Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:59:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76535 puta)
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6030
Aleksandram77, i ja imam iste simptome sto se tice vode... Non stop mi se pije i uvek sam zedna i suse mi se usta... I ja popije 2l i vise vode dnevno.. To je skroz pozitivan ucinak HF jer ne bi bilo puno i da popijes 3l, jer tako sprecavas da imas manjak vode u ogganizmu i sprecavas da ista ode jer ne znam za tebe,ali ja idem i po7-8 puta i vise u WC na malu nizdu  Smile

A sto se tice vas nevernih toma.... Svi mi to znamo i posle HF cemo raditi na tome da nam se kilogrami ne vrate jer je odrzavanje najteze, ali tu je mesec dana kojih nam se ne jede hleb, slatkisi i ostalo pa ce to dovesti i do odvikavanja od zdranja istog u velikim kolicinama.. Ili mislite da nije tako? Kad nesto ne jedes 30 dana zasto bih ga jela posle? Karakter!

P.S. Bravo Tarantulice!!!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 17:10:02 od anafpn894 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Aleksandram77, i ja imam iste simptome sto se tice vode... Non stop mi se pije i uvek sam zedna i suse mi se usta... I ja popije 2l i vise vode dnevno.. To je skroz pozitivan ucinak HF jer ne bi bilo puno i da popijes 3l, jer tako sprecavas da imas manjak vode u ogganizmu i sprecavas da ista ode jer ne znam za tebe,ali ja idem i po7-8 puta i vise u WC na malu nizdu  Smile

A sto se tice vas nevernih toma.... Svi mi to znamo i posle HF cemo raditi na tome da nam se kilogrami ne vrate jer je odrzavanje najteze, ali tu je mesec dana kojih nam se ne jede hleb, slatkisi i ostalo pa ce to dovesti i do odvikavanja od zdranja istog u velikim kolicinama.. Ili mislite da nije tako? Kad nesto ne jedes 30 dana zasto bih ga jela posle? Karakter!

P.S. Bravo Tarantulice!!!

Neznam za druge, ali mislim da sam u pravu...uostalom, karakter je najbitniji, kao shto si i ti rekla. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Dobro, svakako je najlakše ugojiti se... Smršati jeste teže, ali je izvodljivo... ali održati željenu težinu je ubedljivo najteže...

Nije to samo stvar menjanja navika. Možeš ti da izgubiš naviku da jedeš kasno uveče, da se hraniš brzom hranom, da se tovariš slatkišima... ali, prosto menjanje te navike neće ubiti u tebi želju da se glocneš nešto oko ponoći, da se počastiš Mikom od 300g i sl.... Naravno, na tebi je da odlučiš da li želiš da uradiš te stvari, ali život posle redukcione dijete u kome besno grickaš šargarepu ili zelenu salatu, dok balaviš za Milkom... to je mučenje...

Zato postoje dve opcije... ili ćeš da maximalno kontrolišeš svoje porive prema hrani koja je "loša" po tebe, i da drastično promeniš svoje loše navike, i tako da naučiš da živiš sa svojom "latentnom patnjom"... Ili ćeš da pokušaš da radiš na sebi na jedan potpuno drugi način, i da promeniš svoje afinitete, što je maltene nemoguće.

OK, sad sam se malo zapetljala, ali evo o čem' je reč... Ne znam koliko ste upućeni, ali postoji jedna... "naučna disciplina", koja se zove Neuro-lingvističko programiranje... To je zapravo jedan izuzetno jak vid sugestije, pa čak i autohipnoze...

Čitala sam dosta o primeni NLP u svakodnevnom životu, počev od poboljšavanja radnih navika, pre svega učenja (hehe, zato me je i zainteresovalo  Smile), pa do sticanja većeg samopouzdanja, a koristi se i u terapiji bola kod pacijenata sa najtežim bolestima... Sudeći prema studijama, NLP je pokazao odlične rezultate u terapiji gojaznosti, i to na duži vremenski period.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Pa pazite ... kad znate sta radite ni jedna milka na 3-4 dana vam nece nista uraditi ...
Cak ni na jedan dan ako bash pazite ali to je vec pretervanje Smiley
A i dijeta ne mora da bude gadna i mucenje. Ja volim sa vremena na vreme da smazhem neku cokoladu, sladoled...
Ali isto tako volim kad izblendujem ovsene pahulje, psenicne klice (koje maximalno podsecaju na orase Smiley ) i mleko.
To mi je uzivancija popiti a i jako me lepo zasiti ...
Vazno je da vremenom skontate neke stvari koje necete nauciti kad vam neko nesto prica nego kad sam ispitate ,proverite, probate...
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
e ljudi jutros sam imala saobracajku tako da mi nije ni docega uguvana sam auto oslo u vrAGA onaj drugi vozac kriv 100%  i naravno picu i dalje HF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Smile
Nadam se da je sve prošlo OK. 'Beš kola, bitno da je glava čitava.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Ma ok sam,samo sam prezivila veliki sok sve mi leti pred ocima ne smijem da zazmurim Smile  Lik je presao u moju traku i tu se i zadrzao tako da sam pukla direkt u njega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6030
Jao koji uzas... Zato ja i ne vozim zbog tih budala koji ne znaju da voze... Sva sreca da se sve zavrsilo kako treba! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Caos ljudi, kako napredujete sa HF meni se pokvarila vaga tako da se nisam vaga od nedelje.Svi mi kazu da sam smrsala i ja pimjecujem po garderobi al ... ne vjerujem.Danas odo da kupim vagu pa cu da vidim ujutru kako je i sta.Dal valja elektronska vaga ili sta mi preporucujete Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ja sam je kupila pre par meseci........i hm...........neznam bash....ipak mislim da su bolje one klasichne.
Em shto treba da chekash da se uchita, pa da podloga bude apsolutno ravna (čim je staviš na pločice u kupatilu...baguje)... Ali, ti isprobaj, pa ćeš videti Smile
I da se pohvalim, ide meni ovo sa HF - pa neka kaže šta ko hoće. Osećam se kao zmaj! Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:59:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.