Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hemijsku u ruke :) ~ Burek grafološki kutak  (Pročitano 277386 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
Firestata,

Raspoloženje ti je još uvjek nestabilno,promjenjivo,ali dominira neki neobičan optimizam. Ovo O mi je baš zanimljivo,nekako je kao logo xD
Ono što još nisi u potpunosti suzbio,ali jesi značajno je tvoja stidljivost i nesigurnost. Planovi su ti kratkoročni,nisi pretjerano religiozan i vjeruješ u temeljan rad,vjeruješ u zasluge. I posao ti je takav da zahtijeva angažman,konstantno,ali ne i kruta pravila. U ljubavi si bio romantičan i spreman da dosta daš,nisi bio posesivan i takve stvari su ti bile smiješne kod drugih,ali kako vrijeme prolazi,jedna osoba će uticati na tebe tako što će neke od tih stvari probuditi i natjerati te da budeš i više nego je potrebno zaštitnički nastrojen,da u nekim stvarima i pretjeraš.
Ima dosta mostova,ali i prostora-tvoji kontakti sa drugima su često mimo prostora,upoznaješ ljude iz raznih mjesta  i širiš krug,ne važi ti ono-daleko od očiju,daleko od srca. Voliš da voziš i to te smiruje,nije ti problem da organizuješ,okupljaš,iznenadiš druge posjetom.
Malo ćeš,u odnosu na ranije,da se smiriš i povučeš,ali ćeš da zadržiš glasan smijeh

Eto : ))

Isprepadala si me sad, majke mi Smile ,  svaka cast, ubola si u bobu Smile cak i ismijavam pretjerano posesivnog drugara, ali se nadam da necu postati takav.. neka ti to bude jedina greska  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
Nešo,naaajveći debilizam mi je bio -nije poročan  Smile

Firestata,drago mi je što je tako  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nešo,

Ova osoba je takva svadjalica i strašno je prgava.
Njen odnos prema prošlosti je takav da je se sjeća i osvrće se samo ako je i sama bila ''stvaralac istorije''. I voli ,tj ima običaj da izvrće stvari. Ako si kojim slučajem gledao film Djavo novi Pradu,ona je poput 'Djavola'-Meril Strip u tom filmu.
Nastup joj je siguran,namjerno nesavršen,namjerno drugačiji i prepoznatljiv. Kao brend je.
Ima jasnu ambiciju i slova nekako vuku u desno.
Malo ko može da je uhvati da se smije,da je opuštena.. nije poročna osoba ali ima neke svoje hirove,momente.
Ljubav joj i nije primarna,ali kad je već u vezi,onda to jasno odvaja od posla. Partner joj ne može biti iz branše.

eto  Smile

Bora Djorjdevic  Smile trazio sam od druga da pita neku njegovu vatrenu obozavateljku za rukopis i poslala mi je par potpisa i ovo. Posto si rekla da autogrami malo znace ova sam postavio.  Smile  Smile

Ovo je hit Smile Smile

On nije poročan on je proračunat i u porocima. Sofija, nisi mnogo pogrešila Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 23:30:49 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
a gdje me nadje njega da analiziram,obožavam ga stvarno  Smile
ne znam,a znam da jee poročan jako  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 23:36:14 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nešo,naaajveći debilizam mi je bio -nije poročan  Smile

Firestata,drago mi je što je tako  Smile Smile

ma nema veze  Smile bilo je i vreme da jednom nesto pogresis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
Ne znam šta mi bi da omašim  Smile xDD

ako nadješ još nešto,slobodno kači
« Poslednja izmena: 09. Apr 2012, 00:23:14 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ne znam šta mi bi da omašim  Smile xDD

ako nadješ još nešto,slobodno kači

Naravno. Nastavljam potragu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
samo-fokus na domaće ličnosti ,ok Smile

bikoz aj dont spik ingliš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
samo-fokus na domaće ličnosti ,ok Smile

Da naravno. (mada si i pored toga veoma dobro uradila rukopis Nelsona Mendele! )

So i vil fokus on piple that spik aur langvidz.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
e ok,fala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.