrsala a isto u vezi sa ovim , smrsala si iz istog razloga telo u tih 14 sati  energiju nabavlja prvo iz glikogena  koji se nalazi u jetri i misicima , zatim za potrebne aminokiseline za obavljanje procesa u organizmu on razgradju je tvoje misice ili organe , jede sam sebe  i tako ti dodjes do tih 2,5 kg   a to ti je vecinom izgubljena voda , tako sto vise drzis takav nacin ishrane ti si laksa ali deblja zato sto ti se povecava procenat masti u telu a gubis misice

ovo sa jagodama je greska , voce je puno fruktoze i visak fruktoze se pretvara u salo  , tako da voce treba jesti samo ujutru  i najbolje je jesti sto tamnije voce kao npr. borovnice

glava te je bolela jer ti je mozak mora da se hrani i on je veliki potrosac a nije imao odakle

kljucna hrana je proteinska hrana , namernice bogate proteinima   ,   i  vlaknasto povrce - brokoli , karfiol , kelj , boranija , spanac , blitva , kupus  ....     to  trebas da jedes svaki obrok 

nikada ne jedi hranu bogatu ugljenim hidratima i hranu bogatu mastima zajedno , nikada ne jedi hranu bogatu ugljenim hidratim samu ,    uvek jedi hranu bogatu proteinima u svakom obroku i too uvek sa nekim gore navedenim povrcem 

vezbaj obavezno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zivot je more

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uboje...hvala jer ja stvarno nisam toliko razmisljala o tome,a glava me priznajem boli i osecam glad,pa setam,pa citam i bukvalno mucim organizam.sta ti mislis o tim silnim preparatima ili konkretno o herbafastu?jos jednom hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Uboje...hvala jer ja stvarno nisam toliko razmisljala o tome,a glava me priznajem boli i osecam glad,pa setam,pa citam i bukvalno mucim organizam.sta ti mislis o tim silnim preparatima ili konkretno o herbafastu?jos jednom hvala

pa herbafast nije nista specijalno ono sto ljudi misle da su izgubili od njega je vecinom voda ,  ima odlicnih preparata pre svega mislim da je veoma potrebno unositi proteinske dodatke i aminokiseline , narocito oni koji vezbaju , em su bolji od svakog soka em obezbedjuju odredjenu kolicinu proteina , mnogi misle kada se kazu proteinski prasak kao da je to steroid ili droga da je neka hemija , to je protein izdvojene raznim oblicima filtracije iz surutke , vecinom , cak je zdravije od hrane koju unosimo , tkzv. whey protein i aminokiseline se koriste u SAD u lecenju mnogih bolesti npr. taj protein se primenjuje kod obolelih od bolesti jetre , aminokiseline , arginin , kod kardiovaskularnih bolesnika pre svega koji imaju zacepljenja arterija , kreatin i BCAA u oporavku nakon operacija , itd. itd.   , sto se tice mrsavljenja objasnio sam vec ulogu proteina a to je da obezbedi dovoljnu kolicinu aminokiselina kako telo ne bi jelo samo sebe , ima situacija kod ljudi koji su bili preterano gojazni i koji su smrsali ali ne unoseci dovoljnu kolicinu proteina u sebe , da su im zidovi organa veoma slabi , i zidovi srca , a to je zbog toga sto telo mora negde naci aminokiseline a ako ih vi ne unosite hranom onda ce ono naci tako sto ce razgradjivati misice i organe ,  znaci tu je korist od unosenja proteina to sto ce te sacuvati organe i misice a jos jedna dobra stvar koja se tice toga da ce te sacuvati misice je da misice sagorevaju mislim da do 6 puta vise kalorija nego organi , sto vise misica to ce te lakse smrsati

sto se tice sagorevaca ja mislim da su bacanje para jer oni nece nista sagoreti , oni mogu da pomognu ali pre svega je najvaznija ishrana , pa onda fizicka aktivnost , a salo ce sagoreti misici , a misice ce te sacuvati unosenjem dovoljne kolicine proteina ali vazno je unositi i vlaknasto povrce koje ima visetruku ulogu

obavezno vezbati

ovako se hranis i neces biti gladna a smrsaces , od preparata jedino whey protein , aminokiseline pre svega BCAA , omega-3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sviđa mi se kako razmišljaš uboje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto se tice herbafasta ja sam popila cetiri kutije i nista,merila sam se pre pve kutije i posle poslednje i kilaza je ostala u kg ista,sta reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da želiš efekte bez truda i rada na sebi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zivot je more

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problem je ocigledno u istrajnosti i volji...uboje hvala na ovakvim kvalitetnim informacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Toolbar)
problem sto svi hoce precicom a precica ne postoji

@ glavna sestro hvala   ali na zalost  malo ljudi misli tako , kome god pomenes protein on misli da ce mu bubrezi propasti , evo primer ja sada imam mogucnost veoma povoljno da nabavim whey protein i ja lepo pitam gomilu ljudi i 90 % njih kaze nece jer ce im od proteina bubrezi propasti e  a jos sto je crnje i doktori tako misle , zamisli da oni misle da ce njima od 20g proteina koje popiju  propasti bubrezi  Smile    a kada sam ih pitao a sta mislite zasto vam ne propadnu bubrezi kada pojedete 100g mesa ili popijete 1l mleka ,  oni kazu eee brate nije to protein  , zamisli koje je to ne znanje kada oni ne znaju sta je protein   , ili primer moj drug , radi decko na VMA i pije whey  i jednom mu bio povisen kreatinin kada je radio kontrolu i pitam ga ja juce da li hoce da i njemu uzmem i on kaze ma gde brate da sjebem bubrege ,  zamisli medicinski radnik i ne zna zasto je njemu bio povecan kreatinin ,   i onda  sta da radis , kako nekoga da naucis kada oni od starta imaju debilan pogled na sve sto se tice ishrane preparata ,    evo sada  90%  ljudi koji procitaju ono sto smo ja i ti pisali recice vidi ove budale sta pisu teraju ih da jedu meso , i onda ce oni kao i svi ovi sto piju HF koji nikako nije zdrav  ni jedan sagorevac nije zdrav dzaba njemu sto pise herba , uzeti i to cudo da piju i da ne jedu nista  i da ne vezbaju i tako ce biti sve deblji i deblji i ako laksi

covek je sastavljen od vode i proteina , nema procesa u organizmu u kome nisu potrebni proteini , unosite dovoljno proteina da telo ne bi jelo samo sebe 

sto se tice HF bacanje para 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:45:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.