Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:53:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard Disk Problem!  (Pročitano 4112 puta)
16. Feb 2012, 13:33:04
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Pozdrav!

Ukratko da objasnim sta mi se desilo da bi sto lakse mogli da mi pomognete!
Radi se o HP pavilion desktop racunaru sa win7 original!
Kad sam ga upalio sve je lepo bilo dok se nije pojavio desktop e onda tu zabode i jedno vreme okrece onaj krug i onda mi izbaci onu plavu pozadinu sa belim slovima! i svaki put tako! predpostavljam da su virusi uradili svoje jer ih je imao... E onda kad palim komp isao sam na system recovery i on mi je izbacio opcije ovako http://www.pctechbytes.com/wp-content/uploads/2010/09/hprecovery1.png samo sto je kod mene na italijanskom jeziku. I ja budala odem na system recovery i on mi kaze da iskljucim sve iz kompa pa da nastavim dalje, medjutim kad sam isao dalje on je odma poceo da vraca na fabricki kao kad je kupljen a nije mi dao opciju da napravim backup i kako je 1% poceo ja ga tu prekinem da mi ne obrise sve sa hdd i kad sam hteo da ga upalim ponovo on kao da nema sada sistem -.- a kad odem opet na system recovery(f11) imam samo jednu opciju tu za system recovery nema ove ostale tj ne mogu da kliknem na njih. I sada ne znam sta da radim kako da spasem podatke sa hdd?!? da kupim jos jedan hdd da uradim sistem na njemu a ovaj da povezem kao sekundarni pa da tako povratim ako je to moguce? Jao popizdeo sam na sebe sto sam cackao -.-

Hvala Ljudi Unapred!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Nokia 6300
Uzmi od nekog prijatelja externi hard, povezi ga, ako nema instaliran Win7 instaliraj ga, i onda povezi taj i narezi sve podatke koji ti trebaju na CD pa onda vrati drugu externi hard i uradi sistem na tvom Wink .
-Na ovo externi hard, moze i obican, ali lakse je externi da ne otvaras laptop. Imao sam grdne muke oko otvaranja mog Probooka 4515s Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Trebalo bi da moze tako kako ti kazes! Cuo sam da moze preko harens boot-a, podize se kao sistem..lakse to nego da radim w7 i jos ga nemam moram da skidam s neta.. A cuo sam i da ima program koji vraca i posle formata ali ne znam kako se zove!
Hvala ti na odgovoru Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 6300
Kako moze neki program da povrati sve i posle formata? Pa format brise APSOLUTNO sve sa harda. Mozda radi tako sto ti napravis neku sliku preko njega pre formata, i posle ga narezes na CD, i posle formata ga ubacis, kliknes na Get Back i on ti vrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Pa format brise APSOLUTNO sve sa harda.

Sve zavisi koji format.
Klasican ne brise, tj ne brise trajno i ponekad je moguce povratiti podatke i posle formata.
Malo teze, ali je moguce...

Low level format je taj koji trajno brise podatke i posle njega je apsolutno nemoguce povratiti podatke...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Samsung Galaxy S3
Joj al se nasmejah sa harens bootom Smile

Ja u servisu koristim get data back for ntfs...nekad uradi, nekad ne...uglavnom povrati mp3 fajlove, a ostalo malo teže...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Joj al se nasmejah sa harens bootom Smile

Ja u servisu koristim get data back for ntfs...nekad uradi, nekad ne...uglavnom povrati mp3 fajlove, a ostalo malo teže...

jbg drug mi tako rece valjda pogresio a ja prvi put cuo.. Smile "Hiren's Boot" a muka je muka..ako ne uspem nesto ao ao -.-

valjda ce jos neko da da neke ideje ;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Kad sam pokrenuo da ga vrati na fabricki i prekinuo ga odma ostalo je samo ovo na hdd

sa hirens boot sam probao sve zive alate, u nekima vidi 2 particije unlocated, na nekom drugom alatu vidi celu particiju kao na slici C 465gb i jedna za recovery od win7. na mini xp ni ne vidi hard jer verovatno ne podrzava win7. i ni sa jednim alatom nista ne mogu da vratim ..

Dal ima neki spas sta da uradim..?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Pa format brise APSOLUTNO sve sa harda.

Sve zavisi koji format.
Klasican ne brise, tj ne brise trajno i ponekad je moguce povratiti podatke i posle formata.
Malo teze, ali je moguce...

Low level format je taj koji trajno brise podatke i posle njega je apsolutno nemoguce povratiti podatke...

Nije tačno Wink jesi čuo za digitalnu forenziku ?

Probaj neki live windows sa flasha da pokreneš, pa onda da negde sačuvaš podatke...to mi jedino pada na pamet trenutno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pokrenuo sam knoppix 6.7 on vidi hdd ali sta preko njega mogu da uradim, kad fajlovi u hdd su kao na slici..ili da on ima nesto za recovery a da ja to ne znam..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:53:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.