Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:35:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76312 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
apsolventu psihologije, ja sam specijalista higijene ishrane, tj nutricionista i imam puno tih sa mehanizmom pozitivnog potkepljenja koji po prestanku uzimanja dijetetskih preparata dobiju više nego što su izgubili.
drage devojke, naučite sve o namirnicama koje jedete, količinama i kombinacijama, pa i kako da potrošite to što ste zgrešile i sve će biti ok.
sve je samo prosta matematika, unos treba da buder jednak potrošnji i održaćete to što ste postigle
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
apsolventu psihologije, ja sam specijalista higijene ishrane, tj nutricionista i imam puno tih sa mehanizmom pozitivnog potkepljenja koji po prestanku uzimanja dijetetskih preparata dobiju više nego što su izgubili.
drage devojke, naučite sve o namirnicama koje jedete, količinama i kombinacijama, pa i kako da potrošite to što ste zgrešile i sve će biti ok.
sve je samo prosta matematika, unos treba da buder jednak potrošnji i održaćete to što ste postigle

Upravo tako. To je poenta cele priče oko mršavljenja: moraš da menjaš sebe, svoje navike. Posle redukcione dijete, ne možeš se hraniti na način koji je doveo do gojenja. Niti možeš piti HerbaFast do kraja života.

Na kraju krajeva, sigurna sam da će se i GlavnaSestra složiti sa mnom ako kažem da je najbitnije hraniti se zdravo, unositi dosta povrća i voća, smanjiti crveno meso, jesti u više obroka, baviti se fizičkom aktivnošću, jednom rečju voditi zdrav život... jer, ponekad je zdravije čak imati i par kilograma viška po "manekenskim i tinejdž-magazinskim" parametrima, nego uvući se u ekstra tesne farmerke, a pritom potpuno narušiti sopstveno zdravlje i napraviti totalni disbalans u organizmu.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Ja inace koristim dosta voca i povrca ali najveci krivac za moje kg je prestanak konzumiranja cigara tako da sam za kratko vrijeme dobila 10 kg kojih nisam mogla da se rijesim nikako jer sam bila nervozna i jela slatkise u manjim kolicinama al svaki dan takodje i gickalice
I onaj ko nikad nije imao problema sa VISKOM kg ne zna kako se mi osjecamo.A najvise me iritira pametovanje. Nemoj jesti pa ces smrstati itd. Bilo je dana kada sam skroz slabo jela i gotovo da nisam slatkise jela mjesecima pa nisam mrsala a bilo je dana kad sam radila po 18h i jela i slatko i slano svaki cas nisam pazila dal je to posle ponoci jer sam radila nocne smjene pa sam mrsala.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 21:50:01 od aleksandram77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
bas me interesuje dali se stvarno moze skinuti uy herbafast

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro dosao je svaki komentar ali molim vas,forumasi,kad cujem TO  voca i povrca mene uhvati glad.I to ne samo organska,posto voce mi pre izaziva glad nego sto me zasiti,nego i psiholoska...licno imam tek par nezeljenih kg ali pa dajte ja kad sam gladna nisam gladna voca i povrca!
Inace,koristim HF par dana i nestala su mi dva kilograma a apetit mi je smanjen toliko da cak zaboravim jesti dok me neko ne opomene.i nemam napade gladi iako ucim.Glas za HF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
 Smile
Daleko od toga da mislim da neko treba da "živi" samo na voću i povrću, već da je potrebno da se hrani zdravo, tj da unosi dosta voća i povrća, da smanji unos ugljenih hidrata i masti.
Bitnije je biti zdrav nego "idealnih proporcija".  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6030
LJudi meni spadaju farmerke koje su me stezale u kojima sam jedva disala posle pranja istih!!!! Sada spadaju!!! Danas mi je 13-ti dan kako pijem HF i stvarno sam prezadovoljna!!! Daj Boze da se nastavi ovim tempom!!! Inace da neko ne pomisli da imam 100kg pa mi zato dobro ide, imala sam 70kg i visoka sam 1.72m. Moja idealna tezina je oko 60kg do 62kg, da se krecem u tom intervalu... Juce sam se merila imala sam 66kg!!! Tako da ljudi HF stvarno deluje!!!! Obavestavacu vas redovno kasko napredujem...
I ja se slazem da ne moze da se zivi na vocu i povrcu... ali sto vise ko moze to je super...ja nisam imala tu naviku ali od kako pijem HF sve vise mi se ta hrana trazi tako da se nadam da ce tako ostati i posle!!! Pozz svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Z 240
Hrana nije greh, kao prvo...to je zadovoljstvo koje treba konzumirati u određenim granicama.
Uz svo poštovanje, pre 8 godina sam izgubila puuuuuuuuuuuno kg, i nisam se vratila na staro. Sve je stvar samokontrole i nema tu neke velike filozofije.
Ako se u pomiažemo nekim sredstvima koji nam ne škode (pijemo razne lekove protiv temperature i sl...koji su mnogo opasniji), to je samo da nam malo olakša.
Nadam se da ćemo ove devojke i ja dokazati da se sve može kad se hoće.
Bless! Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Tako je tarantulice   Smile Naravno da hrana nije greh stvar je kako i sta jedes a ponekad je bolje biti i malcice bucka nego osushen kao grana, ipak cula sam komentare mnogih da su oduvjek bile mnogo ljepse i izazovnije djevojke i zene koje imaju sta pokazati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nije sestra govorila o tome , ona je rekla da je glavna ishrana tj. da je ono sto ste izgubili rezultat vase ishrane a ne HF , ali to sto radite nije dobro za organizam , znaci to sto ste izgubili nikako nije rezultat HF vec smanjenog unosa kalorija i vremenom se organizam adaptira na taj unos kalorija i zato se kod nekih dasava da se stagnira u gubljenju kilograma , a pitanje je kakvo je stanje vasih misica i organa nakon zavrsetka takve ishrane
ne govori se ovde o HF , ima mnogo boljih sagorevaca kao sto je npr. animal cut i slicni koji su mnogo mnogo bolji od HF a HF nije nista zdraviji od njih ali i on niije nista ako se radi kao sto vi radite tj. ako se hrani kao sto se vi hranite i ako ne upraznjavate odgovarajuce aktivnosti  , ako vec nesto uzimate onda bolje uzmite nesto sto ce zastiti vase misice i organe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:35:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.