Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hemijsku u ruke :) ~ Burek grafološki kutak  (Pročitano 277024 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2012-01-24 17.17.24.jpg
(363.01 KB, 1600x1200)
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sofi dok ti ne dodjes...

Ovaj čovek je nasledio od oca dosta toga sa naglim ispadima karaktera svoje majke (on bi trebalo da zna šta to znači). Onda kada ispliva na površinu majčin karakter (šta god to pozitivno ili negativno značilo), ljudi oko njega se iznenadjuju. Kada ispadne iz "šina", brzo se vraća na kolosek. Obično uradi započeto. Konformista sa velikim K, nekad do preterivanja. Hedonista. ....

Smile Smile
(ubiće me Sofija) Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
Krenimo redom

Kao da imaš makar jednog,i to starijeg brata koji ti je bio uzor u odrastanju ili si prosto odrastao u porodici gdje ima malo više djece,pa ti se razvio osjećaj zajedništva te vrste. kao da si makar bio tip koji ima neku svoju klapu gdje jedni drugima čuvate ledja,a možda si i sad samo u manjoj mjeri. čini se da nikad nisi imao previše razvijen osjećaj griže savjesti i da ti je kajanje gotovo pa nepoznata kategorija. što ne znači da nije imalo razloga za istim,samo nisi tip koji se puno izvinjava ili pravda.
ima tu puno nekih nedovršenih stvari oko kojih se ne opterećuješ previše,ili si ih radio do te mjere dokle si mislio da je bitno.
manjak veza medju slovima govori o tome da si navikao na održavanje medjuljudskih odnosa na daljinu,jer ili imaš neke bitne ljude koji su daleko ili ti posao zahtjeva neku vrstu dinamike.
Slova su skoro jednaka,to je taj tvoj nedostatak želje da se ističeš,jer znaš da drugi ne utiču na nešto ako odlučiš da ga TI radiš. malo se osvrćeš u prošlost,reklo bi se i da nisi previše lud za istorijom ili čak dosta kritički nastrojen prema njoj.
ima nešto vizionarsko ovdje,neka konstantna težnja za napretkom,i da se od malog napravi veće. i slova koja su po prirodi manja,tebi su velika,kao da imaš tu osobinu da podstičeš i iniciraš akciju (ne radiš za državu  Smile ). slova stalno izlaze iz okvira,ali samo gore-vječiti planovi,vizije..razmišljanje o budućnosti.
moguće i da se ili kockaš,ali profi,ili kladiš isto dugo,a možda i investiraš,makar uz nečiju stručnu pomoć pa očekuješ da ti se to fino vrati.
slova su blago kosa,znači da se slabo oslanjaš na sreću i da se držiš obećanja i rasporeda koje si postavio.
moguće da te doživljavaju kao malo strožijeg,pa izbjegavaju konflikte sa tobom,nisi sklon prepucavanjima.
slova su i obla,pa si više umjetnički tip,možeš biti prosto neki muzički ekstrem i možda je to jedna od malobrojnih tema gdje se upuštaš u raspravu.

eto xD
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 18:00:52 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
Sofi dok ti ne dodjes...

Ovaj čovek je nasledio od oca dosta toga sa naglim ispadima karaktera svoje majke (on bi trebalo da zna šta to znači). Onda kada ispliva na površinu majčin karakter (šta god to pozitivno ili negativno značilo), ljudi oko njega se iznenadjuju. Kada ispadne iz "šina", brzo se vraća na kolosek. Obično uradi započeto. Konformista sa velikim K, nekad do preterivanja. Hedonista. ....

Smile Smile
(ubiće me Sofija) Smile

hahaha je l se vi znate xDD

neću te ubiti,samo...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 1800
Citat
čini se da nikad nisi imao previše razvijen osjećaj griže savjesti i da ti je kajanje gotovo pa nepoznata kategorija. što ne znači da nije imalo razloga za istim,samo nisi tip koji se puno izvinjava ili pravda.

A nije fora, to si mogla i iz postova da zaključiš  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
daa,ja vas baš uhodim i vodim evidenciju  Smile

to se jasno vidi po slovima,gledala sam i ljudima koje znam super ovdje,pa sam zanemarila ono što znam o njima inače.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sofi dok ti ne dodjes...

Smile Smile
(ubiće me Sofija) Smile

hahaha je l se vi znate xDD

neću te ubiti,samo...  Smile Smile

Ma otkud se znamo?(aaaaa znači ubola sam nešto?) Smile
Neću više obećavam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
ahahaha ne znam,on će da ti kaže jesi li. pa nisam Kasandra nego čitač  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I ne brini... ne mozes ti nista lose da kazes o meni sta vec i sama ne znam  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pics.jpg
(579.97 KB, 2048x1360)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
ahahaha ali poruka  xDD  da ti pravo kažem,iz 4-og puta sam provalila šta piše .
a moj je 3x gori pa sad vidi  Smile

da vidimo:

Sva su povezana..ti kad voliš i kad se vežeš,onda je to ozbiljno! veze sa tvojim,biranim okruženjem su jake,a nenametljive. jer nisu isforsirane-ti ljudi sa kojima si bliska prosto uživaju u druženju sa tobom. ova rečenica je kao više naroda koji se drže za ruke i niz se nastavlja u nedogled,što govori o nedostatku predrasuda i brojnim prijateljstvima sa inostranstvom. to su poznanstva koja su se brzo produbila i za razliku od Mrgecove analize tog aspekta,ti ljudi žive od rodjenja u tim zemljama,a njegovi su prvo živjeli ovdje.
Slova su haotična,a opet u redu-ti u svom haosu uživaš! i naučila si druge da je to  tvoj red .
dosta si u sadašnjosti,ali recimo to prvo M ima nastavke-to je dio nečeg i ne tako lijepog što si ranije imala,a sad na njega gledaš kao dobar podsticaj.
slova su prava,tu nema prevelike težnje za promjenama jer imaš osjećaj da si se više-manje pronašla,pa ovaj period posvećuješ ''stajanju u mjestu na kom ti je dobro'.
nema tačaka,zareza,prevelike želje za detaljisanjem i uljepšavanjem,dosta si direktna i neke stvari prosto sirovo izadju iz tebe,ali toliko slova ila oble veze sa drugim slovima i ti kao da na tvoj neki način pokazuješ da tu nema loše namjere,samo te mrzi da pojašnjavaš nešto što je realno očigledno i jasno.
rijetko obećavaš i još kao mala nisi voljela zakletve ,rituale..sve ti je to nekako previše prosto i lažno.

eto  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 18:52:53 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.